Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Pe.Tr

jj taky jsem měl představu tak pět tisíc a skončil jsem uplně někde jinde :D

Na padesáti? :D:aut

to už bych byl rozvedenej :D

lehce pod 20

:D

Co se tý cifry týče tak i těch 20 je docela mazec. :o

Taky mam podminku s vystrahou:D

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Tak dal bych asi 5tis.kč,JBL bych bral,ale zase ta cena.Nechci nic nějak moc překopavat a dělat někde nove díry na repro.A co subwoofer jde vubec v tom sedanu něco slyšet když je v kufru.Typ radia je myslim CDX-GT 300.Tak jake by jste mi doporučily repro od JBL

a za tech 5000 máš představu že bude co? přední a zadní repra? na zesík ti tu určitě nevýjde, navíc je otázka jestli to rádio má RCA...

sub je v sedanu slyšet ale je potřeba počítat s tím že je trošku utlumenější než jinde a brát něc silnějšího, doporučuje se min 300Wrms (ale je to relativní vzhledem k učinosti)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

2 jakub106GTI a to máš ještě uplně ty nejnižší serie i když jak na to koukam tak bych to ocenil tak na max cenu 10tis kč :)

No jo ono to tak vypadá ale když to člověk počítá tak to rádio stálo 7500kč je to typ CQ-C8301N

ten zesik 2500 kč ,basák 2400kč,kabely 650 kč,13 cm repro bylo za 1200 kč,a ty ovály 2800 kč + kabely to už nevím přesně kolik. sečteno podtrženo kolem 17 500kč:super

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Creams

2 jakub106GTI a to máš ještě uplně ty nejnižší serie i když jak na to koukam tak bych to ocenil tak na max cenu 10tis kč :)

No jo ono to tak vypadá ale když to člověk počítá tak to rádio stálo 7500kč je to typ CQ-C8301N

ten zesik 2500 kč ,basák 2400kč,kabely 650 kč,13 cm repro bylo za 1200 kč,a ty ovály 2800 kč + kabely to už nevím přesně kolik. sečteno podtrženo kolem 17 500kč:super

JJ chápu to bylo pro ukázku kolik tahle sranda stoji a není to jen o pár kč :o) jinak sestava pohodová ! I když bych asi volil jiný radio hold jsem na ty Alpine :roker

Odesláno

JJ chápu to bylo pro ukázku kolik tahle sranda stoji a není to jen o pár kč :o) jinak sestava pohodová ! I když bych asi volil jiný radio hold jsem na ty Alpine :roker

Alpine jsou taky super:))máš pravdu o pár korunách to fakt není ale stálo to za to hraje to úúžasně:)

Guest Scratch
Odesláno

ja mam kufru dva woofery co umi 200 W RMS, ale zesik jen na 2x70 W a je to docela slyset, dela to solidni kraval, pokud to nechces na dB drag a na pohodovku co duni a hraje tak to staci. Sestava woofery a zesiku me stala cca 5000

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja mam kufru dva woofery co umi 200 W RMS, ale zesik jen na 2x70 W a je to docela slyset, dela to solidni kraval, pokud to nechces na dB drag a na pohodovku co duni a hraje tak to staci. Sestava woofery a zesiku me stala cca 5000

otázka už tu sice byla ale je to dobře slyšet u sedana?přeci jen je ten kufr docela oddělený

Odesláno

A je rozdil trošinku zvuk a hluk :-) ale nebudeme posuzovat ! Osobně bych ti doporučil kompa a ovaly jen na doladění zvuku woofer u toho sedana to chce tak těch 350rms poctivych pokud to neuděláš jako Scratch a použil 2x repro tj větší plocha více zatlačí

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Taki co jsem tady postřehl tak asi ve předu jsou 13cm a v zadu 6x9 ovaly,mužete mi říct kolik mužou mit ty repro hloubku aby to třeba ve předu nechytalo o okno když ho otevřu.Co říkate na tady ty dat do předu

http://www.ahifi.cz/reproduktory/jbl-p550c.html

v předních dveřích je 165mm reprak a hloubka nevim ale mam tam blaupunkty s 5cm a velkym magnetem a pohoda

Odesláno

Ahoj, tak tu první tubu od JBL mám já, zatím ještě né v Peugeotu, ale v né bývalé Fábii jsem měl a můžu vřele doporučit. Má paradní dunivý zvuk:potlesk! Když jsem před rokem scháněl subwoofer přijel jsem si k týpkům co to prodávají a zkoušel jsem jeden za druhým původně jsem chtěl box, ale jakmile jsem zapojil tuhle tubu bylo rozhodnuto:mrk!

A ta cena za kolik ji prodávají je perfektní od Ahifi taky nakupuji. Teď jsem si od nich pořídil mono zesík 275 W RMS Magnat a 4 kanál MAC Audio 4x110W RMS typy teď nevím.

Ale koupil jsem je v použitém zboží, ale dávají Ti na ně 12 měsíců záruku a ty ceny jsou parádní:D

Odesláno

Tak subwoofer by byl

JBL

Parametry

Typ výrobku: subwoofer v ozvučnici

Výkon RMS (?): 250 Watt

Výkon Max. (?): 1000 Watt

Impedance (?): 4 Ohm

Citlivost (?): 90 dB

Frekvenční rozsah (?): 35 - 200 Hz

Průměr subwooferu: 300 mm (12\")

Rozměry boxu/ozvučnice: 346 x 660 mm

Typ ozvučnice (?): basreflexová tuba

Materiál ozvučnice: MDF

A co repro a zesilovač

post-0-141095999905_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...