Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Tak repete : mame doma v rodine tyto car : peugeot :106,405 mám já, ak jsem si koupil 405 služebni v combiku, pak mame 406 novej model/hdi/, pak máme 605,pak 307 a taky novej 306 v combajnu - to jsou auta ktere mame doma, a tedka chceme zakoupit ještě 407 - ale rozhoduje se mezi sedanem a SW

A nechceš sem hodit fotku tý 106tky aby jsme se jako drželi tématu, já mám novou fotku autíčka ze srazu, ale jako žádná kvalita to není. Tak jsem to sem ani nedávala, protože když vidím jak to má vyvoněný kuba, keity nebo kujon.........tak nevím co by jste na tý mojí viděli:roll

upraveno!

I na tebe došlo, to jistě chápeš.

[upravil dne 11/5/2009 Béďa]

Odesláno

peto: ale zase na druhou stranu hele já mu to auto přeleštím, ale on pak přeleští ty moje 3 koraby.;) agriku s tím asi nesouhlasíš vid?

Ja si to auto prelestim sam pac nikdo jinej t tak dobre neumi abyste vedeli :D a navic me to bavi :)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

peto: ale zase na druhou stranu hele já mu to auto přeleštím, ale on pak přeleští ty moje 3 koraby.;) agriku s tím asi nesouhlasíš vid?

Ja si to auto prelestim sam pac nikdo jinej t tak dobre neumi abyste vedeli :D a navic me to bavi :)

Tak když tě to tak bavy, kam mám ty auta dovezt - udělaš mi i pracovni stroje, bagry a nakladaky?????:super

Odesláno

Tak když tě to tak bavy, kam mám ty auta dovezt - udělaš mi i pracovni stroje, bagry a nakladaky?????:super

Jen to moje me bavi :)

upraveno!

Odesláno

A nechceš sem hodit fotku tý 106tky aby jsme se jako drželi tématu, já mám novou fotku autíčka ze srazu, ale jako žádná kvalita to není. Tak jsem to sem ani nedávala, protože když vidím jak to má vyvoněný kuba, keity nebo kujon.........tak nevím co by jste na tý mojí viděli:roll

peto přesně tak - není to krasavica ale autíško pořad jezdí a je super

ale hodím sem fotečku - snad se s vytuněnyma karkama nebudete zlobit

Odesláno

To ja vim ze startuju na prvni naslapnuti :D ale proste s tim nic neudelam :D. Jako byla sranda :) to vi vsichni no a pak najednou prisel Beda a bylo po:(

No vzhledem k tomu že máš nick Agresssor tak by se dalo čekat i něco horšího, takže tohle je ještě v poho;)

Jsou to záškodníci srandy.......je tu neveselo je tu truchlivo, ale pssssssst:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

To ja vim ze startuju na prvni naslapnuti :D ale proste s tim nic neudelam :D. Jako byla sranda :) to vi vsichni no a pak najednou prisel Beda a bylo po:(

No vzhledem k tomu že máš nick Agresssor tak by se dalo čekat i něco horšího, takže tohle je ještě v poho;)

Jsou to záškodníci srandy.......je tu neveselo je tu truchlivo, ale pssssssst:D

Hehe :D presne tak :D neco horsiho no to snad ani ne ale co ja vim :D

Jinak mas pravdu kazdou srandu hnedle utou no:D

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

[Tak ver mi ze tomuhle bych neuveril pac moc dobrevim ze ona by NIKDY nemyla 406ku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A já se jí vůůůůůůůůbec nedivím:P 106tka je malinký autíčko a starat se o něj to je jen radost, ale ty vaše velký fára:roll

I když znám většinu holek co maji 106 a jsou sni na prosto spokojeny vid Peto

Já znám zase většinu kluků, co jsou s ní taky naprosto spokojeni :D :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já znám zase většinu kluků, co jsou s ní taky naprosto spokojeni :D :D

Ty si taky musis prihrat tu svou polivcicku vid :D

upraveno!

Odesláno

to zpozdilek: ne ne, lhát se nemá. On moc dobře věděl, že to není pravda, jen to zkoušel. ;)

to agresssor: Tak to by sis měl možná skočit na oční, když místo aut vidíš brambůrky, ne? :D :D :D

[upravil dne 11.5.2009 KeiTynka]

Odesláno
peto přesně tak - není to krasavica ale autíško pořad jezdí a je super

ale hodím sem fotečku - snad se s vytuněnyma karkama nebudete zlobit

No je pravda, že jsme dřív měli spíš víkendový auta (205, dvě 405) a až 106 jezdí denně, ale to je spíš okolnostmi, dřív to nebylo potřeba a musím to zaklepat, ale je spolehlivá a pro dva je to dostačující přemisťovadlo.

Mě je jedno jestli jsou auta vytuněný nebo ne. Když se to někomu líbí, ať si tam třeba místo výfuku dá rouru od kamen, jeho věc.

[upravil dne 11/5/09 Petra XSI]

Odesláno

agriku víš co je zajímavy, že jsem ho dostaval pravě ze 106 ze šlamastiky :D ty seš trdlo:D - prostě já ke 106 tkam chovám hodně muj veliky obdiv - to se u mě nezmění - Peto ty máš v tom 100% pravdu do toho auta se vejde docela dost hodně věci.:D:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...