slavco25 Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Zdravim. Prave som si kupil peugeot 306 Break r.v. 98. Viem, ze karosarske diely su velmi dobre osetrene proti hrdzaveniu, ale chcem sa opytat, ake su slabe miesta na tomto aute, kde by sa len predsa ta korozia mohla vyskytnut. Auto nebolo burane, teda predpokladam, ze ziadne neosetrene zvary by tam nemali byt. Mam aj tie plastove chranice pod blatnikmi, tak ma napadlo ci pod nimi nehrozi nejake poskokodenie, kedze sa tam dostava voda a udrzuju sa necistoty. Ak mate niekto skusenosti s hrdzavenim na takom aute, prosim ozvite sa, chcem tomu predist cim skor. dakujem Citovat
xavier Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Slabé miesta P306 Break 1,9 TD Intrecooler r.v 98, 108000 km:papa pri kúpe podľa tachometra, 140 000 km pri predaji, dovoz DE, neutopené - vrzgajúce zavesenie zadnej nápravy - vyriešené namontovaním maznice pri závese, odchádzajúce trubky klimatizácie upevnené na spodku chladiča ( prehrdzavenie v gumovom uložení od soli - definícia servisného technika ) a pri expanznom ventile ( origo trubka od kompresora ku tlakovému spínaču 7000 SK + cca 2500 náplň, origo trubka tlakový spínač - expanzný ventil 8000 SK - už som nekupoval, prehrdzavený? chladič, pokazený elektrický zámok na spolujazdcových dverách - 1500 SK z vrakoviska, prelámané kábliky v predných dverách v konektore v gumovej chráničke - nešlo elektrické ovládanie spätného zrkadla spolujazdca a ohrev oboch zrkadiel. čo sa týka hrdze - bez problemov, všetky dutiny som mal vystriekané, auto bolo servisované v Peugeote v DE. Úplna spokojnosť s autom, akurát jeho vek ma donútil ho vymeníť za niečo novšie - P307 SWhttp://www.peugeot-club.cz/kniha/img/papa.gif Citovat
slavco25 Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Tak ja klimu nemam iba el. stresne okno tak vidim, ze som zatial dost usetril Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Slabé místo z hlediska koroze je u 306 na předku podlahy - ty nosníky, co jdou shora od torpéda, pokračují do půlky podlahy, a od nich jdou po přední hraně podlahy výztuhy do kraje k prahům. To je u 306 hodně slabé místo, a pokud to nemáš načaté, doporučuju to tu pořádně nakonzervovat - důkladně vystříkat všechny dutiny v těch nosnících a důkladně přestříkat zvenku. Citovat
slavco25 Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: oddie Slabé místo z hlediska koroze je u 306 na předku podlahy - ty nosníky, co jdou shora od torpéda, pokračují do půlky podlahy, a od nich jdou po přední hraně podlahy výztuhy do kraje k prahům. To je u 306 hodně slabé místo, a pokud to nemáš načaté, doporučuju to tu pořádně nakonzervovat - důkladně vystříkat všechny dutiny v těch nosnících a důkladně přestříkat zvenku. dik, presne to som chcel vediet. Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Vezmi k tomu komplet dutiny, tím nic nezkazíš, a dobré je stříknout plastem podběhy, mají tendenci se loupat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.