agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 petra xsi: ve vrsovicich naproti tesco eden Myslim ze majitel je dosti proflaklej Citovat
KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 106tečka je dle mého názoru hezčejší. Saxo už je takový moc \"kulatý\" . RSo by ještě šlo, ale jinak Fobie neeee. Teď mě čeká týden ježdění s 1.2 HTP combi a navic bez 106ky. To bude docela utrpení. Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek agresssor : hele mi se nehadame že ne? na srazu dame pivo a ja kofču mám zakaz pit alkohol a bude vše nej pořadku Ja se tady s nikym nehadam Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek agresssor : hele mi se nehadame že ne? na srazu dame pivo a ja kofču mám zakaz pit alkohol a bude vše nej pořadku To je na koho:myslim, ale můžem si dát cokoliv:D Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 kazdy ma to co se mu libi jinak by si to reci nekupoval ne:myslim:myslim Jinak saxano je takove male kulate buclate rajcatko Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 na sraz vam přibyde nova slečna s peugeotkem, a tedka přemyšlím že bych si vzal na šebetov 106 Citovat
alien Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Nikdo se tady prece nehada :-) [upravil dne 11/5/09 alien] Citovat
alien Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 fabie 1.2 Honem To Prodej, to je humus :-( Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 To je na koho:myslim, ale můžem si dát cokoliv:D treba horkou cokoladu na sraz na sarce :D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor petra xsi: ve vrsovicich naproti tesco eden Myslim ze majitel je dosti proflaklej Už vííííím kde to je. No jak pro koho profláklej, ale musím se přiznat, že teď na srazu jsme parkovali vedle sebe a co čert nechtěl tak Bobo otevřel dveře trochu prudčeji a Fallkovo auto dostalo přímej zásah........tak proto se mi to auto tak nějak vrylo do paměti:D Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 [treba horkou cokoladu na sraz na sarce :D:D:D hlavně ne bílou - kujon ví, co myslím Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Už vííííím kde to je. No jak pro koho profláklej, ale musím se přiznat, že teď na srazu jsme parkovali vedle sebe a co čert nechtěl tak Bobo otevřel dveře trochu prudčeji a Fallkovo auto dostalo přímej zásah........tak proto se mi to auto tak nějak vrylo do paměti:D Doufejme ze to nevi, on je dosti haklivej na tu svou \"setsetkouli\" dava si nani zalezet:). Me dokoknce zakazal mu sahat rukou na vokna:D Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor To je na koho:myslim, ale můžem si dát cokoliv:D treba horkou cokoladu na sraz na sarce :D:D:D Ten hnus už nechci.........prevíte ty si to pamatuješ, ale já mám pocit, že už to tam nedělají. Doufám, že nás tam příště bude hodně, když bude ten 50.Džbán:super Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 RS fábku bych taky ještě možná skousnul, nicméně sem jí se 106 ujel a když sem v ní pak jel, tak se mě zdála taková nevim no ... žádnej požitek z jízdy, celkem i nedotáčivá... Ale bejt v ní legálně 1.8T, tak bych se jí asi vůbec nebránil Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ten hnus už nechci.........prevíte ty si to pamatuješ, ale já mám pocit, že už to tam nedělají. Doufám, že nás tam příště bude hodně, když bude ten 50.Džbán:super Ja si pamatuju spoustu veci ze on bude uz 50 jo?? no tak to si musim nekam zapsat Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: kujon106 RS fábku bych taky ještě možná skousnul, nicméně sem jí se 106 ujel a když sem v ní pak jel, tak se mě zdála taková nevim no ... žádnej požitek z jízdy, celkem i nedotáčivá... Ale bejt v ní legálně 1.8T, tak bych se jí asi vůbec nebránil Kujon zije :potlesk:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor Už vííííím kde to je. No jak pro koho profláklej, ale musím se přiznat, že teď na srazu jsme parkovali vedle sebe a co čert nechtěl tak Bobo otevřel dveře trochu prudčeji a Fallkovo auto dostalo přímej zásah........tak proto se mi to auto tak nějak vrylo do paměti:D Doufejme ze to nevi, on je dosti haklivej na tu svou \"setsetkouli\" dava si nani zalezet:). Me dokoknce zakazal mu sahat rukou na vokna:D On u toho byl a hned to začal leštit a naštěstí rozleštil, byli jsme tam totiž s Vertexem a jeho červenou 605, takže uznej že ta červená docela na jeho autě svítila:mrk Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 RS fábku bych taky ještě možná skousnul, nicméně sem jí se 106 ujel a když sem v ní pak jel, tak se mě zdála taková nevim no ... žádnej požitek z jízdy, celkem i nedotáčivá... Ale bejt v ní legálně 1.8T, tak bych se jí asi vůbec nebránil Kujon zije :potlesk:D:D Kujon píše diplomku a tak sem jen občas nakukuje Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 To petra: Tu vertexovu sem nevidel:( ale na jedny fotce tady na klubu vypada fakt paradne. Ma luxusni lak:) Falco ji ma tu barvu dost tmavou no Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Kujon píše diplomku a tak sem jen občas nakukuje tak to pak jo .) tak se nenehc od nas rusit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.