Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemáte prosím vás někdo zkušenosti s tímto problémem?Nedělá to pokaždý což je divné,ale jinak mi to cuká jak při zvýšení rychlosti i ubrání.Benzínem by to nemělo být,svíčky by měli být také v pořádku.Jestli nějakej špatnej kontakt či dotek.Nevím no

Odesláno

Tak nové svíčky není tak drahá investice ne?A možná je koupit nové by bylo nejlepší,ale bylo mi řečeno že jima to není,tak uvidím.A ty nevíš kolik si bere servis za napíchnutí na pc?Myslím přímo peugeot servis

Odesláno

No mazec,já si to myslela,že to není žádný med,proto jsem zvolila ještě tuhle cestu.Jinak v hledání mi nic nevypadlo jen tohle se si píšem my,takže nic.Jak psal,že má problém za studena tak já mám spíš opačnej za studena v poho,ale ohřeje se to a pak to začne cukat,kdyby to dělalo za stüdena tak to asi také řešit nebudu.Moc ti děkuji za pomoc asi dál budu muset sama,tak to snad nějak zvládnu

Odesláno

Myslím,že je jedno pokud jsi měl jiný auto.A jak jsi to vyřešil?Nebo spíš co s tím bylo?JJ určo dám vědět,kdyby měl někdo stejný problém ať ví jak na to.:papa:papa

Odesláno

koukni taky sem,třeba ti to pomůže,( před časem sem tady dal svuj příspěvěk a teď ho nemůžu najít,no to je jedno)

Zaky mě to ze začátku zlobilo,nakonec to bylo tou hadičkou

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem svíčky o víkendu vyměnila a cuká to dál,ale jeden mechanik mi doporučil,že by to mohl dělat palivovej filtr to cukání a že se má po 30tis.km najeto měnit.Svíčkama to cukání být ani nemělo,tak ještě zkusím tohle a dám vědět jestli to pomohlo.Kdyby měl s tím někdo taky problém tak ať ví jak na to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...