Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

nevím ale jak jsem kdysi psal že jsem měl problém si zvyknout na ten menší volant co jsem tam měl od koupě a sháněl jsem velký s pytlem teď už bych ho tam zpátky asi nedal. nějak mi přirostl k srdci.

Odesláno

Ten standardní pug 3 ramenej volant je naprosto perfektní jak designově, tak i funkčně. Příjemná velikost, suprovej tvar, skvěle se drží. Bag je v tomhle případě navíc skvelej \"bonus\". Jeho výměna za nějakej no_name aftermarket je hřích. ;) V GTI je navíc obšitej kůží, což mu k maximálnímu hodnocení ještě pár bodů přidává :)

PetrRS> Jestli se ti takovejhle volant líbí, tak proč ne. Na mě ta barevná kombinace působí ale docela kýčovitě (ala kolotoč a komedianti). Budeš muset navíc řešit nábu a tak se mi to celkově zdá jako vyhozený peníze. Ale jak řikám - podle vkusu každýho soudruha :)

Odesláno

Jediné, co mi s mojí postavou na standartním volantu vadí je, že s ním občas šourám o kalhoty - stačilo by, aby měl nepatrně menší průměr, ale neříkám, že je to nějaká těžká vada na jinak perfektním volantu :)

Odesláno
jeny: to prvni je profil a pak sirka gumy... ale Lentilka to napisal na opak ma to byt 170/550 r14 (sirka,profil,velikost) :papa

ne, u závodních gum číslo 550 opravdu není profil pneumatiky ale overall diameter, tudíž je to, jak jsem psal, průměr pneumatiky (tady udávanej v mm) :papa:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...