Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Původně zaslal: BoneDaddy

JJ paráda. :super

El Camino je parádní kočár. Moc se mi vždy líbil. Škoda že se nedá do dvanáctky dostat podobnej motor. :)

Bohužel nedá, ale fáčkovej motor taky nadělá parádu :D

Všechno jde a když tak na vás koukám tak by to pro vás nebyl problem. :super

Vyďel sem v Š120 1,9TDI a nebo ve starý Felicii motor z Tatry603. :D

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

malý dotaz dneska nebude večerníček :D:D:D

Už jsem tu, dnešek byl nějak dlouhej, ladila se střecha a to byla piplačka až hnus. Spojil jsem opěráky do kupy a včíl už jen oba celky spojit jako sedačku a bude i s nastavováním úhlo zad, to bude luxus :roker

A dnesyka bych to vzal bez komentáře ju? Jde o postupné tvoření zakončení střechy. To se nakonec povedlo, dodělají se jen zakončovací práce ;-)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

Sorry za mlčenlivost, ale jsem dneska xmrti unafen :blicismajlik

Tenhle weekend je pro dvanáctku zabitej bo valíme s drahou polovičkou na chalupu, ale v pondělí s vervou zase do ní, ať se to hejbá :roker

Všem díky za podporu a zdar jak sviň sokolíci v pondělí :papa

Odesláno
Původně zaslal: Lajšek

Všechno jde a když tak na vás koukám tak by to pro vás nebyl problem. :super

Vyďel sem v Š120 1,9TDI a nebo ve starý Felicii motor z Tatry603. :D

Když chceme zachovat pět míst a také místo pro řidiče a spolujezdce není kam s větším motorem. Už takhle si mrcha sedí vepředu mezi lidma. Ale taky by to asi šlo, když se dvanáctka bude stavět jako teréňák, tak se zvedne a on se prostor pro větší engine najde, ale cheme to jako silnici. Ale třeba další dvanáctka bude jako offroad a tam bude jistě pro nějakej šestivál prostor. Je fakt že mám na dvorku coupečkovej šestivál, 140kW, to by byl frkot :D

Odesláno

udělal jsi mi radost už sem se bál že budem dneska bez večerníčku asi bych neusnul jinak vám to jde pekně od ruky klobouk dolů a už se těším na pondelí jinak přeju hezký výkend:D:potlesk:papa

Odesláno

Tak to je mazec tohle!Už tak 4 roky si říkám že škodovek je u nás mraky,ale 1203ku ještě nikdo neudál,to bude pecka,držím palce:super

Odesláno

Tak při pátku ještě malá perlička. Dnes dovalil centrál pro dvanáctku.

Vypadá luxusně a testem funkčnosti prošel, i na dost dlouhou vzdálenost.

A ovladače jsou z kovu, navíc dovedou otevírat samostatně kufr a mají funkci vyhledávání vozu. Tedy nic jiného, než že se po zmáčknutí čudlajzu dvanáctka rozbliká. Ale o no to asi nebude moc těžký najít tento vůz na parkovišti což??

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Když se to pospojuje cca kilometrovou kabeláží tak to bude příjemná změna oproti obcházení vozu s klíčema :roker

A jak jsem říkal, umělecké duo monterkas začne opět úřadovat v pondělí, do té doby zdar jak sviň :papa

Odesláno

A ovladače jsou z kovu, navíc dovedou otevírat samostatně kufr a mají funkci vyhledávání vozu. Tedy nic jiného, než že se po zmáčknutí čudlajzu dvanáctka rozbliká. Ale o no to asi nebude moc těžký najít tento vůz na parkovišti což??

spis si myslim ze to bude potrebovat funkci \"schovat se v davu\"

vis jak dneska lidi zavidej atd... :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: zabit

Doufejme že se vyhneme těmhle divnolidem a každej bude rád že něco takového vidí, ale máš pravdu nejsem naivka, těžko to nechám stát předpanelákem přes noc :bacha

Odesláno

Klucí budete to mít krásný a fandim vám a tu trpělivost stim všim,ale mám takovej (asi blbej) dotaz,když to všechno děláte z novýho plechu a hned to svařujete do hromady,nebude to za chvíli chytat rez(korozi)? Nechtělo by to před svařenim něčim aspoň natřít?Nebo pak najednou budete stříkat dutiny nějakym sajrajtem?:myslim

Ale nechci šťourat,jen se ptám?:D

[upravil dne 31.1.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

¨hele,já se snad kvuli tobe vyseru na pažouta a začnu cpát prachy do svojí kudlanky(moje 1203)....hele...dostava to celkem podobu:aut

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Původně zaslal: zabit

Doufejme že se vyhneme těmhle divnolidem a každej bude rád že něco takového vidí, ale máš pravdu nejsem naivka, těžko to nechám stát předpanelákem přes noc :bacha

pokud jsi primo z kolina treba bych tyhle nadhere zaridil ochranku

jeden kamarad z kolina co se mnou chodil na stredni ted asi uz pul roku nosi zbran a odznak :aut

Odesláno

To ti nepomůže. to by u toho musel někdo stát nonstop. Dnes sou zloději tak drzí že ti ukradne auto pod světlem a sledované kamerou a je mu to fuk. A alarm samozřejmě rači nikdo neslyší. Nevidět to na vlastní oči tak tomu nevěřím. :bojim Jedina možnost je dnes dat do garáže a zavařit dveře. :bacha

[upravil dne 1.2.09 Qweer]

Odesláno

GOD Mr.Brady, vy ste dobrý \"blázni\":cool:, myšlenek na to pohrát si s 1203 už tu pár lidí mělo, tak třeba budete vy první kdo to uskuteční, zatím to vypadá slibně:-) ... líbí se mi jak dobře to tu reportážně podáváš :D:super

osobně bych volil o hodně víc střídmější podobu konečnýho díla...než jsou na těch návrzích.. implantaci světel z caddyny, bodykit bych taky opustil a jen vylepšil stávající tvary...a soustředil bych se spíš na to, jak tu mršku dostat co nejvíc k zemi :roker lehkej příklad třeba T2

IMG_3177.jpg

20080531094543_reinhold_080501-73-1-2.jpg

ale to říkám jen za sebe jak by se to nej zamlouvalo mě :blablabla:D..je vidět, že děláte stejně co chcete a že si za tím jdete!

nápad Pick-up El camino vypadá zatím, že je hodně v pořádku :mrk:)

good luck ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...