Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

106tečka je dle mého názoru hezčejší. Saxo už je takový moc \"kulatý\" . :myslim

RSo by ještě šlo, ale jinak Fobie neeee. Teď mě čeká týden ježdění s 1.2 HTP combi a navic bez 106ky. :( To bude docela utrpení. :(

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

agresssor : hele mi se nehadame že ne? na srazu dame pivo a ja kofču mám zakaz pit alkohol a bude vše nej pořadku

To je na koho:myslim, ale můžem si dát cokoliv:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

petra xsi: ve vrsovicich naproti tesco eden :)

Myslim ze majitel je dosti proflaklej :D

Už vííííím kde to je.

No jak pro koho profláklej, ale musím se přiznat, že teď na srazu jsme parkovali vedle sebe a co čert nechtěl tak Bobo otevřel dveře trochu prudčeji a Fallkovo auto dostalo přímej zásah........tak proto se mi to auto tak nějak vrylo do paměti:D

Odesláno

Už vííííím kde to je.

No jak pro koho profláklej, ale musím se přiznat, že teď na srazu jsme parkovali vedle sebe a co čert nechtěl tak Bobo otevřel dveře trochu prudčeji a Fallkovo auto dostalo přímej zásah........tak proto se mi to auto tak nějak vrylo do paměti:D

Doufejme ze to nevi, on je dosti haklivej na tu svou \"setsetkouli\" :) dava si nani zalezet:). Me dokoknce zakazal mu sahat rukou na vokna:D

Odesláno

To je na koho:myslim, ale můžem si dát cokoliv:D

treba horkou cokoladu na sraz na sarce :D:D:D:D

Ten hnus už nechci.........prevíte ty si to pamatuješ, ale já mám pocit, že už to tam nedělají. Doufám, že nás tam příště bude hodně, když bude ten 50.Džbán:super

Odesláno

RS fábku bych taky ještě možná skousnul, nicméně sem jí se 106 ujel a když sem v ní pak jel, tak se mě zdála taková nevim no ... žádnej požitek z jízdy, celkem i nedotáčivá...

Ale bejt v ní legálně 1.8T, tak bych se jí asi vůbec nebránil :D

Odesláno

Ten hnus už nechci.........prevíte ty si to pamatuješ, ale já mám pocit, že už to tam nedělají. Doufám, že nás tam příště bude hodně, když bude ten 50.Džbán:super

Ja si pamatuju spoustu veci ze :D

on bude uz 50 jo?? no tak to si musim nekam zapsat :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

RS fábku bych taky ještě možná skousnul, nicméně sem jí se 106 ujel a když sem v ní pak jel, tak se mě zdála taková nevim no ... žádnej požitek z jízdy, celkem i nedotáčivá...

Kujon zije :):potlesk:potlesk:D:D

Odesláno

Už vííííím kde to je.

Doufejme ze to nevi, on je dosti haklivej na tu svou \"setsetkouli\" :) dava si nani zalezet:). Me dokoknce zakazal mu sahat rukou na vokna:D

On u toho byl a hned to začal leštit a naštěstí rozleštil, byli jsme tam totiž s Vertexem a jeho červenou 605, takže uznej že ta červená docela na jeho autě svítila:mrk

Odesláno

Původně zaslal: kujon106

Kujon zije :):potlesk:potlesk:D:D

Kujon píše diplomku a tak sem jen občas nakukuje :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...