Guest M-A-X Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Co myslite jak by vypadaly na aute ve skutecnosti. Sou puvodne na 306??? Citovat
kadaver Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 mne sa to osobne nepaci a nehodi na 309. Su na nu prilis moderne...a ktovie ako by svietili, myslim uhol. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Se svicenim by snad nemel byt problem. de o to je tam jen dobre umistit. Koukal sem po mlhach na 309 ty se mi uz vubec nelibily. Tohle mi prislo jako takovej dobrej kompromis Citovat
vendelinek Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Klidně,ale dal bych je víc do kraje,myslim ,že maj jinej sklon do strany než plochý,já osobně bych je nedával,ale proti gustu..............každýmu se líbí něco jinýho Citovat
pastorek Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Podľa mňa to vyzerá otrasne nevkusné. Rovnobežne hranaté svetlá a pod to lichobežníkové hmlovky s oblúkom.... Citovat
KoudaK Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 No vypadá zajímavě a hlavně ten králíček... Citovat
Guest M-A-X Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ten kralicek mi tam zdrhnul hajzlik. pul hodiny sme krouzili kolem auta nez sme ho dostali ven. ale tady se neptam na kralika ale na tu mlhovku Citovat
dabomb Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 neneenenene ja je na 309 měl taky a po půl roce šli dole. Radši si kup 100w žarovky a nech si dobře zeštelovat světla. Pak je vše na 100% Citovat
Guest M-A-X Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Dam tam 100 watovky a znicim svetla ne. A uz vubec nemluvim vo tech dratkach ktery vypadaji ze ani neutahnou standart. Mne jenom zajimaji nazory lidi a pripadne to jaky mlhy tam dat krome tech co tam maji bejt. Ty se mi nelibi [upravil dne 9/4/08 M-A-X] Citovat
dabomb Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ja je tam mam cca rok a vše je OK.Ale je to věc názoru.Myslim si,že pokud mš vpoho elektriku,tak ti žadné nebezpečí z vykonějšíma žarovkama nehrozí Citovat
309GT Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 No,tyhle mlhovky tam nedávej,neni to moc hezké,ale záleží na vkusu.....Já mám originály a myslím že je to asi na autě nejhezčí,ale je taky pravda že mám GTI nárazník.Jinak 100W žárovky jsou dobrá věc,ale opravdu jak píšeš tak pouze s bezchybně poštelovanýma světlama,jinak to je na ránu kladivem,ale problém je v tom že se připaluje parabola protože z nich jde víc tepla....Já už šetřím na xenony Citovat
Guest M-A-X Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: 309GT No,tyhle mlhovky tam nedávej,neni to moc hezké,ale záleží na vkusu.....Já mám originály a myslím že je to asi na autě nejhezčí,ale je taky pravda že mám GTI nárazník.Jinak 100W žárovky jsou dobrá věc,ale opravdu jak píšeš tak pouze s bezchybně poštelovanýma světlama,jinak to je na ránu kladivem,ale problém je v tom že se připaluje parabola protože z nich jde víc tepla....Já už šetřím na xenony Ty ches rvat do 309 xenony jo??? no nevim nevim. Urcite to bude vypadat dobre ale to potom budes muset mit ty svetla sestelovany hoooooooodne dobre jinak ti to nekdo vytluce heverem. Ja sem tam nacpal Zarovky vod osramu (myslim ze Silverstary) a sem celkem spokojenej. Citovat
dabomb Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 tak 309 na xenonech???To pak musíš nafotit.To sem teda ještě neviděl:o Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Štelování světel bude sranda,protože to bude v čiré optice:) Proto tam budou xenony,abych i trochu viděl.Ale to až tak o prázdninách,teď neni čas ani moc financí Citovat
vinorak Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: dabomb tak 309 na xenonech???To pak musíš nafotit.To sem teda ještě neviděl:o a co teprv 205 s bi-xenonem Citovat
Guest M-A-X Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: dabomb tak 309 na xenonech???To pak musíš nafotit.To sem teda ještě neviděl:o a co teprv 205 s bi-xenonem Neni to jedno jestli 309 nebo 205??? oboji bude vypadat dost divoce Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Proč divoce? Každé auto co jsem viděl a mělo xenony ať to byla stará šunka nebo něco nového tak bylo vzhledově o pár let mladší a hezčí.Myslím že je lepší dát xenony které mají menší teplotu,lepší a hezčí svítivost a menší odběrnež silné žárovky které mi spálí parabolu a odvaří alternátor - to se stalo kamarádovi na Sieře,ale toť jen můj osobní názor....nikomu nic nevnucuji:) Citovat
Guest M-A-X Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: 309GT Proč divoce? Každé auto co jsem viděl a mělo xenony ať to byla stará šunka nebo něco nového tak bylo vzhledově o pár let mladší a hezčí.Myslím že je lepší dát xenony které mají menší teplotu,lepší a hezčí svítivost a menší odběrnež silné žárovky které mi spálí parabolu a odvaří alternátor - to se stalo kamarádovi na Sieře,ale toť jen můj osobní názor....nikomu nic nevnucuji:) Ja proti xenonum nic nemam. Jasne ze to bude vypadat a co je hlavni i svitit lip. Chci se te zeptat. Nemas nebo nevis vo nekom z okoli kdo by mel Sedacky ktery pasujou do 309 a sou ve slusnym stavu a za solidni cenu??? Ty moje jsou jaksi K.O. Citovat
dabomb Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Nooo,ale nasadili jste mi brouka do hlavy.Můžete mi poslat nakou adresu,abych to na netu mohl zkouknout.popřípadě náky info jaké xenony se daj na 309 narvat?Dííííík:aut:aut:aut Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Původně zaslal: M-A-X Původně zaslal: 309GT Proč divoce? Každé auto co jsem viděl a mělo xenony ať to byla stará šunka nebo něco nového tak bylo vzhledově o pár let mladší a hezčí.Myslím že je lepší dát xenony které mají menší teplotu,lepší a hezčí svítivost a menší odběrnež silné žárovky které mi spálí parabolu a odvaří alternátor - to se stalo kamarádovi na Sieře,ale toť jen můj osobní názor....nikomu nic nevnucuji:) Ja proti xenonum nic nemam. Jasne ze to bude vypadat a co je hlavni i svitit lip. Chci se te zeptat. Nemas nebo nevis vo nekom z okoli kdo by mel Sedacky ktery pasujou do 309 a sou ve slusnym stavu a za solidni cenu??? Ty moje jsou jaksi K.O. Jo,možná bych věděl,v Havlíčkově Brodě má chlapík dílnu,jako když by jsi jel z HB na Humpolec,ale před tím mostem je odpočka rovně a v zadu jsou garáže.Má tam asi dvě 309,nějaký 405 a 306.Má hodně dobrý ceny a je s ním dobrá řeč,tak kdyby jsi chtěl třeba sedačky z P306 nebo možná tam má i z 309 tak by je tam mohl mít.Bohužel na něj nemám číslo,ale jestli to nemáš daleko tak by to možná stálo za zkoušku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.