Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, dvanáctka je v garáži a čeká, nějak nám nefunguje team. Kolega se rozhodl že je v zaměstnání nedoceněný a tak \"sere\" na vše a skoro hledá už dlouho jiné zaměstnání :D A já sám jenom sám, prdlačku udělám. Ale nerad bych to nechal poslat do šrotu a tak ladím jak dál. Nebojte budu průběžně informovat :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pánové, Brady tady od svého posledního příspěvku v tomto vlákně nebyl, takže předpokládám, že ho schválila nějaká zákeřná nemoc, má nedostatek času, nebo se mu rozpadl tým nebo už tady na to zapomněl. :myslim

Odesláno

hurá hurá žije a bude večerníček tak napiš sčim poradit a snad pomužem nebo poradíme vždyt tohle tema sleduje tolik lidí a nebo se domluvyt a zame mužu nekdy přijet vypomoc na vykend když budeš chtít:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak přátelé, dvanáctka je na prodej. Tak jak to stojí a běží, včetně všech zakoupených dílů a také včetně případné podpory při dokončování díla. Začneme klidně od 1,-Kč ať to má kule ;-) Já vím, vzdal. jsem to, ale sám to nedotáhnu do konce a nechci kvůli tomu mít zasekanou dílnu. Takže máte li někdo zájem o převzetí díla je tu a čeká na šikovné ruce :D

Guest Scratch
Odesláno

jelikoz jsem levej jako savle, tak se radsi nezucastnim, skoda, protoze jsem v tobe veril :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jelikoz jsem levej jako savle, tak se radsi nezucastnim, skoda, protoze jsem v tobe veril :)

Věř dál, však mám ještě pažouta a na toho bude včíl dost času a místa a navíc sem lépěji zapadne ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...