Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marisw

jednym slovom BRUTUS.....rad čitam taketo poviedky.....normalne si pri tom oddychnem a snivam :))))) :super

ale co to muselo stat prachov....:o:o

no a hlavně toho úsilí a vynaloženého času....no a ty finance asi taky nebude jen nějaká zanedbatelná částka

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pažourtek se mi líbí velmi, je to nádhera jen sem si projel ty videa a chtělo by to nějakou lepší akci na takový brko.

Samozřejmě bez ohrožení ostatních ;).

Takhle sem jezdil se svou 309 hehe.

Ještě bych měl udělat video než ji někomu věnuju :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Opět zdravím,

díky všem za přízeň a sledování tohoto tématu ;-)

Nastala velká změna. Kompresor je jistě funkční, fungoval i u nás, ale 7 psi je málo. Než bych to tu pitval, řekněme si rovnou výsledek: Funkční, ale nepřesvědečil. :mrk

A proto se kompre ubírá na odpočinek a na jeho místo jdou tihle mazlíci:

1200095271912_twin4.jpg:roker

Mají více sil a lepší dech ;-)

1200095272402_twin2.jpg

a taky tlak 2x27psi :roker

1200095272491_twin.jpg:roker

Jo holt člověk se učí za pochodu. I přes zástavbu turba mohu kompresor doporučit jako nenáročné zvyšení výkonu :super

A tak nás čeká dlouhá zima v garage. Ale nebojte, s pažoutem se jezdí o 106, máme totiž ještě jeden new motor posazený na kozách a tak se to všechno dělá lehčeji. Je to též 3.v6

Myslím že to je dobrá zpráva pro všechny co sledují tenhle topic jako detektívku, vydržte rozluštění už se blíží ;-) Jen se mění modus operandi :roker

[upravil dne 25/9/08 GOD Mr.Brady]

Odesláno

tak taketo upravy nezvyknu mat konca:D:D

ukoncit to moze len proplem s financovanim a smrt hlavneho hrdinu (3,0 V) po nezdarenom pokuse :D:D:D

inak super .

Původně zaslal: oni

jj je to parada,to bude kara,ale do finale asi daleko ze? fakt parada:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: marisw

tak taketo upravy nezvyknu mat konca:D:D

ukoncit to moze len proplem s financovanim a smrt hlavneho hrdinu (3,0 V) po nezdarenom pokuse :D:D:D

inak super .

Původně zaslal: oni

jj je to parada,to bude kara,ale do finale asi daleko ze? fakt parada:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

pravda,pravda!

Odesláno

Nu právě tak trochu kvůli strachu ze smrti hlavního \"3.0 v6\" hrdiny jsem koupil ještě jednoho, nu a ten bude dělat dublera, tedy kaskadéra ;-) A taky se na motoru vyhřezlém z lůna vozu lépe maká ;-) Každopádně díky kaskadérskému motoru můžu s pažoutem zatím vesele brázdit ten náš tankodrom, tedy silnice, pardon, a přitom ladit druhej motor. Ono to vypadá jako že to je nekonečná pohádka, ale nikod se netěší na šťastnej konec, tak jak já :roker

Odesláno

jak smutne je mi, ze nemam znalosti a finance :-(

moc dobry chlape, moc dobry

Odesláno

povedený hodně:super..opravdu moc, ale takový dotázek..co hlava?? vydrží ten tlak z kompresoru??..jinak ti to nechci nějak shazovat, fakt kus pěkný práce:) tak trochu vím co to dá práce

Odesláno

Po několikaměsíčním půstu mám najeto s pažoutkem prvních 200km a musím říct: \"Je to lahoda!!!\". Ovšem taky musím říct, že jsem po měsících ježdění s CR-V úúúúplně zapomněl po čem to vlastně jezdíme. Je rozdíl být půl metru nad silnicí a nebo pár cm :myslim

Odesláno

skladam poklonu... sledoval sem tenhle roman na zacatku a ted po par mesicich koukam a koukam - porad je co delat :)... ale je pravda ze na aute je furt co delat - coz nepochopi nase drahe polovicky ;)..

mit penize na takovehle upravy urcite bych o tom premyslel.. zavidim ;) (ale pozitivne)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...