Michal.B Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Jake repro do 406 by jste mi doporučili od sony?Mam totiš už radio a tak bych chtěl udělat sestavu.Někdo mi radil že sony xplod pri nehrajou dobře.Co vy na to?Měl bych zájem i od JBL,co by jste doporučili [upravil dne 19/4/08 Michal.B] Citovat
Dave405 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 To že máš rádio Sony neznamená, že bude hrát nejlépe s reprákama stejné značky. Já osobně bych doporučoval cokoli jiného. Měl jsem v autě Sony cdx-mp30 s reprem od Pioneeru a hrálo to o moc líp než se Soňákama. Autorádia Sony nejsou nejhorší, ale repro raději jiné. Toť za mě. Citovat
Michal.B Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Ja bych chtěl udělat sestavu sony.Co by jste mi jiného doporučili?Ale ne zas něco draheho. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 tak od sony ti nedoporucim nic, mozna kdybys sel do JBL, nebo US Blaster Citovat
Lachtis Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Scratch tak od sony ti nedoporucim nic, mozna kdybys sel do JBL, nebo US Blaster Přesně tak! Sony není to co bývala, je to komerční značka, která je drahá a výkon nikde ( netvrdím, že všechny modely)! Pokud ovšem chceš jenom přední repro a zadky do plata a nepřipojovat je na zesák, Sonky budou stačit. Nebo se jukni na jiné třeba Blaupunkt. Ty sem měl kdysi ve Feldě v platu ovály 6x9 za dobrý peníz připojené na rádio a celkem dobrý poslech;)! JBL - mám od něj subwoofer 250 W RMS a zvuk, teda basy:D má parádní. [upravil dne 16.4.2008 Lachtis] Citovat
mk405 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B Ja bych chtěl udělat sestavu sony.Co by jste mi jiného doporučili?Ale ne zas něco draheho. tak si napiš do kolika pěněz;) Citovat
Creams Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Sony se vyhni ) spíše bych volil i jiné rádio za nějakou Alpine, Clarion, Kenwood, Pioneer.. ale pokud nehodláš měnit tak nech sony uveď co je to za typ radia přesně kolik chceš investovat a co od toho očekáváš pak se ti dá poradit, ale věř, že SONY reproduktory to nebudou ! Citovat
stalmik Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Sony, Kenwood, Pioneer, Magnat určitě ne.. U Magnatu možná bych maličko polevil, ale ty zbývající rozhodně ne.. Doporučim za sebe Hifonics, MB Quart a JBL Citovat
Creams Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Tak MB Quart, Rainbow, Helix, Hertz, Alpine, DLS, Focal je toho strašně hodně atd atd atd Citovat
mk405 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Creams Tak MB Quart, Rainbow, Helix, Hertz, Alpine, DLS, Focal je toho strašně hodně atd atd atd ale až dotičný řekne kolik investuje bude toho zase pro změnu málo:D Citovat
Michal.B Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL Citovat
Creams Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 tak bych to viděl na dopředu na komponentní repro a dozadu ovaly, ale musel by jsi upravit zadní plato tak zdali by jsi to zvládl ? protože už mám nějaký sedan za sebou a nesnáším to řezaní .-D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde Na padesáti? :aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde Na padesáti? :aut to už bych byl rozvedenej lehce pod 20 [upravil dne 17/4/08 Pe.Tr] Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde Na padesáti? :aut to už bych byl rozvedenej lehce pod 20 Co se tý cifry týče tak i těch 20 je docela mazec. Citovat
Creams Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde Na padesáti? :aut to už bych byl rozvedenej lehce pod 20 [upravil dne 17/4/08 Pe.Tr] JJ protože není to takové lehké jak každy si představuje :-D je potřeba napájeni sig atd atd a najednou to začne skákat nahoru vím co říkám chtěl jsem jet dBdrag ale teď bych to už nejel :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 OT: Creamsi ta tvoje felda byla luxusní. Citovat
Creams Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy OT: Creamsi ta tvoje felda byla luxusní. No zase tak bych to neviděl ) doufám, že peugeot bude lepší abych dělal čest klubu Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: BoneDaddy OT: Creamsi ta tvoje felda byla luxusní. No zase tak bych to neviděl ) doufám, že peugeot bude lepší abych dělal čest klubu No já bych to tak viděl, a pokud říkáš že ne a že peugeot bude lepší no tak to ho chci vidět na vlastní oči. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.