Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Neuteče, nemá nožičky, ale nikdo ji za nás neudělá... teda aspoň za mě ne. :myslim Zítra budu mít asi fakt co dělat.... :nevim Dnes už to asi nemá cenu na těch 15 minut.....

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

ja mam treba ted volno a vubec mi to nevadi :) uzivejte volna kdyz to jde prace neutece.)

No právě práce je mrcha a neuteče, ale hromadí se a to je mnohem horší:bojim

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Neuteče, nemá nožičky, ale nikdo ji za nás neudělá... teda aspoň za mě ne. :myslim Zítra budu mít asi fakt co dělat.... :nevim Dnes už to asi nemá cenu na těch 15 minut.....

:D no jo kdyz je to porad cigarko, kaficko, forum :D tak to se toho opravdu moc neudela :D

Joke :D

Odesláno

to není pravda, pořád to není... navíc kafičko nepiju, takže ušetřené minutky rozdělím mezi cigárko a fórum.... :D :D :D

No vsak proc ne :D a kdyz rozdelis minutky na cigarko, na forum, kdyz sviti slunicko tak na opalovacku:) kdy ti zbyde cas na praci :D

Odesláno

Jezdíme spolu orienťáky a musím říct, že krásný svezeníčko. Jen tak pro zajímavost mám pocit, že Vertex byl i nejlepší v orienťákovým slalomu, je to šikula:super

Jediny co vim z v tom ma V6 ku co??

No co me svezl Falkac tak jako ona 605ta je sama o sobe dost luxusni :)

Joooo to se mě moc ptáš, já vím, že je to třílitr a že jí dřív měl snad Vašenda, pak si jí málem koupil Bohoušův brácha a pak když Vertex zbořil Griffe tak si pořídil tohle.......a máš pravdu to správný slovo je luxusní:super je to prostě správná limuzína.

Odesláno

neee, tady žádná opalovačka neprobíhá, i když by to byla parádička....

My to tu nemáme zařízený jako \"někdo\", že sebou plácne před hangár a na nějakou hodinku si tam schurpně.... :D :D :D Joke.....;)

Odesláno

neee, tady žádná opalovačka neprobíhá, i když by to byla parádička....

My to tu nemáme zařízený jako \"někdo\", že sebou plácne před hangár a na nějakou hodinku si tam schurpně.... :D :D :D Joke.....;)

No ale to je chyba :) to si to tak musis zaridit :D

Jinak usnout na slunicku neni zadnej med... vloni se mi to stalo ... A vypadal sem jak cervena zarovka :D. Jezis jak to palilo :D

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

lidi mějte se

Vždyť už si se loučil....že ty zas příjdeš pozdě:D. A já jdu vážně pracovat, musím stihnout, alespoň to nejnutnější.

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

[Tak ver mi ze tomuhle bych neuveril pac moc dobrevim ze ona by NIKDY nemyla 406ku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A já se jí vůůůůůůůůbec nedivím:P 106tka je malinký autíčko a starat se o něj to je jen radost, ale ty vaše velký fára:roll

...traktory:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...