Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Pecka :super Dneska mi snad příjde autí z laku a na víkend bych ho mohl mít, takže se kdyžtak stavím na kukačku ;)

Edit: Tak jsem byl teď u kamaráde v dílně a nalakováno bude až o víkendu, takže z toho nic nebude :nevim

[upravil dne 13.5.2010 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Slečna fotografka neměla stativ, takže to hdr nejspíše nebude. Tipoval bych to jen na nějakej filtr, optám se jí :-)

Na HDR neni potreba stativ, je to soft co to udela z obycejne fotky.

Odesláno

Jirka, Děkuji, jsem rád že se líbí, jinak stavit se můžeš v podtatě kdykoliv, odpolko jsem pořád doma, a nebo to klidně necháme na příští víkend:)

Mihul: Děkuji za pochvalu:) Jinak jsem kousíček od Náchoda taková malá vesnička, k sobě to nemáme daleko, ani Jirka to k nám nemá daleko, není problém se nějakej pěknej víkend domluvit, a srazit se, je nás tady z okolí celkem dost jak to tak sleduju:)

Odesláno

Alesek:To by asi nebyl problem,jenom bych vynechal to \"srazeni\":DMohli bychom se ale domluvit,pravda ze nas tu tad ypar je z okoli.Jaka vesnicka?okoli tady celkem znam...

Odesláno
Původně zaslal: Michal106

Původně zaslal: kujon106

Slečna fotografka neměla stativ, takže to hdr nejspíše nebude. Tipoval bych to jen na nějakej filtr, optám se jí :-)

Na HDR neni potreba stativ, je to soft co to udela z obycejne fotky.

Omyl kolego. Na HDR potřebuješ několik různě exponovaných fotek. Když jsou to \"jakoby\" stejné fotky bez stativu, tak nikdy nedocílíš dobrého výsledku. A z jedné fotky to opravdu neuděláš, potřebuješ jich několik (jak už sem psal, nad a podexponovaných). Na jednu foto můžeš maximálně aplikovat nějaký filtr a výsledek se bude velmi vlažně HDR blížit.

Doporučuji nastudovat ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging

Odesláno

Alesek: taky se přidávám s pochvalou:potlesk new kolečka k té červené padnou jak prdel na hrnec.. fakt pěkný:papa ještě sem můžeš hodit detail gum... ty maragony jsou taky voňavky:mrk

[upravil dne 14/5/10 Cardaaa]

Odesláno

Všem děkuji moc za pochvalu, mám radost že se líbí:) Jinak gumy nafotím nějako detailněji, až auto umeju a naleštím, ale bohužel počasí nepřeje:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...