oni Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ja jsem hledal,ale to hledani zde me jednou privede k silenstvi. mam par otazecek,jake mnozstvi oleje tam je a kde se vypousti,chystm se na vymenu!je ta na mem auti! jinak ovzdusneni jen projedu volantem parkrat z rejdu do rejdu ze? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Povol nejlépe přístupné šroubení a točením volantu do obou rejdů vytlač olej z okruhu.(bez motoru).Spoj zpět šroubení,nalej skoro plnou nádobku serva,zašroubuj víčko a s nastartovaným motorem POMALU toč do obou rejdů.Vypni motor a zkontroluj stav oleje.,popřípadě opakuj. Citovat
oni Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 jasny diky,ale jake presne mnozstvi tam je,at zbytecne nekoupim moc nebo malo! jo a jak je to z tou znackou! v hledani jsem nasel ze je jenom jedna znacka,ale pan mi nabizi jinou? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Množství nevím,značka např. Mogul Dextron 2D (160kč litr) Citovat
oni Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 jasny tak moc diky! takze rikas kdekoli nekde dole rozsroubovat a bez motoru tocit a vytlacit!! Citovat
oni Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 a musi tam bejt teda ten dextron II jinak ten tipek mi nabizi tohle: cartechnic = liqui moly dextron III Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Teď se tu ty oleje řešily a většina se klonila k předepsanému 2D,já bych dal co je doporučeno Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 tak myslite, ze mi dva litry budou stacit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.