fiiloo Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Pri rozbiehani cca medzi 3-4stupnom akoby strelilo nieco , malo to podobny zvuk ako prasknuta vyrazena hadico co pojdem este prekontrolovat . Auto hned stratilo vykon a to uplne a hlaska stale svieti , Prosim o nejaku radu . ci skusit --odbornikov -- v servise ? pojdem to dat asi napichnut na diagnostiku , lebo moj levik stratil silu a vykon . Za rady vopred dakujem !! [upravil dne 1.4.2008 fiiloo] Citovat
fiiloo Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Noo to bohuzial nieje ono , lebo vsetci pisu ze to bola iba hlaska , ale ja nemam VOBEC ziaden vykon !!!! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 jen nápad, nepraskla hadice od turba? ty bejvaj gumový a taky po čase hezky zpuchřelý Citovat
escorpion Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: fiiloo Noo to bohuzial nieje ono , lebo vsetci pisu ze to bola iba hlaska , ale ja nemam VOBEC ziaden vykon !!!! Tak si asi zle cital: Kawko20 napisal: nazdar ja som mal do nedavna ten isty problem. mne sa este k tomu navyse vypinalo aj turbo, normalne sa rozsvietila ta kontrolka diagnostiky a aj ten napis a auto sa spravalo ako hladky diesel. ked som ale vypol motor a nasledne nastartoval turbo uz bezalo ale napis svietil este tak 3-4 dni. stavalo sa mi to najma pri jazde po dialnici ked sa motor drzal chvilu nad 2600 otacok. bol som s tym pred 3 mesiacmi v servise (nie v PEUGEOTe) a tam mi mechanik povedal ze som mal \"skrat na relé palivoveho čerpadla\". vymazal chybu skontroloval vsetky konektory a zatial- musim zaklopkat vsetko je ok. Vsak tie iste priznaky pises aj Ty. Citovat
escorpion Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Určite stym neotalaj a hned do servisu. Zbytocne stym nejazdi, nikdy nevies co v tom moze byt. Potom sa ozvi co to bolo. Citovat
fiiloo Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 CHLAPI ZAVADA ODSTRANENA !!!!! BOLA POVYTIAHNUTA SPODNA HADICA Z INTERCOOLER-A TAKZE ZIADEN TLAK !!! A ZIADEN VYON !! DAKUJEM ZA OCHOTU A RADY . A HODNE KM BEZ ZAVAD A NEHOD , DRZTE SA !!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
fiiloo Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 AAAAAaaaaaaahhh zabudol som asi po minute behu som zresetoval system tlacitkom a zmizla chybova hlaska !!! takze uz frcime na 100% drzte sa peugeotaci . :potlesk Citovat
escorpion Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: fiiloo CHLAPI ZAVADA ODSTRANENA !!!!! BOLA POVYTIAHNUTA SPODNA HADICA Z INTERCOOLER-A TAKZE ZIADEN TLAK !!! A ZIADEN VYON !! DAKUJEM ZA OCHOTU A RADY . A HODNE KM BEZ ZAVAD A NEHOD , DRZTE SA !!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A tusis ako sa to mohlo stat? Co ti to umyvaly v mycke v priestore motora wapkou? By som im dal:bacha Citovat
fiiloo Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 ano aj umyvali ale paska bola skoro povolena , lebo som to bez problemu nasadil bez povolenia , ale dolezite je ze je to odstranene Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: fiiloo CHLAPI ZAVADA ODSTRANENA !!!!! BOLA POVYTIAHNUTA SPODNA HADICA Z INTERCOOLER-A TAKZE ZIADEN TLAK !!! A ZIADEN VYON !! DAKUJEM ZA OCHOTU A RADY . A HODNE KM BEZ ZAVAD A NEHOD , DRZTE SA !!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no dyt to říkám :aut:super Citovat
harry.dj Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ty si dislovy, ja na svojom bezninovom som mal tuto hlašku vždy ked mi odišla zapalovacia cievka (to je cievka na sviečke niekedy sa tomu hovorilo fajka) odišla mi jedna za mesiac hned dve naraz a asi ped dvomi dnami dalšia ale to som už vimenil aj zbivajuce tri, poučenie je take že ked odide jedna treba vymenit všetky lebo odidu po čase a su stym zbitočne problemy. jdena stoji 1.500sk,-v peugeote a 1.000sk,- v citroene (C5 ma taky isti 3liter V6 ako 607,je to ten isty motor) a vymena jednej trva tak 2 minuty aj z odeklovanim sacieho potrubia na vnutornych valcoch predne idu bez toho len date dole krit z napisom V6 (pozor,je to plast) najvic roboty a čakania je z vymazavanim chyb,nie vždy ta mechanik zoberie hned :-), a neviete si predstavit ako trasie 607ka ked ide na 5 valcou to je hruza a na 4 valce sa ide všetko v nutri rosipat. Citovat
etienne Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Bud rad, ze si to opravil. Mna tato hlaska na P607 vysla 70 tisic. Citovat
fiiloo Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 No to je super a co ta stalo 70 tis etienne ?? co bola porucha , ja som nato siel podla zvuku ked sa to stalo bolo to ako otvorenie sampanskeho ale duty zvuk tak som vsetko odpalstoval a zacal chodit po vsetkych hadiciach az som neobjavil tu velku spodnu z intercoolera a ta bola vyrazena , chvala bohu . Inak na kazdej sk paske su take pliesku z vnutra to by malo sluzit ako predsponovak ?? nevies ? Citovat
etienne Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Vymena turba za nove, vymena cidla tlaku turba, vymena hadice k turbu a popri tom vymena tesnenia olejovej vane tusim. Citovat
fiiloo Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Noo to teda super a to nejake repasovane nebolo ?? alebo z buracky ? haa ? dobra palka , fakt a uz frci jako hodinky ? Menil si aj vodnu pumpu pri 160tis km ?ked sa menia rozvody ? dikes ? mna to caka zohnal som rozvody nieco kolo 4tis origos peugeot. dobra cena nie ? Citovat
harry.dj Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: fiiloo Noo to teda super a to nejake repasovane nebolo ?? alebo z buracky ? haa ? dobra palka , fakt a uz frci jako hodinky ? Menil si aj vodnu pumpu pri 160tis km ?ked sa menia rozvody ? dikes ? mna to caka zohnal som rozvody nieco kolo 4tis origos peugeot. dobra cena nie ? mna do V6 stali 17.tisic. ku_va na tu moju suku je šecko drahe:myslim:bacha Citovat
fiiloo Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Noo yoo ono 3.0l V6 yoo yoo vykon je vykon len aut je menej a potom sa to aj horsie zhana a ked uz to je tak si to nechaju zaplatit , noo ale co by si nepravil pre svoje presuvatko , xixixixi Citovat
etienne Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Fiiloo: ja nekupujem vselijake buracky - neviem kolko to ma km a nepotrebujem aby sa mi to po 5000 km zase pokazilo. Kupoval som nove. Repas bol tusim za 35, nove za 45, takze nebolo o com. Kupoval som priamo v peugeot. Doslova repasovat sa kvoli variabilnej geometrii neda. A co sa tyka rozvodov, tie menim automaticky pri kupe kazdeho auta. Citovat
fiiloo Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Aha noo to je jasne ze nie pri tomto , , ja mam teraz 140tis najazdene a zatial vsetko co som bral bol z peugeot-u mlen to tam viem trosku lepsie kupit . ako ked si to tam niekto bezne objedna, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.