Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

rick: jo jo, a vis proc po nich neni ani stopa?? protoze vi ze to zase posrai a dostali by od nekoho na kokos.. :D ale jinak jsem taky vypadal podobne.. :-) jak nemam na kapote zadny ten koberec, ale jenom plech, tak nahore mi to talo a zteklo to dolu, kde to opet zmrzlo :D ale nemel jsem to tak hrozny :D ale i ten pul cm byl super, jsem ani nemohl otevrit kapotu, abych se podival, jestli mam dost chl. kapaliny a jestli nahodou nezmrzla.. :D a vodu do ostrikovacu mam do -20 a z ostrikovacu mi snezi... :D

Odesláno

jimmy - oni sou zase hrozne prekvapeni :) ..a hlavne oni to kazdej rok vubec necekaj :D

Jinak dneska sem byl v Šumperku a cesta fakt parádní... zamrzli mi ostrikovace v TransitnismU :D ...takze sem musel kazdou benzinku zastavovat a rozprasovacem nanaset nemrzku na sklo :D ... celkem fajn :D ...

Odesláno

Kujon: tak to potom jo :D :D :D

Rick: tak ty se jim divis? ja se teky divim ze spadne 5cm a oni nechapou :D a s tema ostrikovacema verim no.. :D jak jsem tu uz nekde psal, tak me z ostrikovacu snezi :D

Odesláno

já měl kamaráda splujezdce na dolejvání nebrzky na okno jelikož se jelo 20 tak se vyklonil z okna nalil a setřelo se jinak to nešlo mě ostřikovače zamrzly asi tam zbylo hodně letní a po smíchání se zimní zamrzla...

Odesláno

to víš když to nejde ostřikovat na stěrače se to lepilo a namrzalo to takže každá pumpa odpočivadlo zastavit nandat bundu rukavice osbouchat sterače polít okno ušmudlat ho a pokračovat dál...jako ve 120 bych ho tam fakt nehnal a ono se ani 120 nedalo v levým přes 20cm sněhu a v pravým se jelo v koloně.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...