Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Tak repete : mame doma v rodine tyto car : peugeot :106,405 mám já, ak jsem si koupil 405 služebni v combiku, pak mame 406 novej model/hdi/, pak máme 605,pak 307 a taky novej 306 v combajnu - to jsou auta ktere mame doma, a tedka chceme zakoupit ještě 407 - ale rozhoduje se mezi sedanem a SW A nechceš sem hodit fotku tý 106tky aby jsme se jako drželi tématu, já mám novou fotku autíčka ze srazu, ale jako žádná kvalita to není. Tak jsem to sem ani nedávala, protože když vidím jak to má vyvoněný kuba, keity nebo kujon.........tak nevím co by jste na tý mojí viděli:roll upraveno! I na tebe došlo, to jistě chápeš. [upravil dne 11/5/2009 Béďa] Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek peto: ale zase na druhou stranu hele já mu to auto přeleštím, ale on pak přeleští ty moje 3 koraby. agriku s tím asi nesouhlasíš vid? Ja si to auto prelestim sam pac nikdo jinej t tak dobre neumi abyste vedeli a navic me to bavi Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: zpozdilek peto: ale zase na druhou stranu hele já mu to auto přeleštím, ale on pak přeleští ty moje 3 koraby. agriku s tím asi nesouhlasíš vid? Ja si to auto prelestim sam pac nikdo jinej t tak dobre neumi abyste vedeli a navic me to bavi Tak když tě to tak bavy, kam mám ty auta dovezt - udělaš mi i pracovni stroje, bagry a nakladaky????? Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Tak když tě to tak bavy, kam mám ty auta dovezt - udělaš mi i pracovni stroje, bagry a nakladaky????? Jen to moje me bavi upraveno! [upravil dne 11/5/2009 Béďa] Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ale agriku to je špatny, no tak hold to budu muset oplachnout sam:super ale v poho kamo - uznej že 106 jsou super carky... Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 hele tak za 1. nejsem zadnej agrik- je to jak osloveni pro decko a za 2. ja ti je umeju ale ja sem docela drahej a za 3. nerikam ze sou spatne ale proste neni to muj salek kavy:) Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 A nechceš sem hodit fotku tý 106tky aby jsme se jako drželi tématu, já mám novou fotku autíčka ze srazu, ale jako žádná kvalita to není. Tak jsem to sem ani nedávala, protože když vidím jak to má vyvoněný kuba, keity nebo kujon.........tak nevím co by jste na tý mojí viděli:roll peto přesně tak - není to krasavica ale autíško pořad jezdí a je super ale hodím sem fotečku - snad se s vytuněnyma karkama nebudete zlobit Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: agresssor To ja vim ze startuju na prvni naslapnuti ale proste s tim nic neudelam . Jako byla sranda to vi vsichni no a pak najednou prisel Beda a bylo po:( No vzhledem k tomu že máš nick Agresssor tak by se dalo čekat i něco horšího, takže tohle je ještě v poho;) Jsou to záškodníci srandy.......je tu neveselo je tu truchlivo, ale pssssssst:D Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor To ja vim ze startuju na prvni naslapnuti ale proste s tim nic neudelam . Jako byla sranda to vi vsichni no a pak najednou prisel Beda a bylo po:( No vzhledem k tomu že máš nick Agresssor tak by se dalo čekat i něco horšího, takže tohle je ještě v poho;) Jsou to záškodníci srandy.......je tu neveselo je tu truchlivo, ale pssssssst:D Hehe presne tak neco horsiho no to snad ani ne ale co ja vim Jinak mas pravdu kazdou srandu hnedle utou no:D Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor [Tak ver mi ze tomuhle bych neuveril pac moc dobrevim ze ona by NIKDY nemyla 406ku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A já se jí vůůůůůůůůbec nedivím:P 106tka je malinký autíčko a starat se o něj to je jen radost, ale ty vaše velký fára:roll I když znám většinu holek co maji 106 a jsou sni na prosto spokojeny vid Peto Já znám zase většinu kluků, co jsou s ní taky naprosto spokojeni :D Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: zpozdilek to je ještě ze zimy:super Nikde tam zadny \"auto\" nevidim jen nejakou malou bramburku :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: kujon106 Já znám zase většinu kluků, co jsou s ní taky naprosto spokojeni :D Ty si taky musis prihrat tu svou polivcicku vid upraveno! [upravil dne 11/5/2009 Béďa] Citovat
KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 to zpozdilek: ne ne, lhát se nemá. On moc dobře věděl, že to není pravda, jen to zkoušel. to agresssor: Tak to by sis měl možná skočit na oční, když místo aut vidíš brambůrky, ne? :D [upravil dne 11.5.2009 KeiTynka] Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 605 ka to je vladniiiiii vozidlo to je super kara:) Citovat
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka to zpozdilek: ne ne, lhát se nemá. On moc dobře věděl, že to není pravda, jen to zkoušel. chachááááááá Citovat
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 peto přesně tak - není to krasavica ale autíško pořad jezdí a je super ale hodím sem fotečku - snad se s vytuněnyma karkama nebudete zlobit No je pravda, že jsme dřív měli spíš víkendový auta (205, dvě 405) a až 106 jezdí denně, ale to je spíš okolnostmi, dřív to nebylo potřeba a musím to zaklepat, ale je spolehlivá a pro dva je to dostačující přemisťovadlo. Mě je jedno jestli jsou auta vytuněný nebo ne. Když se to někomu líbí, ať si tam třeba místo výfuku dá rouru od kamen, jeho věc. [upravil dne 11/5/09 Petra XSI] Citovat
zpozdilek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 agriku víš co je zajímavy, že jsem ho dostaval pravě ze 106 ze šlamastiky ty seš trdlo:D - prostě já ke 106 tkam chovám hodně muj veliky obdiv - to se u mě nezmění - Peto ty máš v tom 100% pravdu do toho auta se vejde docela dost hodně věci.:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.