Pata Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 jo tak kombinezy? :mrk:mrk a hostesky? :o:o :D:D Citovat
Pata Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Tak manželka povídala, že černá kšiltovka je v pohodě , ale jak jsem ji řekl o sukni tak mě počastovala slangovými výrazy z oboru gynekologického a urologického a co sestrenka? :mrk:mrk Citovat
jarajarda Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Pata jo tak kombinezy? :mrk:mrk a hostesky? :o:o :D:D No a k tomu ta Tvoje pálenka, kterou pořád vyhrožuješ:D:D:D A po ní bude následovat slalom...:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata jo tak kombinezy? :mrk:mrk a hostesky? :o:o :D:D No a k tomu ta Tvoje pálenka, kterou pořád vyhrožuješ:D:D:D A po ní bude následovat slalom...:D:D:D Bude, pokud se na sraz dostavim, momentalne shanim spolehlive \"+1\" :roll:roll:roll:roll Citovat
KIRRA Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK No čekal jsem kdo a s jakou vopičárnou přijde ale tohle je good nápad... Netopka: mám Ti vzít na zahřátí let lampu nebo litr finské? KIRRA:jak to bylo s červeným kostelcem co jsi vymyslela a nakonec nepřijela!! takže si bereš červený spodní prádlo jako odpustek za kostelec..:mad: Aluška:nepovídej nesmysle a hod se do racing style.. Janča205/306:No jsem zvědavéj s čím přijdeš... No čekala jsem, že se určitě ozveš a rejpneš si...jasně...kvůli tobě to přece musím spáchat...abys mě dokázal odpustit...:P:P Citovat
Netopýrka Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 to by mě zajímal průběh té kontroly :D bude u toho i notář? svědci? sekundanti? ty brďoooooooooooooooo :-D já nic, já muzikant, tralalaláááá .... jinak chválím Radu, je třeba pány trochu nažhavit Citovat
KIRRA Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 No o žádným žhavení nevím...a Kouďáka se už teď bojím.... ;) Citovat
janča205 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Jeho se bát nemusíš.On je neškodnej! Citovat
Dariska Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Takže já se hlásím na 1OO%. To budete kluci koukat, co my holky vymyslime. Citovat
KoudaK Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Netopka: csss seš ale nějaká zvědavá?! chceš taky kontrolu?:D:D:mrk Já a Falko605-předsedové komise.. KIRRA:néé na tebe budu hodnéj...:mad: Janča205: neškodnéj??! jen si vzpomeň jak si na chatě u Poldíka škemrala at už toho nechám... To bylo Koudáku,prosíííím nééééé.... Citovat
Netopýrka Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 ....a takovej to bejval slušnej podnik, tenhle PEŽO KLUB Citovat
agresssor Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK kontrolu?:D:D:mrk Já a Falko605-předsedové komise.. Koudáku já se dystak do tý komise hlasím taky:D Citovat
janča205 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Kouďáku tohle sem netahej.To byla vyjímka,ale už se příště nenechám:D Citovat
Vvitty Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka ....a takovej to bejval slušnej podnik, tenhle PEŽO KLUB fakt? kdy, prosimte? Citovat
KIRRA Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Teda co z toho vyleze...to by člověk nečekal... Kouďáku, teda o co ty se všechno nezasloužíš...:aut:aut [upravil dne 17/4/08 KIRRA] Citovat
tomyka Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 cim viac toho tu citam, tym viac lutujem ze nemozem dojst Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: tomyka cim viac toho tu citam, tym viac lutujem ze nemozem dojst ty nedorazíš? a Alex se tak těšil :mad: Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: KIRRA Teda co z toho vyleze...to by člověk nečekal... Kouďáku, teda o co ty se všechno nezasaloužíš...:aut:aut nezasouložíš?? že bych se přijel na tu Seč mrknout? Citovat
tomyka Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: tomyka cim viac toho tu citam, tym viac lutujem ze nemozem dojst ty nedorazíš? a Alex se tak těšil :mad: nedorazim. nech Alex dojde na Sebetov Citovat
KIRRA Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KIRRA Teda co z toho vyleze...to by člověk nečekal... Kouďáku, teda o co ty se všechno nezasaloužíš...:aut:aut nezasouložíš?? že bych se přijel na tu Seč mrknout? Nepleť si dojmy s pojmy...a nedělej tady z toho zase něco co mění smysl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.