Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam mensi problem na 306ce od predni napravy praveho kola mi jdou obcas vybrace a rozklepe se cele auto dela to zejmena pri akceleraci pak kdyz dam nachvilku nohu z plynu a slapnu znova tak se to zklidni ale ne vzdy to zabere

auto bylo jiz nekolikrat v servise na trasadlech geometrii (zkouseli to i prenastavit jinak a nepomohlo)

mam po vymene celeho ulozeni predni napravy , cepy rizeni a napravy, stabilizacni tycky, brzdy na predku taky novy

vcera znovu kontrolovali cele ulozeni motoru a prevodovky nakonec byly venku i poloosy a cele ulozeni, mereny vule a vse v poradku , zkousel jsem i nova kola na leto vse vyvazeno atd jak ma byt

prosim o radu nevim co dal a servis take ne

Odesláno

Mne robilo nieco velmi podobne stare PUNTO 1.4 GT. Tiez mi isli vybracie, dokonca sa aj riadne triaslo v niektorych pripadoch.

Nakonec to bol silentblok, teda aspom tak mi povedat jeden manik v servise , vymenil mi to a odvtedy som mal klud.

Odesláno

Silentbloky uložení motoru a poloosa (vnitřní strana). Nebo kombinace obou.

Nejprve zkontroluj silentbloky, ty lze kontrolovat zrakem. Bezvadné silentbloky jsou nutnou podmínkou.

Pak se zaměř na poloosu, ale je velice těžké určit, jestli L nebo P. Tam jak vchází poloosa do převodovky, budou vymačkané plošky - nepatrně.

[upravil dne 11.4.2008 P607Olda]

Odesláno

Dobryyy som :D :D :D Ale ne, ja si tiez myslim ze silenblok to bude.

Ked to nevies zrakom, vyskusaj to pocas jazdy. Rozbehni sa, daj DVOJKU, daj to ale na 60km/h, pusti plyn nech brzdi motor s rychlostou, a ked budes klesnuty ale na 30 - 40 km/h, tak daj plyn na podlahu.

A napis co ty to spravilo. Ja ked som vyrazne pridal plyn, tak my nromalne az skocil motor, citil som take trhnutie ako keby. Vyskusaj to. Ale ja mam takeho tucha ze by to mohol byt silenblok. Neni to moc draha zalezitost.

Odesláno

Alebo ma este napada rozbiti TLMIC, ja som tak mal na punte, pri zadnom kolesi, a strasne vybracie odtial isli ...

Odesláno

to se prave vse kontrolovalo jak ja tak servis (tlumice silentbloky atd...) i poloosy byly venku a tam se zkouseli i naky vyvazovaci krouzky , jinak ted se to trozku zklidnilo jak sem prezul na letni ale porad to dela , zkusim to jeste projet jak pise lubko

Odesláno

No potom napis co si zistil, pokial mas vsetko v poriadku, nemalo by to spravit nic, ani hovno. Malo by to krasne plynulo pridat a zatlacit do sedaciek :D

Pokial ty to sekne, alebo nieco sekne v motore :bojim tak potom si myslim ze silenblok.

Odesláno

Ty vole, pokial su silen bloky, tlmice, ramena, capy, poloosi, disky a pneu dobre, neviem co to moze byt. To uz fakt ze ne.

Kamarat mal nieco podobne na starom aute, triaslo mu auto, a islo to zozadu, nakoniec sa zistilo, ze mal na jednej pneumatike roztrhany KORD a hadzalo mu koleso. Ale volnym okom si to nevidel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...