Big Tommy Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Mám par otazek tak doufam ze mi nekdo poradi protoze sem lama. mam 306 1.8 16V 99 1.trochu mi hučí servo když na místě zatáčim ale olej tam je. 2.když přejedu nákou díru tak mi zaskřípe v pravim kole 3.to bude možná spojený s tou dvojkou:zdá se mi že když zatáčim za jizdy do prava tak se mi trochu klepe volant Kdyby mi nekdo poradil byl bych hrozně rád.Díky Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Bod 2 a 3 by mohl být homokineťák nebo poloosa, 1čku bych neřešil, dokud to nezačne opravdu zlobit - pokud bys u 8mi letýho auta měl řešit každý zavrzání nebo zahučení, tak asi brzo skončíš u Chocholouška nebo zjistíš, že Ti nějak nezbývají finance na obyčejné přežití (o občasném vyhození si z kopýtka vůbec nemluvím). Citovat
Big Tommy Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 jeste bych se chtel zeptat jestli se da sehnat plovak do nadrže samostatně nebo komplet s čerpadlem.díky moc Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Big Tommy jeste bych se chtel zeptat jestli se da sehnat plovak do nadrže samostatně nebo komplet s čerpadlem.díky moc Vsetko sa da, ale podla toho kde. V neznackovych predajniach, tj v nejakych normalnich shopoch kde sa predavaju autosuciastky by si to mal zohnat. Ale na tvojom mieste by som skorej pohladal autovrakovisko. Plavak neni suciastka, ktoru by som kupoval novu. Z vrakaca to budes mat minimalne o polovicu lacnejsie, aspom tak riesim niektore veci ja. Citovat
Guest tombr Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Big Tommy Mám par otazek tak doufam ze mi nekdo poradi protoze sem lama. mam 306 1.8 16V 99 1.trochu mi hučí servo když na místě zatáčim ale olej tam je. 2.když přejedu nákou díru tak mi zaskřípe v pravim kole 3.to bude možná spojený s tou dvojkou:zdá se mi že když zatáčim za jizdy do prava tak se mi trochu klepe volant Kdyby mi nekdo poradil byl bych hrozně rád.Díky v mým autě je taky slyšet posilovač a taky jen když stojím na místě a nejvíc když otočím na doraz, oproti bráchovo focusu je to hodně hlasitý. Kapalina neubývá, servo funguje tak to neřeším;) Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Big Tommy jeste bych se chtel zeptat jestli se da sehnat plovak do nadrže samostatně nebo komplet s čerpadlem.díky moc Vsetko sa da, ale podla toho kde. V neznackovych predajniach, tj v nejakych normalnich shopoch kde sa predavaju autosuciastky by si to mal zohnat. Ale na tvojom mieste by som skorej pohladal autovrakovisko. Plavak neni suciastka, ktoru by som kupoval novu. Z vrakaca to budes mat minimalne o polovicu lacnejsie, aspom tak riesim niektore veci ja. on sa pýtal či sa dá kúpiť plavák samostatne alebo s čerpadlom. Nie kde sa dá kúpiť. Samostatne. [upravil dne 4/4/08 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Big Tommy jeste bych se chtel zeptat jestli se da sehnat plovak do nadrže samostatně nebo komplet s čerpadlem.díky moc Vsetko sa da, ale podla toho kde. V neznackovych predajniach, tj v nejakych normalnich shopoch kde sa predavaju autosuciastky by si to mal zohnat. Ale na tvojom mieste by som skorej pohladal autovrakovisko. Plavak neni suciastka, ktoru by som kupoval novu. Z vrakaca to budes mat minimalne o polovicu lacnejsie, aspom tak riesim niektore veci ja. on sa pýtal či sa dá kúpiť plavák samostatne alebo s čerpadlom. Nie kde sa dá kúpiť. Samostatne. [upravil dne 4/4/08 pastorek] Vole, v niektorych predajniach sa do da kupit samostatne, niekde nie. Neviem ci si si este taky fakt nevsimol. Takze som to tam pisal preto. Napriklad idem kupovat tesnenie na termostat, v peugeote a v par predajniach sa tesnenie predava len komplet s novym termostatom, no a v niektorych zozeniem aj samostatne. Kupoval som zamok do vodicovych dvery na stare auto, niekde len cela sada, niekde aj po jednom. Takze myslim ze odpoved mala zmysel, nakolko som nou chcel povedat ze PLAVAK sa da kupit samotny, ale nie vsade... Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Big Tommy jeste bych se chtel zeptat jestli se da sehnat plovak do nadrže samostatně nebo komplet s čerpadlem.díky moc Vsetko sa da, ale podla toho kde. V neznackovych predajniach, tj v nejakych normalnich shopoch kde sa predavaju autosuciastky by si to mal zohnat. Ale na tvojom mieste by som skorej pohladal autovrakovisko. Plavak neni suciastka, ktoru by som kupoval novu. Z vrakaca to budes mat minimalne o polovicu lacnejsie, aspom tak riesim niektore veci ja. on sa pýtal či sa dá kúpiť plavák samostatne alebo s čerpadlom. Nie kde sa dá kúpiť. Samostatne. [upravil dne 4/4/08 pastorek] Vole, v niektorych predajniach sa do da kupit samostatne, niekde nie. Neviem ci si si este taky fakt nevsimol. Takze som to tam pisal preto. Napriklad idem kupovat tesnenie na termostat, v peugeote a v par predajniach sa tesnenie predava len komplet s novym termostatom, no a v niektorych zozeniem aj samostatne. Kupoval som zamok do vodicovych dvery na stare auto, niekde len cela sada, niekde aj po jednom. Takze myslim ze odpoved mala zmysel, nakolko som nou chcel povedat ze PLAVAK sa da kupit samotny, ale nie vsade... Keď ja som vôl, tak ty si mongol. Pozri si komu radíš. Podľa typu auta ktorý uvádza v profile má v nádrzi zvlášť plavák a zvlášť čerpadlo. To bol princíp jeho otázky. Takže druhý krát tu nemudruj nič nehovoriacimi radami a svojimi názormi. Citovat
myryn Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Uf,uf, na fóru se dle příspěvků začínaj množit volové, mongoli a podobná havěť ........................... Citovat
Big Tommy Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: myryn Uf,uf, na fóru se dle příspěvků začínaj množit volové, mongoli a podobná havěť ........................... Díky všem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.