Lentilka Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 tak mi to dneska nedalo a musel jsem obě auto jít provětrat... Citovat
Lentilka Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 plasty mám hozený na letišti (posteli) a jakmile bude trošku času tak je vylepším a pujdou do laku Citovat
Alesek Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Tak jsem si do liberce zajel pro kola, bohužel jsou to teda třináctky s pneu 165/70 ale myslím si každej ví jak je obtížné sehnat rozteč 3x98 Ale líp než poklice to vypadá, teď to chce dát trošku předek dolů. Citovat
Black Joe Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Dnes existují podložky ,které nejen rozšiřují, ale i mění ze tří šroubů na čtyři nebo pět. Pro tebe už asi pozdě,ale kolesa jsou pěkný, to se musí uznat Citovat
Alesek Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Jo jo známej co dělá v pneuservise, říkal že by mi ty podložky eventuelně sehnal, nebo nechal vyrobit, ale vyšlo by mě to kolem pěti tisíc, + pak teda kola, takže jsem zvolil variantu tuto, neříkám že ty kola tam zůstanou až do konce kariéry vozu. Ale poklice už mě přestaly bavit:) jinak děkuji za chválu Citovat
Spiral Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ja su tu nove.... tak prihodim.... muj mazel: PEGINKA S16 1997, dva pytle, abs, ele okna, ele zrcatka..... koupeno v cervnu. aktualne po rozvodech, nove tesneni, veskere filtry a naplne, teda jeste se ceka na vzduchac TENTO to tak pro zacatek asi vse Citovat
Lentilka Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 gratuluju:) ale proc máte všechny S16 v čechách??? Citovat
Black Joe Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Nádherný kousek a vítám Tě mezi námi. Citovat
Black Joe Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 No už jsem tu nějakou dobu a ještě jsem toho svého mazla neukázal tak to napravuji. Citovat
Spiral Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 jeste jednou dik jinak ted pracuju na strankach jen at si mam kam psat upravy, opravy a podobne veci.... casem tam snad neco i bude:STRANKY napriklad to co vsechno se chysta v pripade ze bude dostatek financi i kdyz nejblizsi plan je bohuzel snaha uzit si poslednich nekolika tydnu co dovoli zimaky... pak pujde peginka na zimu odpocivat Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Aktuální stav Peti-ho auta: Malý pokus co se vejde na 106 bez úpravy čehokoli: Citovat
Alesek Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Ty lemy z tý verze rally absolutně netuším kde sehnat. Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: Alesek Ty lemy z tý verze rally absolutně netuším kde sehnat. Co vim tak jen v Peugeotu a jsou hóóódně drahý. Citovat
Alesek Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Já si myslím že za ně budou chtět pěknej ranec:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.