Ondra_S16 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Lentilka: od jednoho borce v bazaru ewrc.cz Kujon: no vzadu nikoho nevozim vetsinou:) kdyztak jednoho a ten si sedne doprostred a drzi se tech pasu:D:D:D Ale dva tam myslim uz taky byli a dobry:super:D Citovat
jiri106xs Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Táákže:D Zhruba před dvěma měsící jsem si začal trochu hrát a jelikož jsem každou chvíli služebně pryč, tak výsledek je až teď Foteček jsem moc nenašel, ale určitě ještě někde budou, protože jsem dokumentoval;) Jako první přišel nový podběh a hned potom následovala ramena. Jelikož jsem byl rozhodnutý, že na autí příjdou 15\", tak jsem 14\" prodal objednal nové gumy 185/45 15\":) Následně to bylo vybírání kol, což bylo asi nejhorší. Po týdnu, co jsem jedny objednal mi volali, že nebudou:nevim Tak jsem objednal další. U těch mi bylo řečeno, že jsou skladem a druhý den si je klidně můžu vyzvednout, ale jelikož jsem od přírody smolař, tak druhý den zazvonil telefon, že se spletli a kola nejsou (čekací doba 2 měsíce) No tak jsem do třetice objednal jiná a odjel na týden do Německa. Mezi tím mi domů přišli KW -30, takže auto putovalo ke kamarádovi do servisu na výměnu ramen a pružin;o)) Díky tomu, že jeho švára je lakýra, tak zrcátka, kliky a boční lišty, které už byly důkladně připraveny, se změnily ze zašlých černých na krásně bílé Při pobytu v Německu mi volali z firmy, u které jsem objednával kola, jako druhé na seznamu, že se opět spletli a kola mají, takže jsem jim dal adresu, aby je poslali a následně zrušil objednávku na ty, které jsem objednal jako třetí. No prostě pr*del největší:D:D Po příjezdu domů, jsem si vyzvedl autí a nasadil lakované díly. Pak už jen nazout gumy a hurá s tím na auto. Po předchozích obavách jsem byl mile překvapen, protože nikde nic nedře. ani neškrtá;o)) To by bylo asi vše a tu je pár fotek;) [upravil dne 10.4.2009 jiri106xs] Citovat
Alesek Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Je to masakr, poslal by jsi mi na mail fotky ve větším rozlišení? A nějaké info o rozměrech kol? díky je to moooc pěkný [upravil dne 10/4/09 Alesek] Citovat
jiri106xs Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: Alesek A fotky na autě? Jinak ty kola jsou masakrální co je to za ET? ET18. Bál jsem se toho, ale je to paráda. Nikde si ani neškrtnou;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Jiri106XS: parádní kolečka. Sednou tomu úplně náramně. Jinak takovej smolař nejsi sám, jsem na tom hodně podobně. Citovat
sallyy Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Tak já tu mám konečně fotečky s kolama [upravil dne 10/4/09 sallyy] Citovat
kujon106 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 No pane jo, koukám jak jste pokročili Chválim oba, moc pěkný K těm momo_corse_silver - taky sem po nich pokukoval, když sem kupoval kola, jsou zupa Citovat
jiri106xs Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Alesek: Máš to tam:super KeiTynka: Děkujůů BoneDaddy: Díky;) Chvílema už jsem myslel, že to nestihnu ani do srpnové Mimoně sallyy: Krásný...Moc tomu sluší:super;) Kujon: Měl jsem nejdříve vyhlídlé jiné, ale nakonec jsem rád, že to dopadlo alespoň takhle:) Citovat
RaCes Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 moc pekneee este by si mohol dat listy na naraznikoch do farby a bolo by to uplne super Citovat
jiri106xs Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: RaCes moc pekneee este by si mohol dat listy na naraznikoch do farby a bolo by to uplne super O tom jsem nejdříve taky přemýšlel, ale nakonec jsme se s vrchním poradcem shodli, že takhle to bude lepčejší Viděl jsem jedno XS celý bílý a už to nebylo ono, takhle se mi líbí Citovat
kujon106 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Ještě dej Jirko bílý boční blikače, to auto s tim strašně omládne, viz. moje :-) : Citovat
jiri106xs Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Jj ty jsou v plánu:super Budu objednávat nový těsnění pod hlavu, tak to vezmu při jednom:D Citovat
agresssor Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Ještě dej Jirko bílý boční blikače, to auto s tim strašně omládne, viz. moje :-) : hele kujone normalne - 10 let ti povidam fakt omladlo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Ještě dej Jirko bílý boční blikače, to auto s tim strašně omládne, viz. moje :-) : hele kujone normalne - 10 let ti povidam fakt omladlo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 10let sice asi ne, ale pořád lepší to, než 1 litr nafty :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.