Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem dnes musel odpojit a pripojit baterku, nejak se mi povedlo, vypnu motor, a pak teprv klicek, mno a zustalo funkcni radio - me to normal neslo, tak jsem zase zapnul klic, pak i nastartoval a prijel to, zymknul, odemknul, a pak uz neslo radio vypnout, jen tam svitila vlozena kazeta, ackoli tam nebyla, a s radiem neslo delat nic ani dyz bezel motor. Tak jsem zastavil na benzine, protoze tady prsi, otevrel kapotu, a na asi 20 s odpojil baterii, a zase pripojil, secko se zrejme restartilo, vynulovalo se radio, jako ze prislo o navolene stanice, jinak secko zase OK. mate podobnou skusenost?

Odesláno

mne sa to tiez raz stalo.. nastartoval som auto, radio sa zaplo.. neskor, ked som auto vypol, tak radio frcalo dalej.. nedalo sa vypnut ani regulovat hlasitost, proste nereagovalo.. riesil som to tak isto.. odpojil na chvilu baterku a v poho.. neako so mto uz neriesil.. tak dufam, zesa to uz nebude opakovat...

Odesláno

Taky už jsem to zažil....stačilo nastarovat a pak to chcípnout... maximálně 2x jsem musel tento proces udělat... ale ted už asi tak rok je všechno v pohodě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...