genzer Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 ty repro mas 2 ohmy a radio ma 4 ohmy,pokud to chces pohanet jen radiem,aby ti neschorelo:myslim Citovat
Michal.B Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 tak zatím radiem,možná bych hned koupil ten zesak,co říkaš na ten co jsem dal odkaz,a co jinak říkaš na to repro [upravil dne 17/4/08 Michal.B] Citovat
mk405 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Lachtis Ahoj, tak tu první tubu od JBL mám já, zatím ještě né v Peugeotu, ale v né bývalé Fábii jsem měl a můžu vřele doporučit. Má paradní dunivý zvuk:potlesk! Když jsem před rokem scháněl subwoofer přijel jsem si k týpkům co to prodávají a zkoušel jsem jeden za druhým původně jsem chtěl box, ale jakmile jsem zapojil tuhle tubu bylo rozhodnuto:mrk! A ta cena za kolik ji prodávají je perfektní od Ahifi taky nakupuji. Teď jsem si od nich pořídil mono zesík 275 W RMS Magnat a 4 kanál MAC Audio 4x110W RMS typy teď nevím. Ale koupil jsem je v použitém zboží, ale dávají Ti na ně 12 měsíců záruku a ty ceny jsou parádní :rolla a nemělo by to spíš hrát jak dunět ikdyž každému co se líbí Citovat
genzer Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B tak zatím radiem,možná bych hned koupil ten zesak,co říkaš na ten co jsem dal odkaz,a co jinak říkaš na to repro [upravil dne 17/4/08 Michal.B] tak ten zesik je monoblok,to budes mit pouze na subwoofer.repro si vyber 4ohmovy a mas to:super Citovat
Lachtis Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Lachtis Ahoj, tak tu první tubu od JBL mám já, zatím ještě né v Peugeotu, ale v né bývalé Fábii jsem měl a můžu vřele doporučit. Má paradní dunivý zvuk:potlesk! Když jsem před rokem scháněl subwoofer přijel jsem si k týpkům co to prodávají a zkoušel jsem jeden za druhým původně jsem chtěl box, ale jakmile jsem zapojil tuhle tubu bylo rozhodnuto:mrk! A ta cena za kolik ji prodávají je perfektní od Ahifi taky nakupuji. Teď jsem si od nich pořídil mono zesík 275 W RMS Magnat a 4 kanál MAC Audio 4x110W RMS typy teď nevím. Ale koupil jsem je v použitém zboží, ale dávají Ti na ně 12 měsíců záruku a ty ceny jsou parádní :rolla a nemělo by to spíš hrát jak dunět ikdyž každému co se líbí Teď Ti moc nerozumím od hraní jsou tu repro předky komponentní a ovály v mém připádě. A woofer je většinou o basech. A tahle Tuba má zkrátka důrazný (dunivý) zvuk! No zkrátka mojim ouškám vyhovuje a jsem s ním spokojený Citovat
mk405 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Lachtis Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Lachtis Ahoj, tak tu první tubu od JBL mám já, zatím ještě né v Peugeotu, ale v né bývalé Fábii jsem měl a můžu vřele doporučit. Má paradní dunivý zvuk:potlesk! Když jsem před rokem scháněl subwoofer přijel jsem si k týpkům co to prodávají a zkoušel jsem jeden za druhým původně jsem chtěl box, ale jakmile jsem zapojil tuhle tubu bylo rozhodnuto:mrk! A ta cena za kolik ji prodávají je perfektní od Ahifi taky nakupuji. Teď jsem si od nich pořídil mono zesík 275 W RMS Magnat a 4 kanál MAC Audio 4x110W RMS typy teď nevím. Ale koupil jsem je v použitém zboží, ale dávají Ti na ně 12 měsíců záruku a ty ceny jsou parádní :rolla a nemělo by to spíš hrát jak dunět ikdyž každému co se líbí Teď Ti moc nerozumím od hraní jsou tu repro předky komponentní a ovály v mém připádě. A woofer je většinou o basech. A tahle Tuba má zkrátka důrazný (dunivý) zvuk! No zkrátka mojim ouškám vyhovuje a jsem s ním spokojený no já si myslím že od hraní je i basák;) a pokud něco duní tak to moc dobře asi nezní, alespoň pro mě nechci to dál řešit, ale osobně jsem ještě neslyšel žádnou tubu co by nějak dobře hrála, spíš je to jen rachot a dunění. Citovat
Michal.B Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Tak co tyhle,maji už 4ohm JBL GT5-605C Který by jste vybrali zesil.a subwoofer [upravil dne 17/4/08 Michal.B] Citovat
Creams Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 http://www.hificar.cz/set/jbl-csset.html Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Creams http://www.hificar.cz/set/jbl-csset.html to je primo sestava pro 406 sedan a za good love :potlesk Citovat
Michal.B Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 no to je všechnk řada CS,nikde jsem to v obchodě ani nenašel po kouskach,neni lepší ta řada GT Citovat
