Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Lentilka: od jednoho borce v bazaru ewrc.cz

Kujon: no vzadu nikoho nevozim vetsinou:) kdyztak jednoho a ten si sedne doprostred a drzi se tech pasu:D:D:D Ale dva tam myslim uz taky byli a dobry:super:D

Odesláno

Táákže:D

Zhruba před dvěma měsící jsem si začal trochu hrát a jelikož jsem každou chvíli služebně pryč, tak výsledek je až teď;)

Foteček jsem moc nenašel, ale určitě ještě někde budou, protože jsem dokumentoval;)

Jako první přišel nový podběh a hned potom následovala ramena.

Jelikož jsem byl rozhodnutý, že na autí příjdou 15\", tak jsem 14\" prodal objednal nové gumy 185/45 15\":)

Následně to bylo vybírání kol, což bylo asi nejhorší. Po týdnu, co jsem jedny objednal mi volali, že nebudou:nevim Tak jsem objednal další. U těch mi bylo řečeno, že jsou skladem a druhý den si je klidně můžu vyzvednout, ale jelikož jsem od přírody smolař, tak druhý den zazvonil telefon, že se spletli a kola nejsou (čekací doba 2 měsíce):bacha No tak jsem do třetice objednal jiná a odjel na týden do Německa. Mezi tím mi domů přišli KW -30, takže auto putovalo ke kamarádovi do servisu na výměnu ramen a pružin;o)) Díky tomu, že jeho švára je lakýra, tak zrcátka, kliky a boční lišty, které už byly důkladně připraveny, se změnily ze zašlých černých na krásně bílé:D

Při pobytu v Německu mi volali z firmy, u které jsem objednával kola, jako druhé na seznamu, že se opět spletli a kola mají, takže jsem jim dal adresu, aby je poslali a následně zrušil objednávku na ty, které jsem objednal jako třetí. No prostě pr*del největší:D:D:D

Po příjezdu domů, jsem si vyzvedl autí a nasadil lakované díly. Pak už jen nazout gumy a hurá s tím na auto. Po předchozích obavách jsem byl mile překvapen, protože nikde nic nedře. ani neškrtá;o))

To by bylo asi vše a tu je pár fotek;)

[upravil dne 10.4.2009 jiri106xs]

post-0-14109605862864_thumb.jpg

Odesláno

Je to masakr, poslal by jsi mi na mail fotky ve větším rozlišení? A nějaké info o rozměrech kol? díky je to moooc pěkný:):potlesk:super

[upravil dne 10/4/09 Alesek]

Odesláno

Alesek: Máš to tam:super

KeiTynka: Děkujůů;):D

BoneDaddy: Díky;) Chvílema už jsem myslel, že to nestihnu ani do srpnové Mimoně:D

sallyy: Krásný...Moc tomu sluší:super:super;)

Kujon: Měl jsem nejdříve vyhlídlé jiné, ale nakonec jsem rád, že to dopadlo alespoň takhle:):roker

Odesláno
Původně zaslal: RaCes

moc pekneee este by si mohol dat listy na naraznikoch do farby a bolo by to uplne super :roker:)

O tom jsem nejdříve taky přemýšlel, ale nakonec jsme se s vrchním poradcem shodli, že takhle to bude lepčejší:D

Viděl jsem jedno XS celý bílý a už to nebylo ono, takhle se mi líbí;)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Ještě dej Jirko bílý boční blikače, to auto s tim strašně omládne, viz. moje :-) :

hele kujone normalne - 10 let ti povidam fakt omladlo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: kujon106

Ještě dej Jirko bílý boční blikače, to auto s tim strašně omládne, viz. moje :-) :

hele kujone normalne - 10 let ti povidam fakt omladlo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

10let sice asi ne, ale pořád lepší to, než 1 litr nafty :D :D

28221_620x0x85.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...