čakom Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Moc zajimavej projekt;) Přeji hodně štěstí. A těším se na výsledek. Citovat
Qweer Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw jednym slovom BRUTUS.....rad čitam taketo poviedky.....normalne si pri tom oddychnem a snivam )))) ale co to muselo stat prachov....:o no a hlavně toho úsilí a vynaloženého času....no a ty finance asi taky nebude jen nějaká zanedbatelná částka Citovat
jackie Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 jenom bych měl takový dotaz,myslíš že by si mi mohl na své 406 coupe změřit šířku zadního okna? Citovat
ladagal Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Pažourtek se mi líbí velmi, je to nádhera jen sem si projel ty videa a chtělo by to nějakou lepší akci na takový brko. Samozřejmě bez ohrožení ostatních . Takhle sem jezdil se svou 309 hehe. Ještě bych měl udělat video než ji někomu věnuju Citovat
Davidf Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Máš to pěkné,držím palce ať se to podaří a najezdíš spoustu kilometrů. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Opět zdravím, díky všem za přízeň a sledování tohoto tématu ;-) Nastala velká změna. Kompresor je jistě funkční, fungoval i u nás, ale 7 psi je málo. Než bych to tu pitval, řekněme si rovnou výsledek: Funkční, ale nepřesvědečil. A proto se kompre ubírá na odpočinek a na jeho místo jdou tihle mazlíci: Mají více sil a lepší dech ;-) a taky tlak 2x27psi Jo holt člověk se učí za pochodu. I přes zástavbu turba mohu kompresor doporučit jako nenáročné zvyšení výkonu A tak nás čeká dlouhá zima v garage. Ale nebojte, s pažoutem se jezdí o 106, máme totiž ještě jeden new motor posazený na kozách a tak se to všechno dělá lehčeji. Je to též 3.v6 Myslím že to je dobrá zpráva pro všechny co sledují tenhle topic jako detektívku, vydržte rozluštění už se blíží ;-) Jen se mění modus operandi [upravil dne 25/9/08 GOD Mr.Brady] Citovat
Gargamell Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Pán je labužník Výborně. Mé srdce zaplesalo. Hrdina románu stále žije a já mu tleskám. Určitě se poděl i s instalací... Citovat
Rico1 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 nádhera, nádhera jinak to napsat nejde. Držím všechny palce a přeji brzké dokončení. Netušíš kolik ca procent kw přidal ten kompresor? Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 God Mr. Brady, nepřestáváš překvapovat. Držím palce. Citovat
oni Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 jj je to parada,to bude kara,ale do finale asi daleko ze? fakt parada:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 tak taketo upravy nezvyknu mat konca:D:D ukoncit to moze len proplem s financovanim a smrt hlavneho hrdinu (3,0 V) po nezdarenom pokuse :D:D inak super . Původně zaslal: oni jj je to parada,to bude kara,ale do finale asi daleko ze? fakt parada:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
oni Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: marisw tak taketo upravy nezvyknu mat konca:D:D ukoncit to moze len proplem s financovanim a smrt hlavneho hrdinu (3,0 V) po nezdarenom pokuse :D:D inak super . Původně zaslal: oni jj je to parada,to bude kara,ale do finale asi daleko ze? fakt parada:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk pravda,pravda! Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Nu právě tak trochu kvůli strachu ze smrti hlavního \"3.0 v6\" hrdiny jsem koupil ještě jednoho, nu a ten bude dělat dublera, tedy kaskadéra ;-) A taky se na motoru vyhřezlém z lůna vozu lépe maká ;-) Každopádně díky kaskadérskému motoru můžu s pažoutem zatím vesele brázdit ten náš tankodrom, tedy silnice, pardon, a přitom ladit druhej motor. Ono to vypadá jako že to je nekonečná pohádka, ale nikod se netěší na šťastnej konec, tak jak já Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 jak smutne je mi, ze nemam znalosti a finance :-( moc dobry chlape, moc dobry Citovat
Reff21 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 povedený hodně..opravdu moc, ale takový dotázek..co hlava?? vydrží ten tlak z kompresoru??..jinak ti to nechci nějak shazovat, fakt kus pěkný práce:) tak trochu vím co to dá práce Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Po několikaměsíčním půstu mám najeto s pažoutkem prvních 200km a musím říct: \"Je to lahoda!!!\". Ovšem taky musím říct, že jsem po měsících ježdění s CR-V úúúúplně zapomněl po čem to vlastně jezdíme. Je rozdíl být půl metru nad silnicí a nebo pár cm Citovat
Southie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 skladam poklonu... sledoval sem tenhle roman na zacatku a ted po par mesicich koukam a koukam - porad je co delat ... ale je pravda ze na aute je furt co delat - coz nepochopi nase drahe polovicky .. mit penize na takovehle upravy urcite bych o tom premyslel.. zavidim (ale pozitivne) Citovat
Capy Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 jen takovej dotaz na ECU. Ta je tam původní přeprogramovaná nebo tam máš jinou plně programovatelnou? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Capy jen takovej dotaz na ECU. Ta je tam původní přeprogramovaná nebo tam máš jinou plně programovatelnou? Je tam původní, ovšem mistrovsky odladěná ;-) maká na tom člověk co dělá i pro tuhle firmu: http://www.mereni-vykonu.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.