Luboš... Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Po odpojení baterie u 406HDI, 2,2 , r.v.7/2002 přestalo být funkční rádio, reaguje pouze tlačítko vyjmutí CD. Díky za info . Luboš Citovat
MatrixChose Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 A neche třeba kód? Ani nepíšeš jestli origo nebo... Citovat
Luboš... Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Kod po mě nechce a je to original s CD. Citovat
Guest PP205 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 tohle se mi stalo pri luxovani. chtel jsem zjistit jestli to je radiem ci autem vzal jsem radio dal do jinyho auta, tam slo tak sem ho vrazil zpet a fachalo :-) Citovat
rolis7 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Skúsiť odpojiť od napájania na niekoľko minút a potom znova pripojiť. Tým by sa malo zresetovať. Asi je len zblbnutý riadiaci mikropoč. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: rolis7 Skúsiť odpojiť od napájania na niekoľko minút a potom znova pripojiť. Tým by sa malo zresetovať. Asi je len zblbnutý riadiaci mikropoč. Presne tak, nestalo sa mi to prvy raz. Stalo sa mi to aj vo Fabii, aj v mojom peugeote este ked som tam mal original radio. Riesil som to odpojeni poistky, popripade celkovym odpojenim od kablov. Navyse by si tam mal mat tlacitko reset. Urcite ty iba zblblo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.