KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Neuteče, nemá nožičky, ale nikdo ji za nás neudělá... teda aspoň za mě ne. Zítra budu mít asi fakt co dělat.... Dnes už to asi nemá cenu na těch 15 minut..... Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor ja mam treba ted volno a vubec mi to nevadi uzivejte volna kdyz to jde prace neutece.) No právě práce je mrcha a neuteče, ale hromadí se a to je mnohem horší Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Neuteče, nemá nožičky, ale nikdo ji za nás neudělá... teda aspoň za mě ne. Zítra budu mít asi fakt co dělat.... Dnes už to asi nemá cenu na těch 15 minut..... no jo kdyz je to porad cigarko, kaficko, forum tak to se toho opravdu moc neudela Joke Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 agresssor: to nebylo moc krasne od tebe !!!! Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek agresssor: to nebylo moc krasne od tebe !!!! Ja vim ale to byla nahravka na smec :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 to není pravda, pořád to není... navíc kafičko nepiju, takže ušetřené minutky rozdělím mezi cigárko a fórum.... :D Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 to zpozdi: nebojim se ze mi to nevrati Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ale měl by jsi se chovat kapku jako chlap a ne jako děcko;):D Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 agresssor: třeba časem pochopiš ........ Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka to není pravda, pořád to není... navíc kafičko nepiju, takže ušetřené minutky rozdělím mezi cigárko a fórum.... :D No vsak proc ne a kdyz rozdelis minutky na cigarko, na forum, kdyz sviti slunicko tak na opalovacku:) kdy ti zbyde cas na praci Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor Jezdíme spolu orienťáky a musím říct, že krásný svezeníčko. Jen tak pro zajímavost mám pocit, že Vertex byl i nejlepší v orienťákovým slalomu, je to šikula:super Jediny co vim z v tom ma V6 ku co?? No co me svezl Falkac tak jako ona 605ta je sama o sobe dost luxusni Joooo to se mě moc ptáš, já vím, že je to třílitr a že jí dřív měl snad Vašenda, pak si jí málem koupil Bohoušův brácha a pak když Vertex zbořil Griffe tak si pořídil tohle.......a máš pravdu to správný slovo je luxusní je to prostě správná limuzína. Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 to zpozdi: uvolnuju atmosferu vsak v klidu:) Ja se v praci taky nepredru sice nejsem na netu ale takove leharo na pojizdecce:) proste parada:) Citovat
KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 neee, tady žádná opalovačka neprobíhá, i když by to byla parádička.... My to tu nemáme zařízený jako \"někdo\", že sebou plácne před hangár a na nějakou hodinku si tam schurpně.... :D Joke..... Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka neee, tady žádná opalovačka neprobíhá, i když by to byla parádička.... My to tu nemáme zařízený jako \"někdo\", že sebou plácne před hangár a na nějakou hodinku si tam schurpně.... :D Joke..... No ale to je chyba to si to tak musis zaridit Jinak usnout na slunicku neni zadnej med... vloni se mi to stalo ... A vypadal sem jak cervena zarovka . Jezis jak to palilo Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek lidi mějte se Vždyť už si se loučil....že ty zas příjdeš pozdě. A já jdu vážně pracovat, musím stihnout, alespoň to nejnutnější. Citovat
Alesek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Kurňa ste se tu zase pěkně rozjeli, člověk pak přijde domů, a než pročtě 5 stránek tak u toho hodinku tvrdne:D Citovat
Lentilka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Races: to tvoje lízátko jsem dneska viděl na Opelu Astra taková novější, a byl to kombík... Citovat
Lentilka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor [Tak ver mi ze tomuhle bych neuveril pac moc dobrevim ze ona by NIKDY nemyla 406ku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A já se jí vůůůůůůůůbec nedivím:P 106tka je malinký autíčko a starat se o něj to je jen radost, ale ty vaše velký fára:roll ...traktory:D:D:D Citovat
Lentilka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 tak jsem to proletěl celý, a jediný co jsem si z toho odnesl tak je to, že se v práci asi hodně nudíte co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.