prco Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Ahojte, chcel by som si dať spraviť komplet GO brzd (predne aj zadne). Poradte, čo všetko vymeniť, prípadne doporučte značku. A ak mate aj nejaky link kde sa daju zohnať čo najlacnejšie. Vďaka . Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Myslím,že na 307 to nebude s GO brzd tak žhavé. Vyměnil bych kotouče,desky vepředu. Vzadu taky kotouče (bubny??) a desky(obložení??).,plus výměna brzd.kapaliny. Jinak při GO se mění všechny pryžové díly,(těsnění,prachovky,hadice atd.),kontrola--výměna trubek,atd. Nekupoval bych origo,stačí značkové díly v druhovýrobě--Ate,Ferodo,atd.atd.:roker Citovat
Guest stanisko Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: prco Ahojte, chcel by som si dať spraviť komplet GO brzd (predne aj zadne). Poradte, čo všetko vymeniť, prípadne doporučte značku. A ak mate aj nejaky link kde sa daju zohnať čo najlacnejšie. Vďaka . [/qu mam moznost zohnat ND za super ceny...ak chces ozvi sa...nie sme od seba tak daleko... Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 asi tak neako ako píše ozzy1956 tiež budem menit ale len kotuče v predu a doštičky a kotuče v zadu aj doštičky su ešte dobre ešte vydržia inak by som doporučil ked tak ATE tie ferodo už nestoja z avela bývavali dobry ale neako akoby upadaly alebo nestihaju konkurencie konkurovat a su asi po zadu alebo neviem čo prestavaju sa mi pačit a tiež ich už moc nedoporučuje aspom nie mne moj mechanik inak každy može mat inu skusenost rozhodne brzdy su naj takže netreba zas na brzdach extremne šetrit nehovorim že najdrahšie každy asi v ramci možnosti ale určite sa vyhnut najlacnejšiemu riešeni ... toť moj nazor.. Citovat
Guest stanisko Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: faget1 asi tak neako ako píše ozzy1956 tiež budem menit ale len kotuče v predu a doštičky a kotuče v zadu aj doštičky su ešte dobre ešte vydržia inak by som doporučil ked tak ATE tie ferodo už nestoja z avela bývavali dobry ale neako akoby upadaly alebo nestihaju konkurencie konkurovat a su asi po zadu alebo neviem čo prestavaju sa mi pačit a tiež ich už moc nedoporučuje aspom nie mne moj mechanik inak každy može mat inu skusenost rozhodne brzdy su naj takže netreba zas na brzdach extremne šetrit nehovorim že najdrahšie každy asi v ramci možnosti ale určite sa vyhnut najlacnejšiemu riešeni ... toť moj nazor.. no ja ti neponukam ziaden šit z Polska....napr brzdy BREMBO ...na brzdach urcite nesetrit Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: faget1 asi tak neako ako píše ozzy1956 tiež budem menit ale len kotuče v predu a doštičky a kotuče v zadu aj doštičky su ešte dobre ešte vydržia inak by som doporučil ked tak ATE tie ferodo už nestoja z avela bývavali dobry ale neako akoby upadaly alebo nestihaju konkurencie konkurovat a su asi po zadu alebo neviem čo prestavaju sa mi pačit a tiež ich už moc nedoporučuje aspom nie mne moj mechanik inak každy može mat inu skusenost rozhodne brzdy su naj takže netreba zas na brzdach extremne šetrit nehovorim že najdrahšie každy asi v ramci možnosti ale určite sa vyhnut najlacnejšiemu riešeni ... toť moj nazor.. no ja ti neponukam ziaden šit z Polska....napr brzdy BREMBO ...na brzdach urcite nesetrit no oukej ratam že tieto brzdy teda ešte doderem neviem kolko vydržia ale doderem ich už aj tak pojdu do koša a potom ta možno ohlasim čo maš v ponuke a za aku cenu a ked bude vyhovovat uečite sa dohodneme Citovat
G.Rast Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 zdravím... GO brzd = zajímavé téma. Jen by mne zajímalo, kolik toho máte na svých vozítkách natočeno pokud uvažujete o výměně kotoučů a destiček, to víte - jsem detailista. Moje osobní zkušenost z předcházejících vozidel je, že originál nahrazovat zase jen originálem ! Nanejvýše svěřit vozidlo opravdu kvalitnímu opraváři a spolehnout se na něj - to právě dělám já. Citovat
jojo307 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Ja som menil kotuce a platnicky v predu pri 105 000km..a este aj brzdovku....Inak odporucam aspon jeden krat do roka premazavat brzdy...Je to dobra vec...Nehrozi, ze sa budu pridierat... Citovat
G.Rast Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 for jojo 307 skutečně dobrá připomínka, málem by jsemna to zapomněl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.