Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

No dal jsem to dokupy celkem rychle, ale vše je suchý tak snad to bude v poho, vzpomínáš jsi mi říkal že by to chtělo kliky do barvy tak jsou:) uvidíme jěště mám kdyžtak tři náhradní zrcátka:D

Odesláno

Měsíc čekat na plnič? Bláznovina, nastříkaš základ na plast, 10 minut čekáš, stříkáš plnič, za normálních letních teplot (cca 20 stupnu) muzes jit vecer na vrchni barvu, zalezi co mas za barvy (vyrobce) ale pokud to nekupujes na rožku v drogérce, tak to jde rychle :-)

Odesláno

no já jsem obrousil stříkl základ na plast, asi 15 minut na to jsem stříkal plnič, ten jsem nechal vytvrdnout, což taky netrvá dlouho obrousil, a stříkal 2 vrstvy vrchniho laku a 2 vrstvy bezbarvýho.:super

Odesláno
Původně zaslal: alien

Měsíc čekat na plnič? Bláznovina, nastříkaš základ na plast, 10 minut čekáš, stříkáš plnič, za normálních letních teplot (cca 20 stupnu) muzes jit vecer na vrchni barvu, zalezi co mas za barvy (vyrobce) ale pokud to nekupujes na rožku v drogérce, tak to jde rychle :-)

Tak, jak píšeš mi to udělal lakýra na nárazníku....Až se potkáme, tak se na něj můžeš mrknout.... nerovnosti, loupání barvy apod. A všechno díky tomu, že nebyl na 100% vytvrdlej plnič:nevim

Odesláno

Záleží co měl za barvy :-) plnič za normální teploty stačí půl dne až den :-)

a to že se loupe barva, je sice špatný, ale může to být třeba i tím že nechal nechtěně dlouhou dobu mezi základem na plast a plničem, že se to nechytlo na ten plast, kterej ten základ naleptá a do něhož se pak \"zakousne\" plnič, protože plnič opravdu schne celkem rychle (mohl tam dát málo tužidla, nebo nevím, je to podle situace :-))

[upravil dne 17/6/09 alien]

Odesláno

záleží na dodavateli, já stříkám všechno mobihelem a ty dělají různý barvy, co různě rychle tvrdnou v různých podmínkách :-) problémy jsem zatím neměl, takže od nich přes kontakt beru vždycky a jsem nadmíru spokojenej, jak říkám, dá se stihnout za den, když je na to počasí, ale samosebou když se to nechá déle je to lepší, nebo spíš jistější, že se to nepokazí :-) (přece jen zbytečnou práci asi dělá nerad každej...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...