Lajšek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: BoneDaddy JJ paráda. El Camino je parádní kočár. Moc se mi vždy líbil. Škoda že se nedá do dvanáctky dostat podobnej motor. Bohužel nedá, ale fáčkovej motor taky nadělá parádu Všechno jde a když tak na vás koukám tak by to pro vás nebyl problem. Vyďel sem v Š120 1,9TDI a nebo ve starý Felicii motor z Tatry603. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: dzana.m malý dotaz dneska nebude večerníček :D:D Už jsem tu, dnešek byl nějak dlouhej, ladila se střecha a to byla piplačka až hnus. Spojil jsem opěráky do kupy a včíl už jen oba celky spojit jako sedačku a bude i s nastavováním úhlo zad, to bude luxus A dnesyka bych to vzal bez komentáře ju? Jde o postupné tvoření zakončení střechy. To se nakonec povedlo, dodělají se jen zakončovací práce ;-) Sorry za mlčenlivost, ale jsem dneska xmrti unafen Tenhle weekend je pro dvanáctku zabitej bo valíme s drahou polovičkou na chalupu, ale v pondělí s vervou zase do ní, ať se to hejbá Všem díky za podporu a zdar jak sviň sokolíci v pondělí Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Lajšek Všechno jde a když tak na vás koukám tak by to pro vás nebyl problem. Vyďel sem v Š120 1,9TDI a nebo ve starý Felicii motor z Tatry603. Když chceme zachovat pět míst a také místo pro řidiče a spolujezdce není kam s větším motorem. Už takhle si mrcha sedí vepředu mezi lidma. Ale taky by to asi šlo, když se dvanáctka bude stavět jako teréňák, tak se zvedne a on se prostor pro větší engine najde, ale cheme to jako silnici. Ale třeba další dvanáctka bude jako offroad a tam bude jistě pro nějakej šestivál prostor. Je fakt že mám na dvorku coupečkovej šestivál, 140kW, to by byl frkot Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 udělal jsi mi radost už sem se bál že budem dneska bez večerníčku asi bych neusnul jinak vám to jde pekně od ruky klobouk dolů a už se těším na pondelí jinak přeju hezký výkend:D:potlesk:papa Citovat
stanley-zdenda Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 No je to paráda:o ta je to čím dál tím lepší ste machři:potlesk Citovat
Crack Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak to je mazec tohle!Už tak 4 roky si říkám že škodovek je u nás mraky,ale 1203ku ještě nikdo neudál,to bude pecka,držím palce:super Citovat
tom406 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Se taky připojuji ke gratulaci kolego:potlesk:potlesk. parádní dvanáctsettroska bez hranic:potlesk-se těším na tu grilovačku:mrk:mrk Citovat
oni Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Tak při pátku ještě malá perlička. Dnes dovalil centrál pro dvanáctku. Vypadá luxusně a testem funkčnosti prošel, i na dost dlouhou vzdálenost. A ovladače jsou z kovu, navíc dovedou otevírat samostatně kufr a mají funkci vyhledávání vozu. Tedy nic jiného, než že se po zmáčknutí čudlajzu dvanáctka rozbliká. Ale o no to asi nebude moc těžký najít tento vůz na parkovišti což?? Když se to pospojuje cca kilometrovou kabeláží tak to bude příjemná změna oproti obcházení vozu s klíčema A jak jsem říkal, umělecké duo monterkas začne opět úřadovat v pondělí, do té doby zdar jak sviň Citovat
zabit Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 A ovladače jsou z kovu, navíc dovedou otevírat samostatně kufr a mají funkci vyhledávání vozu. Tedy nic jiného, než že se po zmáčknutí čudlajzu dvanáctka rozbliká. Ale o no to asi nebude moc těžký najít tento vůz na parkovišti což?? spis si myslim ze to bude potrebovat funkci \"schovat se v davu\" vis jak dneska lidi zavidej atd... Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: zabit spis si myslim ze to bude potrebovat funkci \"schovat se v davu\" vis jak dneska lidi zavidej atd... Doufejme že se vyhneme těmhle divnolidem a každej bude rád že něco takového vidí, ale máš pravdu nejsem naivka, těžko to nechám stát předpanelákem přes noc Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Klucí budete to mít krásný a fandim vám a tu trpělivost stim všim,ale mám takovej (asi blbej) dotaz,když to všechno děláte z novýho plechu a hned to svařujete do hromady,nebude to za chvíli chytat rez(korozi)? Nechtělo by to před svařenim něčim aspoň natřít?Nebo pak najednou budete stříkat dutiny nějakym sajrajtem? Ale nechci šťourat,jen se ptám? [upravil dne 31.1.2009 vendi.stejskal] Citovat
Rejty Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 ¨hele,já se snad kvuli tobe vyseru na pažouta a začnu cpát prachy do svojí kudlanky(moje 1203)....hele...dostava to celkem podobu:aut Citovat
zabit Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: zabit spis si myslim ze to bude potrebovat funkci \"schovat se v davu\" vis jak dneska lidi zavidej atd... Doufejme že se vyhneme těmhle divnolidem a každej bude rád že něco takového vidí, ale máš pravdu nejsem naivka, těžko to nechám stát předpanelákem přes noc pokud jsi primo z kolina treba bych tyhle nadhere zaridil ochranku jeden kamarad z kolina co se mnou chodil na stredni ted asi uz pul roku nosi zbran a odznak Citovat
Qweer Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 To ti nepomůže. to by u toho musel někdo stát nonstop. Dnes sou zloději tak drzí že ti ukradne auto pod světlem a sledované kamerou a je mu to fuk. A alarm samozřejmě rači nikdo neslyší. Nevidět to na vlastní oči tak tomu nevěřím. Jedina možnost je dnes dat do garáže a zavařit dveře. [upravil dne 1.2.09 Qweer] Citovat
King Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 GOD Mr.Brady, vy ste dobrý \"blázni\":cool:, myšlenek na to pohrát si s 1203 už tu pár lidí mělo, tak třeba budete vy první kdo to uskuteční, zatím to vypadá slibně:-) ... líbí se mi jak dobře to tu reportážně podáváš :super osobně bych volil o hodně víc střídmější podobu konečnýho díla...než jsou na těch návrzích.. implantaci světel z caddyny, bodykit bych taky opustil a jen vylepšil stávající tvary...a soustředil bych se spíš na to, jak tu mršku dostat co nejvíc k zemi lehkej příklad třeba T2 ale to říkám jen za sebe jak by se to nej zamlouvalo mě ..je vidět, že děláte stejně co chcete a že si za tím jdete! nápad Pick-up El camino vypadá zatím, že je hodně v pořádku good luck Citovat
Kvasky Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 VW BUS a nebo DOKA (T1 a T2) ty mě dostávaj. Fakt nádherná práce. Bohužel pořizovací cena tohoto skvostu je bytelná (a to i ve šrot stavu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.