daja535 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Dobré ranko , tak se chci tak trošku pochlubit SW je doma . No nádhera . Řeknu vám že , tak pěkné auto se na cestách moc nevidí , každý se otočí.Ale o to nejde. 1,4 VTi je pohádkový motor jede a za včerejších cca 100 km (syrový motor ) a střídání otáček motoru doma na PC 5,7 l /100km .co ví si přát . jsem nadšený , autí jezdí velmi tiše , když jsem byl vybírat tak jsem se vozil jen v 1,4 8V a ten nebyl nic moc . Bohužel neumím vložit fotky , kdyby mi někdo poradil nejsem zrovna počítačový borec . Daja535:roker Citovat
raydowe Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 jo, 1,4 8V ma uz svoju eru za sebou. ale nam zaciatocnikom staci.) kolko ti to VTi-cko toci pri stovke na 5ke? blahozelam teda k novemu autu, vytaj v rodine najkrajsich aut :D hodne stastnych km Citovat
raydowe Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 fotky musis umiestnit niekam na web a pak to nalinkovat, pokial nemas kde, mozes ich poslat mne na contact@raydowe.eu a ja je tu dam. Citovat
daja535 Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 to kolik to točí při 100km/hod ted nevím ale podívám se a napíšu jistě se dnes půjdu projet hi hi to jo je to nová hračka tak si hraju daja535 Citovat
raydowe Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 tak tady ho mame.) moooc pekny. tebe sa startuje na tlacitko? alebo sa mi to len zda. Citovat
raydowe Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 vidim, ze jeden krasavec uz v garazi je. na ten potor sa len pytam preto, lebo stara 1.4 toci pri 110km uz cez 3000, coz je vcelku dost. Citovat
daja535 Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 jo jeden je v garáži a jeden ještě byl na cestách 307 HB 1,6 16V . jo měl jsem ještě 406 1,8 16 V ale ta šla tady do clubu myslím bratrovi člena clubu macik.83 doufám že mu pěklně slouží , bylo mi jí líto ,ale kočárek a potomek v rodině si žádá své . Citovat
daja535 Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 říkáš 110 přes 3000rpm tak ted mě to zajímá odpoledne zkusím a napíšu možná že ty převodovky budou stejné Citovat
daja535 Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 tak je to tak převodovky budou asi stejné s 1,4 8V , 110km/h točí cca 3100 rpm . možná by to mohlo být méně , ale je t i tak tiché a mi to nevadí , spotřeba je pořát Ok . Citovat
Lukas24 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Pěkné autíčko! Ostaně je Peugeot a navíc 207 tak se není čemu divit;) ... koukám , že máš stejný interiér ... nejsem sice na kombíky ale od peugeotu se mi líbí! Citovat
kocicakx Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Kupoval jsem predvadecku(trendy s klimou a metaliza lacerta) co mela najeto 2500km. Sam jsem ujel pres 700km(denne 40km t.j. do Kolina tedy musim projet celym Kolinem a ten byva dost ucpany a zpatky) a mam spotrebu 6,3l. Ale je fakt ze jezdim s lehkou nohou a predpisove. Obcas mam problem se spojkou tedy ne primo s pedalem ale tak nejak zadrhnu spickou boty o cosi a pak ji nemuzu vytahnout. Motor 1.4Vti je tak akorat presne pro me..jenom to zprevodovani je nejak posunuty \"dolu\" ponevadz nevim co bych radil na dalnici tam bych to videl na 6. prevodovy stupen. Co vsak hodnotim velmi kladne je kufr a to byl jeden z hlavnich duvodu. Kocarek se tam vejde fakt perfektne coz jen potvrzuji vystavene fotky. Mimochodem stejne dobre se vesel i do Ceedu ale ten ma nakladovou hranu a byl o 30tisic drazsi. Kufr nove Fabie je temi boulemi od podbehu ci jak se tomu rika pro kocarek spatne vyuzitelny a je takova nejak uzsi a byla o 20tisic drazsi. ClioGrandtour nema benzinovy motor vetsi nez 1200cm kubickych. FordFusion je nejlevnejsi (o 40tisic) ale tam se kocarek musi otocit o 90stupnu na bok ale papirova spotreba byla o 2 desetinky vetsi a motor slabsi. Ja myslim ze prodejci museli bejt ze me nestastny a v duchu si rikali : \"Aaaa zase ten blazen-meric kufru prisel.\" Citovat
