Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mlhovky

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dabomb

Nooo,ale nasadili jste mi brouka do hlavy.Můžete mi poslat nakou adresu,abych to na netu mohl zkouknout.popřípadě náky info jaké xenony se daj na 309 narvat?Dííííík:aut:aut:aut

http://tuning.autodoplnky.cz/xenon-vybojky/?smid=99

http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/737-patice-h4-bixenon

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=katalog&feProdPage=1&pgSelected=11781

Tady jsou nějaký odkazy,ale foto přímo s 309 asi nemám

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: M-A-X

Proč divoce? Každé auto co jsem viděl a mělo xenony ať to byla stará šunka nebo něco nového tak bylo vzhledově o pár let mladší a hezčí.Myslím že je lepší dát xenony které mají menší teplotu,lepší a hezčí svítivost a menší odběrnež silné žárovky které mi spálí parabolu a odvaří alternátor - to se stalo kamarádovi na Sieře,ale toť jen můj osobní názor....nikomu nic nevnucuji:)

Ja proti xenonum nic nemam. Jasne ze to bude vypadat a co je hlavni i svitit lip. Chci se te zeptat. Nemas nebo nevis vo nekom z okoli kdo by mel Sedacky ktery pasujou do 309 a sou ve slusnym stavu a za solidni cenu??? Ty moje jsou jaksi K.O.

Jo,možná bych věděl,v Havlíčkově Brodě má chlapík dílnu,jako když by jsi jel z HB na Humpolec,ale před tím mostem je odpočka rovně a v zadu jsou garáže.Má tam asi dvě 309,nějaký 405 a 306.Má hodně dobrý ceny a je s ním dobrá řeč,tak kdyby jsi chtěl třeba sedačky z P306 nebo možná tam má i z 309 tak by je tam mohl mít.Bohužel na něj nemám číslo,ale jestli to nemáš daleko tak by to možná stálo za zkoušku....

No tak to daleko rozhodne nemam. nejakejch 30 az 40 kilaku mne nezabije. nemohl bys to oznacit nejak na mape a hodit mi to na mejl: MartinKremlacek@seznam.cz ??? Ja se v havl brode moc nevyznam. na tu stranu moc casto nejezdim

Odesláno

hmmm tak to si na ně začnu střádat asi taky....Jo a ece by mně zajímalo jaký je rozdíl mezi xenonama a bi-xenonama???Asi hloupá otázka,ale když něco nevím,tak se prostě zeptám.....:mad:

Odesláno

Proč divoce? Každé auto co jsem viděl a mělo xenony ať to byla stará šunka nebo něco nového tak bylo vzhledově o pár let mladší a hezčí.Myslím že je lepší dát xenony které mají menší teplotu,lepší a hezčí svítivost a menší odběrnež silné žárovky které mi spálí parabolu a odvaří alternátor - to se stalo kamarádovi na Sieře,ale toť jen můj osobní názor....nikomu nic nevnucuji:)

http://www.mapy.cz/#x=135707488@y=134232096@z=16@mm=FP@ax=135706208@ay=134231488@at=Tady%20to%20je@ad=Vrakovi%C5%A1t%C4%9B%20@sa=s@st=s@ssq=Havl%C3%AD%C4%8Dk%C5%AFv%20brod@sss=1@ssp=120705957_123488129_150393765_149833601

Ja proti xenonum nic nemam. Jasne ze to bude vypadat a co je hlavni i svitit lip. Chci se te zeptat. Nemas nebo nevis vo nekom z okoli kdo by mel Sedacky ktery pasujou do 309 a sou ve slusnym stavu a za solidni cenu??? Ty moje jsou jaksi K.O.

Jo,možná bych věděl,v Havlíčkově Brodě má chlapík dílnu,jako když by jsi jel z HB na Humpolec,ale před tím mostem je odpočka rovně a v zadu jsou garáže.Má tam asi dvě 309,nějaký 405 a 306.Má hodně dobrý ceny a je s ním dobrá řeč,tak kdyby jsi chtěl třeba sedačky z P306 nebo možná tam má i z 309 tak by je tam mohl mít.Bohužel na něj nemám číslo,ale jestli to nemáš daleko tak by to možná stálo za zkoušku....

No tak to daleko rozhodne nemam. nejakejch 30 az 40 kilaku mne nezabije. nemohl bys to oznacit nejak na mape a hodit mi to na mejl: MartinKremlacek@seznam.cz ??? Ja se v havl brode moc nevyznam. na tu stranu moc casto nejezdim

Odesláno

Prý u těch přestavbových sad záleží jakou máš původní patici a žárovku

pokud máš jednovláknovou H4, tak koupíš H4 xenony,pokud bys měl dvouvláknouvou H4(potkávací i dálkové v jedné parabole), tak bys potřeboval bixenon.....

přestavbové bixenon H4 nejde narvat do ostatních patic, protože na to nejsou udělaný paraboly....

Odesláno

Prý u těch přestavbových sad záleží jakou máš původní patici a žárovku

pokud máš jednovláknovou H4, tak koupíš H4 xenony,pokud bys měl dvouvláknouvou H4(potkávací i dálkové v jedné parabole), tak bys potřeboval bixenon.....

přestavbové bixenon H4 nejde narvat do ostatních patic, protože na to nejsou udělaný paraboly....

ok tak jestli tomu dobře rozumím,tak když mam dvouvlaknové,tak sem v pr*eli,prtože bixenon nenarvu do paraboly????????:myslim:myslim:myslim
Odesláno

je to jednoduchý: 309 má jednožárovková světla H4 to znamená jedno vlákno pro tlumený a druhý pro dálkový. Bixenon co mám já má jednu výbojku s clonkou a ta podle tpho jestli chcete tlumený nebo dálky se posouvá a usměrňuje světelnej tok. No a xenon sem tam měl dřív taky a to bylo tak, že na tlumený byl xenon a na dálky obyčejná žárovka ve společný patici s tim xenonem:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...