Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

PetrRS: máš to hezčí než já. já třeba stále nemám stříšku.

Jimmy: ted 20-21. budu v Panenským týnci tak tam přijeď a já tě povozím od prahy to máš sotva 50 km.

Odesláno

a co se v Panenskym Tynci deje? copak tam je za akcicku? :D aha.. tak ted koukam co to je za dny.. a to jsem mohl cekat.. patek a sobota... to jsem v praci.. :/

[upravil dne 12/5/11 13:19 Jimmy106]

Odesláno
PetrRS: máš to hezčí než já. já třeba stále nemám stříšku.

Jimmy: ted 20-21. budu v Panenským týnci tak tam přijeď a já tě povozím od prahy to máš sotva 50 km.

Dik :mad:

ale teď vážně, Tobě chybí jen ta stříška mi ten zbytek... :aut ale ty Tvé sedačky bych si nechal vážně líbit :mrk:mrk:mrk

Odesláno

ty sedacky byly taky takova hura akce a pak sem to musel nechat cely predelat musela se udelat nova konstrukce kterou budeme muset jeste upravit technickymu komisari se nelibi ze nemaji trojuhelnikovou vyzthu svary takze jeste se bude predelavat...nahodou to máš hezký

Odesláno

cervenou odpojuje celou elektriku, vedle je startovaci tlacitko, vedle 1. poloha klicku, vedle druha a v pravo je ventilator na chladic....je uplne na podlaze, niz uz nejde ta sedacka :) a merim kolem 185..normalka

Odesláno

Ahoj, jako nováček mezi Vámi pokládám za slušnost představit sebe a svoje lvíče - mám ho sice už rok, nicméně na nějaké speciální úpravy jsem zatím neměl ani pomyšlení vzhledem k tomu, že veškerou svojí investiční aktivitu jsem musel vložit do toho, aby to auto vůbec jezdilo :). Nyní doufám, že to nejhorší je za mnou :).

Tady jsou dva odkazy na fotky - je to klasická 1.4 Rallye dotáhnutá z Reichu.

http://img94.imageshack.us/img94/3456/img7792l.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/7069/img7793b.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...