Karny Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak na to čumím s otevřenou hubou a těším se na výsledek. ale ten je asi zaručenej ccoo??:D Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Karny Tak na to čumím s otevřenou hubou a těším se na výsledek. ale ten je asi zaručenej ccoo??:D Nikdo nic, nikdy nemá, míti za definitivní.... ;-) Tedy slovem klasika pevně tomu věříme, dáváme tomu vše a když pánbůh dopustí, i dvanáctka spustí Citovat
Karny Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: Karny Tak na to čumím s otevřenou hubou a těším se na výsledek. ale ten je asi zaručenej ccoo??:D Nikdo nic, nikdy nemá, míti za definitivní.... ;-) Tedy slovem klasika pevně tomu věříme, dáváme tomu vše a když pánbůh dopustí, i dvanáctka spustí Každej den koukám jak se Škudka mění a zatím moc pěkné :potlesk Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Tož již vyplněn stravou jsa připraven pokračovat v příběhu o jedné dvanáctce a dvou uchylácích zde vidíte bok po dokončení hrubého broušení a zde jeho stranového kolegu a zde již dvanáctka definitivně ztrácí hlavu a ta je následně dále porcována a trhána na kusy První nástřel a pasování A tolik procházka po slepé uličce :D Jo, jo, i tak to někdy dopadne, půl dne práce ve \"žlábku\" a všechno zpět, znovu a lépěji Ale vše zlé je pro něco dobré a ta pecka z čistého nebe se jmenuje: Chevrolet El Camino [align=center][/align] Víme že to jsou nebe a dudy, tedy kára a škodivka, ale proč si nevzít inšpiračku což? A tak taky joooo. Hurá do papírnictví a nakoupit tužky, trojůhelník a další školní bižuterii. A pak to v dílně vypadá jak na výtvarce Trocha snahy, několik čar a asi tříhodinové dohadování se a dolaďování a vypadnou Vám z papíru tyhle šablony A pak jen lepit, trhat, překreslit a znovu lepit pro další sthávání... jenže ono to pak skončí na plechu a ten když céóčkem přilepíš, blbě se trhá A tak se to tam nechá a jen se přidá více \"lepidla\" A když už to má i hranu, Brousíš a brousíš a když už nevíš kudy kam tak ještě brousíš A takhle to vypadá když je hotovo s hrubou prací, protože nyní je to třeba \"jen\" dobrousit A když už to je krásné a hotové tak si to zvopákneš i na druhé straně. Sorry za qualitu fotek, ale dnes jsem nechal foťák doma a tak byla jen N95 a její microfoťák A jako odlehčení jsem dnes dodělal spodní rám pro zadní sedačky a zítra snad doladíme i rám opěráků Nu zítra také zkusíme dodělat střechu, tedy pokračování a spojení těch ploutví na střeše, tedy dokončíme naše El Škodíňo Samozřejmě že foťák bude opět v akci a nic z našeho potu Vás nemine. Tak zdarec jak sviň a dvanáctce zdar Citovat
genzer Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 tak,docetl jsem vecernicek a muzu jit na kute;) supr prace:super Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: genzer tak,docetl jsem vecernicek a muzu jit na kute;) supr prace:super Tak dobrou Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 JJ paráda. El Camino je parádní kočár. Moc se mi vždy líbil. Škoda že se nedá do dvanáctky dostat podobnej motor. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy JJ paráda. El Camino je parádní kočár. Moc se mi vždy líbil. Škoda že se nedá do dvanáctky dostat podobnej motor. Bohužel nedá, ale fáčkovej motor taky nadělá parádu Citovat
hloze-ja Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Dobrou a sladke sny Vecernicek stejne kvality jako Krakonos . A to je kompliment. Diky a sikovnym rukam a hlave zdar Citovat
Voighta Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 To je fakt hustý!!! Každý den pročítám a hltám každou novou fotku tohohle projektu. K tomu se dá říci jedině :potlesk:super Citovat
dzana.m Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 večerníček opravdo skvelej a napínavej už se těším na zejtra čím nas překvapíš dobrou:super Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 taky se těším na další pokračování ... každý den mám nastavenou poznámku v mobilu, abych nezapomněl na \"pravidelnou dávku emocí\" Citovat
Rejty Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 to jo,až jí doděláš,tak ji seznamime se mojí 1203:roker...bude mazec:D Citovat
voštík Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 ty vle, zadni sedacky jsou luxus nejsou nahodou ze 405ky? Citovat
genzer Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: voštík ty vle, zadni sedacky jsou luxus nejsou nahodou ze 405ky? kdybys to cetl cele,tak vis,ze jsou z citroena XM Citovat
309GT Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Ty sedačky jsem chtěl do 309,ale byl problém v jejich šířce.Ale sedí se v nich opravdu nádherně,to můžu potvrdit!Jako křesla v obýváku!Už se nemůžu dočkat dalších novinek,jde vám to skvěle od ruky:potlesk Citovat
voštík Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 sorry genzre! ale 17 stranek bych cetl dost dlouho. Takhle to bylo jednoduss Diky ale vypadaji doooost podobne Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 malý dotaz dneska nebude večerníček :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 No,vypadá to ,že asi ne,třeba maji k večeři kapra:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.