406.hdi Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 vykazuje chybu níský tlak turba a spadne do nouzového sistemu po vypnutí a zapnutí motoru zustane svítit kontrolka ale motor už jde normalně poradí někdo?? Citovat
marest Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Ten problém jsem řešil hodně dlouho, než jsem na to přišel. Ale jelikož to může způsobovat hodně věcí, tak ti poradím, v čem jsem měl problem já. Od turba vede hadice k jednomu ze tří solenoidových ventilů, ta byla na hodně nepřístupném místě prasklá. Jakmile mělo auto dlouhý zátah, třeba dlouhé kopce nebo dlouhé vytáčení, tak se hned přepnul do nouzového režimu a jel jsem jako atmosférák. Po výměně hadičky je vše OK. Citovat
406.hdi Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Tak díky moc přesně tohle mi dělá.. Citovat
Jogin Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Jeste by sem nechal zkontrolovat pretlakovy ventil na turbu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.