Gina Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 nemáte prosím vás někdo zkušenosti s tímto problémem?Nedělá to pokaždý což je divné,ale jinak mi to cuká jak při zvýšení rychlosti i ubrání.Benzínem by to nemělo být,svíčky by měli být také v pořádku.Jestli nějakej špatnej kontakt či dotek.Nevím no Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Ahoj, vitej, zacni svickama, kabely, prip. rozdelovac. Zkus taky vlevo nahore pouzit hledani, urcite se to tu tady resilo:papa Citovat
Gina Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Ahojky,moc děkuji.Zkusím to a uvidím,když to nepomůže tak budu muset na pc do servisu Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Pomuze, uvidis, drzem palec, zkus poradne ocistit svicky, dotlacit kabely, pripadne to vymen za nove. Zacni tim nejlevnejsim:papa Citovat
Gina Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Tak nové svíčky není tak drahá investice ne?A možná je koupit nové by bylo nejlepší,ale bylo mi řečeno že jima to není,tak uvidím.A ty nevíš kolik si bere servis za napíchnutí na pc?Myslím přímo peugeot servis Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 To nevim, TADY(KLIKNI) se to resilo, tak si to precti Citovat
Gina Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 No mazec,já si to myslela,že to není žádný med,proto jsem zvolila ještě tuhle cestu.Jinak v hledání mi nic nevypadlo jen tohle se si píšem my,takže nic.Jak psal,že má problém za studena tak já mám spíš opačnej za studena v poho,ale ohřeje se to a pak to začne cukat,kdyby to dělalo za stüdena tak to asi také řešit nebudu.Moc ti děkuji za pomoc asi dál budu muset sama,tak to snad nějak zvládnu Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 no ja mel stejnej problem jako ty, jenze jsem mel jiny tip auta. Za studena fpoho, no proste stejny priznaky. Pak dej vedet jak jsi dopadla Citovat
Gina Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Myslím,že je jedno pokud jsi měl jiný auto.A jak jsi to vyřešil?Nebo spíš co s tím bylo?JJ určo dám vědět,kdyby měl někdo stejný problém ať ví jak na to.:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Já bych taky dporučil ty svíčky, pak zapalovací rampa pokud ji motor má, nebo civka a kabely. Nepíšeš co je to přesně za motor Citovat
Gina Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 na ty jsme právě koukali a zdaj se dobrý,stačí 1.6 80kW?Nebo chceš víc? Citovat
vendelinek Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 koukni taky sem,třeba ti to pomůže,( před časem sem tady dal svuj příspěvěk a teď ho nemůžu najít,no to je jedno) Zaky mě to ze začátku zlobilo,nakonec to bylo tou hadičkou Citovat
Gina Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Tak jsem svíčky o víkendu vyměnila a cuká to dál,ale jeden mechanik mi doporučil,že by to mohl dělat palivovej filtr to cukání a že se má po 30tis.km najeto měnit.Svíčkama to cukání být ani nemělo,tak ještě zkusím tohle a dám vědět jestli to pomohlo.Kdyby měl s tím někdo taky problém tak ať ví jak na to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.