Creams Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak je lepší, ale cenově se potom dostaneš někde jinde počítej ještě s kabely to je cenofka tak cca 1000-2000 na normál audio Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Scratch ja mam kufru dva woofery co umi 200 W RMS, ale zesik jen na 2x70 W a je to docela slyset, dela to solidni kraval, pokud to nechces na dB drag a na pohodovku co duni a hraje tak to staci. Sestava woofery a zesiku me stala cca 5000 otázka už tu sice byla ale je to dobře slyšet u sedana?přeci jen je ten kufr docela oddělený jestli jedes na sec, tak ti to tam ukazu, je to docela slyset a jak rikam, pokud s tim clovek nechce nekde machrovat, tak to bohate staci. Asi jsem to napsal spatne, v kufru mam dva woofery 2x200 W RMS, zesik pouze 2x70W (me to staci), a na origo repro mam napojene ve predu asi seriovky (ty upgraduju) a vzadu jsou 6x9 JBL, a jak rikam, nejsem asi fajnsmekr, ale hraje to dobre. Konec koncu kdyz uz kvalitni repro tak pak zadny prehravani mp3, i kdyby byly smahly na 256 kbps. zadny repro nenahradi neplnohodnoutnou hudbu, a ja pouzivam prave i mp3..... Citovat
Michal.B Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 asi koupim zatim předni a zadní repro.Bude poznát rozdíl,nějak vyrazně? Citovat
Creams Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 určitě poznáš rozdíl ! Tedy já ho pocítil razantně :-) ať už to je jen ve vyšším pásmu výšky a středy úplně jinde. Nejlépe kdyby jsi mohl v radiu ořezat pásmo na ovaly jako to mám je že mi hrajou jen do 100Hz Citovat
Michal.B Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 něco v nastavení je s 125hz,ale nevim co to je.Doufam že potom budou i lepší basy. Bral bych asi tyhle,schvaliy mi to někdo: JBL GT5-650C -přední JBL GT5-963 -zadní Citovat
Michal.B Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Michal.B Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL a za tech 5000 máš představu že bude co? přední a zadní repra? na zesík ti tu určitě nevýjde, navíc je otázka jestli to rádio má RCA... sub je v sedanu slyšet ale je potřeba počítat s tím že je trošku utlumenější než jinde a brát něc silnějšího, doporučuje se min 300Wrms (ale je to relativní vzhledem k učinosti) Tak jsem se dočetl že to RCA má,k čemu mi to pomuže Tech.parametry zesilovače v radiu: Výstupní scéna S-MOSFET Ano Výstupní výkon, DIN 45324 při 4 ohmech (W) 4 x 26 Max. výstupní výkon, 1 kHz při 4 ohmech (W)4 x 50 Digitální systém zpracování zvuku BBE® MP Ano DSO (Dynamický organizér zvukové scény) DSO II EQ 7 (7pásmový ekvalizér)Ne EQ 3 (3pásmový ekvalizér)Ano Funkce Loudness Ne Výstup předzesilovače (RCA stereo) 2 Volitelná horní pásmová propust. Ne Max. úroveň výstupu předzesilovače (V) 2.0 Funkce Sub-Switch (lze přepínat možnosti výstup - zadní /výstup - sub) Ano Volitelná spodní pásmová propust v režimu Sub-mode Ano Volitelné ovládání hlasitosti ve volitelném režimu Ano Přední vstup audio AUX (3,5mm minikonektor) Ano [upravil dne 19/4/08 Michal.B] Citovat
Michal.B Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 Tak přemyšlím že bych prozatím koupil tyhle a pak dokoupil zesilovač a subwoofer. Dalo by se napojit bez zesilovače tento subwoofer a jak by to hralo? http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/jbl-cs1204t-akce.html Přední http://www.ahifi.cz/reproduktory/jbl-gt5-650c.html Zadní http://www.ahifi.cz/reproduktory/jbl-gt5-963.html Díky za odpověd,nejsem v tomto oboru zrovna znalec Citovat
mk405 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Michal.B Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL a za tech 5000 máš představu že bude co? přední a zadní repra? na zesík ti tu určitě nevýjde, navíc je otázka jestli to rádio má RCA... sub je v sedanu slyšet ale je potřeba počítat s tím že je trošku utlumenější než jinde a brát něc silnějšího, doporučuje se min 300Wrms (ale je to relativní vzhledem k učinosti) Tak jsem se dočetl že to RCA má,k čemu mi to pomuže Tech.parametry zesilovače v radiu: Výstupní scéna S-MOSFET Ano Výstupní výkon, DIN 45324 při 4 ohmech (W) 4 x 26 Max. výstupní výkon, 1 kHz při 4 ohmech (W)4 x 50 Digitální systém zpracování zvuku BBE® MP Ano DSO (Dynamický organizér zvukové scény) DSO II EQ 7 (7pásmový ekvalizér)Ne EQ 3 (3pásmový ekvalizér)Ano Funkce Loudness Ne Výstup předzesilovače (RCA stereo) 2 Volitelná horní pásmová propust. Ne Max. úroveň výstupu předzesilovače (V) 2.0 Funkce Sub-Switch (lze přepínat možnosti výstup - zadní /výstup - sub) Ano Volitelná spodní pásmová propust v režimu Sub-mode Ano Volitelné ovládání hlasitosti ve volitelném režimu Ano Přední vstup audio AUX (3,5mm minikonektor) Ano [upravil dne 19/4/08 Michal.B] přes RCA se připojuje zesík, tedy z RCA rádia jde signál/zvuk do zesíku;) [upravil dne 19/4/08 mk405] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.