Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sedacky

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec lidi, nevite nekdo z jakyho novejsiho peugeotu (pripadne z jinyho auta) by pasovaly sedacky do 309??? Mam je uz prosezeny a sou v nich docela velky vule takze uvazuju o vymene

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

Zdarec lidi, nevite nekdo z jakyho novejsiho peugeotu (pripadne z jinyho auta) by pasovaly sedacky do 309??? Mam je uz prosezeny a sou v nich docela velky vule takze uvazuju o vymene

Jo,možná bych věděl,v Havlíčkově Brodě má chlapík dílnu,jako když by jsi jel z HB na Humpolec,ale před tím mostem jel rovně a v pojedeš přímo k těm garážím.Má tam asi dvě 309,nějaký 405 a 306.Má hodně dobrý ceny a je s ním dobrá řeč,tak kdyby jsi chtěl třeba sedačky z P306 nebo možná tam má i z 309 tak by je tam mohl mít.Bohužel na něj nemám číslo,ale jestli to nemáš daleko tak by to možná stálo za zkoušku....

[upravil dne 26/4/08 309GT]

Odesláno

Skús to zmerať. 405-ka má skrutky na ližinách vzdialené 48 cm priečne 27 cm pozdĺžne. Pozdĺžne je ešte dierka i 30 cm. Na oko to vyzerá byť rovnaké ako 309-ka.

Viem že ako strojár by som mal udávať tieto rozmeny v mm, ale zase až tak presne to zmerať nešlo. :D

[upravil dne 27/4/08 pastorek]

Odesláno

Diky moc chlapi. Moc jste mi pomohli. Ted uz aspon vim kde hledat a patrat. :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

mam na prodej kompletni 3096 gt sedacky jsou moc pekne semisove sede.vsechny 4 zatim

Dik ze ses ozval. Jeste je shanim. Co by jsi za ne chtel??? Ja teda potrebuju jen predni. Jo a odkud presne jsi???

Odesláno

No to je uz horsi.Frydek-Mistek

No tak to uz je opravdu horsi. Kdyby se to poslalo nejakou spedici nebo postou tak to asi vyjde zbytecne draho ne??? Jeste jsi mi sem zapomel hodit cenu za predni kousky

Odesláno

No to netusim dal bych asi vsechno za 1000.Ale mozna prodam cele auto.

No tak za litr je beru vsema deseti. To by bylo bezva. Pokusim se vyresit nejak dopravu a kdyztak mi je urco rezervuj kdybys neprodal celej kar. Posli mi kdyztak po icq foky tech sedacek

[upravil dne 9/5/08 M-A-X]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...