elton Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak na tohle vlákno jsem úplně zapoměl:myslim Tak jak pokračujete? Citovat
čakom Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Naposled aktivní: 21.1.2010 v 20:03 už dlouho tu nebyl Citovat
vendelinek Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Dlouho,dlouho, že by se ztratil pracovní elán:myslim, nebo snad nápady došly:myslim Citovat
Qcko Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 21.1 sa zavrel do garaze a doteraz rezu 12tku Citovat
dzana.m Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 slava už sem myslel že večerníček skončil tak to musím asi dneska oslavit:super Citovat
elton Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Dzano, moc nejásej dlouho tady nebyly. Ale mohly by s večerníčkem něco dělat:) Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Zdravím pánové, dvanáctka je v garáži a čeká, nějak nám nefunguje team. Kolega se rozhodl že je v zaměstnání nedoceněný a tak \"sere\" na vše a skoro hledá už dlouho jiné zaměstnání A já sám jenom sám, prdlačku udělám. Ale nerad bych to nechal poslat do šrotu a tak ladím jak dál. Nebojte budu průběžně informovat Citovat
dzana.m Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 super takže večerníček bude a mužu spokojene slavit a tešit se na pokračovaní:potlesk:potlesk Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Pánové, Brady tady od svého posledního příspěvku v tomto vlákně nebyl, takže předpokládám, že ho schválila nějaká zákeřná nemoc, má nedostatek času, nebo se mu rozpadl tým nebo už tady na to zapomněl. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Kucííí je to v pr*eli. Z teamu jsem jen já, mongolec se vrátil k mamince pod sukně na ves a já jsem zůstal sám s dílnou a dvanáctkou na hrbu. Včíl mudrujte a poraďte jak dál. Citovat
dzana.m Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 hurá hurá žije a bude večerníček tak napiš sčim poradit a snad pomužem nebo poradíme vždyt tohle tema sleduje tolik lidí a nebo se domluvyt a zame mužu nekdy přijet vypomoc na vykend když budeš chtít:super Citovat
Bu Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Radim nebrečet, nelitovat se a zalezt do dílny a kousnout se. Tle stavy znám, to se překoná. Dyk už to vypadalo nadějně Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Tak přátelé, dvanáctka je na prodej. Tak jak to stojí a běží, včetně všech zakoupených dílů a také včetně případné podpory při dokončování díla. Začneme klidně od 1,-Kč ať to má kule ;-) Já vím, vzdal. jsem to, ale sám to nedotáhnu do konce a nechci kvůli tomu mít zasekanou dílnu. Takže máte li někdo zájem o převzetí díla je tu a čeká na šikovné ruce Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 jelikoz jsem levej jako savle, tak se radsi nezucastnim, skoda, protoze jsem v tobe veril Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: Scratch jelikoz jsem levej jako savle, tak se radsi nezucastnim, skoda, protoze jsem v tobe veril Věř dál, však mám ještě pažouta a na toho bude včíl dost času a místa a navíc sem lépěji zapadne ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.