Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sliznik

no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001

Minuly tyzden brali colnici znamenu vzorku z nadrze a to nie je podnikatel.

Takze stou cervenou naftou neviem, aby si na to nedoplatil.

Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch.

jedine ze by ti to ten sheron prefarbil:D

Co samozrejme nie jemozne.

[upravil dne 4.4.2008 escorpion]

Odesláno
Původně zaslal: escorpion

no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001

Mohl bys vysvětlit pojem červená nafta??:myslim:myslim
Odesláno

Já lil do nafty po celou dobu aditiva Bishop. Emise mi vyšly vždy napoprvé, což prý u nafťáků nebývá běžné a hlavně né u 16 let starých. Jinak to čistilo trysky, zvyšovalo cetanové číslo (testováno soukromě laboratorně na naftě, rostlinném oleji, LTO a podobně, prostě na co všechno se dá jezdit), odstraňovalo vodu z paliva, zmenšovalo spotřebu a hlučnost, zajišťovalo filtrovatelnosti nafty v teplotách až do -45°C a další věci :super

http://www.bishopsoriginal.cz/

Odesláno
Původně zaslal: Majar

No neviem ako je to v Cechach.

Ale na Slovensku maju poľnohospodari moznost tankovat na cerpackach takzvanu cervenu naftu, ktora je dotovana statom a je teda si o tretinu aj viac lacnejsia.

Rozdiel je jedine v tom ze je lacnejsia.

Aj na jej tankovanie potrebujes nejaky preukaz ci co.

Ale samozrejme ako vsade tak aj u nas sa kseftuje so vselicim a samozrejme aj s cervenou naftou, duplom ked je o hodne lacnejsia ako normalna nafta.

Cervena je preto aby ti v aute zafarbila hadicky na cerveno a teda aby sa dalo odkontrolovat ci nahodou nepouzivas tuto naftu bez opravnenia.

Colnici to kontroluju bud na priamo a vycucnu ti to trocha hadickou priamo s nadrze, alebo ti zkontroluju ak nemaju istotu palivove hadicky, filter a samozrejme nadrz, ktora je urcite od tej nafty cela cervena.

Nejde to nicim zmyt, aj ked su vraj \"zarucene\" recepty ako to odstranit. Takze tolko.

Ja to neriskujem, ide sice o rovnako kvalitnu naftu, ale nestoji mi to za to, aby som za to co som cely rok na nafte usetril potom 10 krat preplatil na pokute.:D

Odesláno

Původně zaslal: Majar

Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch.Díky!U nás se tomu říká zelená nafta a slevu dostávají dodatečně od státu.Je to nafta na kterékoli pumpě jenom musí vyplnit spoustu papírů!Ani nevim jestli to ještě funguje?:D

No neviem ako je to v Cechach.

Ale na Slovensku maju poľnohospodari moznost tankovat na cerpackach takzvanu cervenu naftu, ktora je dotovana statom a je teda si o tretinu aj viac lacnejsia.

Rozdiel je jedine v tom ze je lacnejsia.

Aj na jej tankovanie potrebujes nejaky preukaz ci co.

Ale samozrejme ako vsade tak aj u nas sa kseftuje so vselicim a samozrejme aj s cervenou naftou, duplom ked je o hodne lacnejsia ako normalna nafta.

Cervena je preto aby ti v aute zafarbila hadicky na cerveno a teda aby sa dalo odkontrolovat ci nahodou nepouzivas tuto naftu bez opravnenia.

Colnici to kontroluju bud na priamo a vycucnu ti to trocha hadickou priamo s nadrze, alebo ti zkontroluju ak nemaju istotu palivove hadicky, filter a samozrejme nadrz, ktora je urcite od tej nafty cela cervena.

Nejde to nicim zmyt, aj ked su vraj \"zarucene\" recepty ako to odstranit. Takze tolko.

Ja to neriskujem, ide sice o rovnako kvalitnu naftu, ale nestoji mi to za to, aby som za to co som cely rok na nafte usetril potom 10 krat preplatil na pokute.:D

:Díky !U nás je to zelená nafta!Ale nijak se nebarví.Akorát je stím spoustu papírování!:D

[upravil dne 4/4/08 Majar]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...