daja535 Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 a tak to tě chápu taky jsem lítal jako šílený po salónech , tomu rozumím. Fabia ani omylem je to tvrdá koza a design o tom raději ani nemluvě . Ceed bych domů přes práh ani nepustil , šikmooké fakt nemusím . Jsem velmi spokojen . Citovat
raydowe Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 ja na to lietanie po salonoch celkom rad spominam. celkom ma mrzi ze to uz mam za sebou. Pocit ze si vyberam auto je vazne super Citovat
Marlin Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 pekna... koukam ze s modrou nejsou celkme roztrh pytel Citovat
aftp Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Zhruba pred tyzdnom som tiez kupil rodinne vozidlo 207 SW. Na poslednu chvilu som odskocil od jasneho favorita Clia Grandtour. Zatial az na par detailov prevazuje spokojnost. Zvonku je auticko krasne bez jedinej chybicky, interier je trosku strohy aj ked vaznejsie vyhrady nemam. Zatial si zvykam na odkladacie priestory. Motor 1.4 16v VTi je fakt skvely. Jedinu slabinu som zatial nasiel v brzdach. Pri brzdeni, najma pri nizsich rychlostiach na krizovatkach neskutocne piskaju. Mam pocit, ze rusim aj ostatnych ucastnikov cestnej premavky. Je to chybicka konkretneho kusu, alebo zalezitost vsetkych 207-iek ? Predchadzajuce auticko bolo tiez od chalanov z PSA a brzdy tiez nepatrili k najtichsim. Sluzobne skodovky a nove peugeoty tento problem nemali. Dik Citovat
raydowe Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 mne obcas brzdy piskaju, ale neni to nic strasne. Pocujem to len pri otvorenom okne a rozhodne to neni nic rusive. Citovat
daja535 Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 tedy já mám zatím najeto závratných 107 km ,ale brzdy nepískají . ¨ ale jinak jsem velmi spokojen , je to opravdu dobré autí a je krásné , Bejby 407 SW , Citovat
macik.83 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: daja535 Dobré ranko , tak se chci tak trošku pochlubit SW je doma . No nádhera . Řeknu vám že , tak pěkné auto se na cestách moc nevidí , každý se otočí.Ale o to nejde. 1,4 VTi je pohádkový motor jede a za včerejších cca 100 km (syrový motor ) a střídání otáček motoru doma na PC 5,7 l /100km .co ví si přát . jsem nadšený , autí jezdí velmi tiše , když jsem byl vybírat tak jsem se vozil jen v 1,4 8V a ten nebyl nic moc . Bohužel neumím vložit fotky , kdyby mi někdo poradil nejsem zrovna počítačový borec . Daja535:roker Sakra, to je pamet, podle fotek jste byl odhalen Zdravim ze Sokolova a brachovi pezotek stale slouzi. Citovat
daja535 Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 taky zdravím , to jsem moc rád že je v dobrých rukou , už v předchozích příspěvcích jsem psal že moje 406 je tady v klubu . tak se třeba ještě potkáme někde na sraze nebo tak nejak . pozdravujte bratra Citovat
macik.83 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: daja535 taky zdravím , to jsem moc rád že je v dobrých rukou , už v předchozích příspěvcích jsem psal že moje 406 je tady v klubu . tak se třeba ještě potkáme někde na sraze nebo tak nejak . pozdravujte bratra 207 je fakt krasavec:potlesk Pozdravovat budu a nebojte, je o nej fakt dobre postarano, kdyztak pak hodim nejaky fotky az to blejsknu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.