Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Michelin Energy a jsem s nimi spokojen :super

Pouze díky mému stylu jízdy (lehce prudší rozjezdy :aut) mám pravou přední více sjetou než levou p. ale je to nejspíš tím,že jezdím většinou sám a pravá strana je tudíž odlehčená :myslim:papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Třeba na P205 půjdou nejspíš Debice Passio, Navigator, nebo Barum Brillantis. Ale jelikož teď jsou v Tescu Passia za 499Kč/ks, tak je asi vybráno :D:roker

Urcite si to rozmysli s tymi Passiami. Vazne v dobrom.

Mal som ich na R19 2 roky a nic horsie som na kolesach este nemal.

Na suchu su obstojne ale za mokra to bola samovrazda. Nie som ziadny vyznavac stylu jazdy brzda-plyn a napriek tomu som pocitil, ze to auto ma na tych gumach zjavne problemy.

Hned ako som vymenil tie gumy za Firestone Multihawk som zistil na com som to vlastne 2 roky jazdil.

Zlepsili sa jazdne vlastnosti za mokra na vacsi pocit istoty a brzdenie tiez vynikajuce. Ale na pocudovanie aj na suchu som pocitil zmenu a auto bolo o poznanie stabiljnejsie.

Aby som nevyzeral ako zarity odporca gum zn. Debica, tak celu zimu jazdila R19 na Debica (asi Frigo) neviem ako sa volali tie zimne gumy, ale tiez ich predavali v Tescu a mozme povedat ze boli uplne porovnatelne s Barumami.

Takze nejde o zanevretost ale len cisto o pocity a skusensoti.

[upravil dne 11.4.2008 escorpion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...