Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

tak to ano,na sprint urcite,je to tezke auto.Ale ma to taky slusnou akceleraci,hlavne pri vyssi rychlosti,staci slapnout na plyn a hned to jede.My hlavne vybyrali komfort a bezpeci,vykon byl uz neco navic :),ale jsem spokojen

Odesláno

ano kluci, jsem tu novej a jsem novej i co se pažoutů týče... auto mám asi 14 dnů, a pomalu se dává do kupy. je to GTi,... ještě to nemám ani přehlášené, proto ta \"H\" značka.... :aut

Odesláno

řekl bych že tady v jedný sekci byl odkaz na tohle když se prodávalo nebo sem někdo dával fotku že to chce koupit, ale to si nejsem jistej, vypadá ale dobře, co dáváš do kupy?

• O 3 týdny později...
Odesláno

puvodně chtěla žlutyho sporta nebo gti a nakonec dostala od znamych nabouranou 1,0 dveřeze promáčkly zpět, koupil se akorat naraznik z garrose a řidičovo okno a dneska to bylo na vyměně čelního skla, ještě udělat brzdy a snad to chvíli vydrží:)

Odesláno
Nepatri k nejlepsim,ale je moje. A az bude prace,tak budou penizky a az budou penizky, tak budou upravy. :)

Náhodou, vypadá, že je v dobrém stavu. Co v tom je za motor?? 1,4 55kW??

Odesláno
Nepatri k nejlepsim,ale je moje. A az bude prace,tak budou penizky a az budou penizky, tak budou upravy. :)

Náhodou, vypadá, že je v dobrém stavu. Co v tom je za motor?? 1,4 55kW??

Jojo, 1,4 55kw. Ale nevim jak dlouho ještě motor vydyrží. :)

Odesláno
zdravim MISKONA :papa :-) jinak stroj od pana Neutrala vypada nahodou mooc hezky.. :-) proc a cim mas zacernenou tu predni cast kapoty?

Je to jen estetickej duvod a postacila mi na to cerna barva na kov. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...