escorpion Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: sliznik no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001 Minuly tyzden brali colnici znamenu vzorku z nadrze a to nie je podnikatel. Takze stou cervenou naftou neviem, aby si na to nedoplatil. Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch. jedine ze by ti to ten sheron prefarbil:D Co samozrejme nie jemozne. [upravil dne 4.4.2008 escorpion] Citovat
Majar Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: sliznik no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001 Minuly tyzden brali colnici znamenu vzorku z nadrze a to nie je podnikatel. Takze stou cervenou naftou neviem, aby si na to nedoplatil. Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch. jedine ze by ti to ten sheron prefarbil:D Co samozrejme nie jemozne. [upravil dne 4.4.2008 escorpion] Mohl bys vysvětlit pojem červená nafta??:myslim Citovat
Bobo 63 Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Super diesel aditiv se dá sehnat u čerpacích stanic Benzina, Čepro nebo Eurooil. Citovat
Dave405 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Já lil do nafty po celou dobu aditiva Bishop. Emise mi vyšly vždy napoprvé, což prý u nafťáků nebývá běžné a hlavně né u 16 let starých. Jinak to čistilo trysky, zvyšovalo cetanové číslo (testováno soukromě laboratorně na naftě, rostlinném oleji, LTO a podobně, prostě na co všechno se dá jezdit), odstraňovalo vodu z paliva, zmenšovalo spotřebu a hlučnost, zajišťovalo filtrovatelnosti nafty v teplotách až do -45°C a další věci http://www.bishopsoriginal.cz/ Citovat
escorpion Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: sliznik no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001 Minuly tyzden brali colnici znamenu vzorku z nadrze a to nie je podnikatel. Takze stou cervenou naftou neviem, aby si na to nedoplatil. Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch. jedine ze by ti to ten sheron prefarbil:D Co samozrejme nie jemozne. [upravil dne 4.4.2008 escorpion] Mohl bys vysvětlit pojem červená nafta??:myslim No neviem ako je to v Cechach. Ale na Slovensku maju poľnohospodari moznost tankovat na cerpackach takzvanu cervenu naftu, ktora je dotovana statom a je teda si o tretinu aj viac lacnejsia. Rozdiel je jedine v tom ze je lacnejsia. Aj na jej tankovanie potrebujes nejaky preukaz ci co. Ale samozrejme ako vsade tak aj u nas sa kseftuje so vselicim a samozrejme aj s cervenou naftou, duplom ked je o hodne lacnejsia ako normalna nafta. Cervena je preto aby ti v aute zafarbila hadicky na cerveno a teda aby sa dalo odkontrolovat ci nahodou nepouzivas tuto naftu bez opravnenia. Colnici to kontroluju bud na priamo a vycucnu ti to trocha hadickou priamo s nadrze, alebo ti zkontroluju ak nemaju istotu palivove hadicky, filter a samozrejme nadrz, ktora je urcite od tej nafty cela cervena. Nejde to nicim zmyt, aj ked su vraj \"zarucene\" recepty ako to odstranit. Takze tolko. Ja to neriskujem, ide sice o rovnako kvalitnu naftu, ale nestoji mi to za to, aby som za to co som cely rok na nafte usetril potom 10 krat preplatil na pokute. Citovat
Majar Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: Majar Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: sliznik no ja davam zo zásady červenú naftu po 25 a do nej sheron diesel aditiv. a zatial no problemo 406 hdi 2001 Minuly tyzden brali colnici znamenu vzorku z nadrze a to nie je podnikatel. Takze stou cervenou naftou neviem, aby si na to nedoplatil. Pokuty su tam viac ako vysoke. Nie v tisicoch, ale v desaťtisícoch.Díky!U nás se tomu říká zelená nafta a slevu dostávají dodatečně od státu.Je to nafta na kterékoli pumpě jenom musí vyplnit spoustu papírů!Ani nevim jestli to ještě funguje? jedine ze by ti to ten sheron prefarbil:D Co samozrejme nie jemozne. [upravil dne 4.4.2008 escorpion] Mohl bys vysvětlit pojem červená nafta??:myslim No neviem ako je to v Cechach. Ale na Slovensku maju poľnohospodari moznost tankovat na cerpackach takzvanu cervenu naftu, ktora je dotovana statom a je teda si o tretinu aj viac lacnejsia. Rozdiel je jedine v tom ze je lacnejsia. Aj na jej tankovanie potrebujes nejaky preukaz ci co. Ale samozrejme ako vsade tak aj u nas sa kseftuje so vselicim a samozrejme aj s cervenou naftou, duplom ked je o hodne lacnejsia ako normalna nafta. Cervena je preto aby ti v aute zafarbila hadicky na cerveno a teda aby sa dalo odkontrolovat ci nahodou nepouzivas tuto naftu bez opravnenia. Colnici to kontroluju bud na priamo a vycucnu ti to trocha hadickou priamo s nadrze, alebo ti zkontroluju ak nemaju istotu palivove hadicky, filter a samozrejme nadrz, ktora je urcite od tej nafty cela cervena. Nejde to nicim zmyt, aj ked su vraj \"zarucene\" recepty ako to odstranit. Takze tolko. Ja to neriskujem, ide sice o rovnako kvalitnu naftu, ale nestoji mi to za to, aby som za to co som cely rok na nafte usetril potom 10 krat preplatil na pokute. íky !U nás je to zelená nafta!Ale nijak se nebarví.Akorát je stím spoustu papírování! [upravil dne 4/4/08 Majar] Citovat
Bobo 63 Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Super diesel aditiv mají na čerpačkách Benzina, Čepro a Eurooil za 210 kč/650 ml. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.