Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zila

no to je parada z 7695 členou a jedneho z 58 som:super uhadol som nadmieru spokojny

:super:superfanfary.gif

[upravil dne 15/4/08 Zila]

Yo myslim že by som bol tiež docela dobre si to zhodnodtil moja ucta :super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Zila

jani gratulace :potlesk:potlesk:potlesk

Yo janika tiež dobre bojovala a tiež celkom dobre typy a aj hodne osob uhadla tiež gratulacia :super:super:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: faget1

Původně zaslal: AnotherOne

Tina Turner

na to si nemohol prist si to musel vyguglit ale čo už hold hra je hra dobre uzatvaram to tu :potlesk:potlesk:potlesk

Žiaden gugl, Tina je totiž jediná stará černošská speváčka čo poznám :D

To ten pokrok napreduje - gugl už hľadá text podľa obrázka? Doteraz to robil len opačne.:myslim

Odesláno

Původně zaslal: faget1

Tina Turner

na to si nemohol prist si to musel vyguglit ale čo už hold hra je hra dobre uzatvaram to tu :potlesk:potlesk:potlesk

Žiaden gugl, Tina je totiž jediná stará černošská speváčka čo poznám :D

To ten pokrok napreduje - gugl už hľadá text podľa obrázka? Doteraz to robil len opačne.:myslim

hm..noo dobre teda tak si ma presvedčil ak som ta upodozrieval nepravom a teda vidim že si stojiš za svojim aj si si to odvovodnil tak ma ospravedln za moje podozrievanie a udelujem ti pravoplatny plnohodnotny dvojbod za sposobenu krivdu nepravom z mojej strany okis berieš a stavaš sa na stupen viztazou :bacha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

ale aj tak sa dau tie fotky vyguglit prišli mi poštou DD na nich natrafil a dobrovolne odstupil z hadania preto vravim že sa to da vyguglit lebo DD tovyguglil ale nie podla obrazka našiel link kde bolo hodne z tychto foto aj s menami a dalo sa to tam najst to je zase moje odvovodnenie podozrievanie z guglenia a tiež Kurt to ma a vedel ako prvy všetky odpovede a tiež sa hned na uvode zdržal hadania je to na prvej strane hned :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Fotky už žádný teda nemáš?Ještě bych si něco zahádala:)

bohužial už ste všetko vyhadaly minul sa moj repertuar :D:D:D:D už jedine tak že by som neake hadanky vymyslel :aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...