Vvitty Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Vvitty kdyz my nesmime ani naznacovat ale kdysi nas ucili ze v krabicce posledni zachrany ma byt pohledova znamka, tak treba by mohla stacit ta Hmm, koukám že možná přijde i Bernardýn s rumem co:D no jo, nejlepsi pritel cloveka a nosi ho pes Citovat
MichalTalbot Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: aka jo, KPZ s sebou Sakra, kde já jí mám? Citovat
jarajarda Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: aka jo, KPZ s sebou Sakra, kde já jí mám? No já to vozim v kufru v batohu, hlavní je lano, to se dá použít v různých případech- tažení auta, svázání někoho, přivázání něčeho, přetahování, upevnění nákladu, případně jako poslední možnost se pohoupat :D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Marline, to je ONA, ne ON.... je možný, že člověk tvého věku nezná Krabičku Poslední (nekdy třeba První) Záchrany???? Citovat
voštík Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 cece Netopka... myslim, ze Marlin je dostatecne mlady na to, aby byl omluven. Nicmene to neznamena, ze by nemohl mit vseobecny socialsticky pionyrsky rozhled.... Marline Marline, s takovou ten Orientak opet nevyhrajes Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 :D já se vždycky zapomenu, že už jsem vlastně kategorie Pamětník/Veterán/Inventář a běhají tu na fóru i mladí kluci Citovat
agresssor Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka :D já se vždycky zapomenu, že už jsem vlastně kategorie Pamětník/Veterán/Inventář a běhají tu na fóru i mladí kluci Mladi kluci jako já Dyk ty nejsi zas tak stara:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 to neee, ona není stará, ona jen hodně pamatuje :D:D au au, toto zase slíznu Citovat
agresssor Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa to neee, ona není stará, ona jen hodně pamatuje :D:D au au, toto zase slíznu Proc by si to slízaval:D treba ti nic neudela:D Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 jasně, že jsem stará...ale pravidelně servisovaná ve značkovém servisu a tudíž top stav trochu mate, no :D:D:D:D:D:D:D Nicméně slízneš, miníku!!!!!!!!!!! :D:D:D se na tebe těšim, jsem tě neviděla ani nepamatuju a hned tě budu lískat...chjo :P:P Citovat
Marlin Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka Marline, to je ONA, ne ON.... je možný, že člověk tvého věku nezná Krabičku Poslední (nekdy třeba První) Záchrany???? aha takze krabicka s kondome, jointem, placatici se slivkou a chlebe jo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Netop, šak já taky, tohle bylo myslím naposledy co jsme se viděli: Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 ...a proč si oříznul tu první fotku? Myslím tu spodní část :D Citovat
agresssor Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka jasně, že jsem stará...ale pravidelně servisovaná ve značkovém servisu a tudíž top stav trochu mate, no :D:D:D:D:D:D:D Nicméně slízneš, miníku!!!!!!!!!!! :D:D:D se na tebe těšim, jsem tě neviděla ani nepamatuju a hned tě budu lískat...chjo :P:P To by me tedy zajimalo co to je za tak skveli a dobry servis ze te udrzeli v takovemhle peknem stavu:D Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 teda agresssorku, začínám se červenat.... něco po mě potřebuješ? :D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka teda agresssorku, začínám se červenat.... něco po mě potřebuješ? :D:D:D:D já ne nic nepotrebuju neboj se:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...a proč si oříznul tu první fotku? Myslím tu spodní část :D to není bohužel oříznuté, to nejlepší fotograf nezachytil Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 že bych ti říkal něco důležitýho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.