martinz Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 mam mensi problem na 306ce od predni napravy praveho kola mi jdou obcas vybrace a rozklepe se cele auto dela to zejmena pri akceleraci pak kdyz dam nachvilku nohu z plynu a slapnu znova tak se to zklidni ale ne vzdy to zabere auto bylo jiz nekolikrat v servise na trasadlech geometrii (zkouseli to i prenastavit jinak a nepomohlo) mam po vymene celeho ulozeni predni napravy , cepy rizeni a napravy, stabilizacni tycky, brzdy na predku taky novy vcera znovu kontrolovali cele ulozeni motoru a prevodovky nakonec byly venku i poloosy a cele ulozeni, mereny vule a vse v poradku , zkousel jsem i nova kola na leto vse vyvazeno atd jak ma byt prosim o radu nevim co dal a servis take ne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Mne robilo nieco velmi podobne stare PUNTO 1.4 GT. Tiez mi isli vybracie, dokonca sa aj riadne triaslo v niektorych pripadoch. Nakonec to bol silentblok, teda aspom tak mi povedat jeden manik v servise , vymenil mi to a odvtedy som mal klud. Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Silentbloky uložení motoru a poloosa (vnitřní strana). Nebo kombinace obou. Nejprve zkontroluj silentbloky, ty lze kontrolovat zrakem. Bezvadné silentbloky jsou nutnou podmínkou. Pak se zaměř na poloosu, ale je velice těžké určit, jestli L nebo P. Tam jak vchází poloosa do převodovky, budou vymačkané plošky - nepatrně. [upravil dne 11.4.2008 P607Olda] Citovat
Lolodreveny Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 suhlas. Silenbloky, teoreticky capy riadenia Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Dobryyy som :D Ale ne, ja si tiez myslim ze silenblok to bude. Ked to nevies zrakom, vyskusaj to pocas jazdy. Rozbehni sa, daj DVOJKU, daj to ale na 60km/h, pusti plyn nech brzdi motor s rychlostou, a ked budes klesnuty ale na 30 - 40 km/h, tak daj plyn na podlahu. A napis co ty to spravilo. Ja ked som vyrazne pridal plyn, tak my nromalne az skocil motor, citil som take trhnutie ako keby. Vyskusaj to. Ale ja mam takeho tucha ze by to mohol byt silenblok. Neni to moc draha zalezitost. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Alebo ma este napada rozbiti TLMIC, ja som tak mal na punte, pri zadnom kolesi, a strasne vybracie odtial isli ... Citovat
martinz Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 to se prave vse kontrolovalo jak ja tak servis (tlumice silentbloky atd...) i poloosy byly venku a tam se zkouseli i naky vyvazovaci krouzky , jinak ted se to trozku zklidnilo jak sem prezul na letni ale porad to dela , zkusim to jeste projet jak pise lubko Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 No potom napis co si zistil, pokial mas vsetko v poriadku, nemalo by to spravit nic, ani hovno. Malo by to krasne plynulo pridat a zatlacit do sedaciek Pokial ty to sekne, alebo nieco sekne v motore tak potom si myslim ze silenblok. Citovat
martinz Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 tak fakt nevim ale nedela to nic , zkousel jsem to nekolikrat a pohoda nadherne to tlaci do sedacek a tahne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ty vole, pokial su silen bloky, tlmice, ramena, capy, poloosi, disky a pneu dobre, neviem co to moze byt. To uz fakt ze ne. Kamarat mal nieco podobne na starom aute, triaslo mu auto, a islo to zozadu, nakoniec sa zistilo, ze mal na jednej pneumatike roztrhany KORD a hadzalo mu koleso. Ale volnym okom si to nevidel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.