Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jake repro do 406 by jste mi doporučili od sony?Mam totiš už radio a tak bych chtěl udělat sestavu.Někdo mi radil že sony xplod pri nehrajou dobře.Co vy na to?Měl bych zájem i od JBL,co by jste doporučili

[upravil dne 19/4/08 Michal.B]

Odesláno

To že máš rádio Sony neznamená, že bude hrát nejlépe s reprákama stejné značky. Já osobně bych doporučoval cokoli jiného. Měl jsem v autě Sony cdx-mp30 s reprem od Pioneeru a hrálo to o moc líp než se Soňákama. Autorádia Sony nejsou nejhorší, ale repro raději jiné. Toť za mě.

Guest Scratch
Odesláno

tak od sony ti nedoporucim nic, mozna kdybys sel do JBL, nebo US Blaster

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tak od sony ti nedoporucim nic, mozna kdybys sel do JBL, nebo US Blaster

Přesně tak! Sony není to co bývala, je to komerční značka, která je drahá a výkon nikde ( netvrdím, že všechny modely)!

Pokud ovšem chceš jenom přední repro a zadky do plata a nepřipojovat je na zesák, Sonky budou stačit. Nebo se jukni na jiné třeba Blaupunkt. Ty sem měl kdysi ve Feldě v platu ovály 6x9 za dobrý peníz připojené na rádio a celkem dobrý poslech;)! JBL - mám od něj subwoofer 250 W RMS a zvuk, teda basy:D má parádní.

[upravil dne 16.4.2008 Lachtis]

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Ja bych chtěl udělat sestavu sony.Co by jste mi jiného doporučili?Ale ne zas něco draheho.

tak si napiš do kolika pěněz;)

Odesláno

Sony se vyhni :o) spíše bych volil i jiné rádio za nějakou Alpine, Clarion, Kenwood, Pioneer.. ale pokud nehodláš měnit tak nech sony uveď co je to za typ radia přesně kolik chceš investovat a co od toho očekáváš pak se ti dá poradit, ale věř, že SONY reproduktory to nebudou !

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak MB Quart, Rainbow, Helix, Hertz, Alpine, DLS, Focal je toho strašně hodně atd atd atd

ale až dotičný řekne kolik investuje bude toho zase pro změnu málo:D

Odesláno

Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL

Odesláno

tak bych to viděl na dopředu na komponentní repro a dozadu ovaly, ale musel by jsi upravit zadní plato tak zdali by jsi to zvládl ? protože už mám nějaký sedan za sebou a nesnáším to řezaní .-D

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL

jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Pe.Tr

Na padesáti? :D:aut

to už bych byl rozvedenej :D

lehce pod 20

[upravil dne 17/4/08 Pe.Tr]

Odesláno

lehce pod 20

:D

Co se tý cifry týče tak i těch 20 je docela mazec. :o

Odesláno

lehce pod 20

[upravil dne 17/4/08 Pe.Tr]

JJ protože není to takové lehké jak každy si představuje :-D je potřeba napájeni sig atd atd a najednou to začne skákat nahoru :) vím co říkám chtěl jsem jet dBdrag :roker ale teď bych to už nejel :-)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

OT: Creamsi ta tvoje felda byla luxusní. :potlesk:super

No zase tak bych to neviděl :o) doufám, že peugeot bude lepší :D abych dělal čest klubu :mad:

No já bych to tak viděl, a pokud říkáš že ne a že peugeot bude lepší no tak to ho chci vidět na vlastní oči. :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...