Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

fotku ještě nemám ale vrátil jsem tam koberec i ten kastlík:) mám potažený tapecy z mk l tak ještě musim vymyslet za co se to bude zavírat a mám hotovo vpředu, pak domyslet ještě zadek:) zas tak lehký to mít nebudu, vyhráls:D

Odesláno

ja budu resit vyplne dveri tim, ze tapecy a vsechno pude do prdele...dolu nasroubuju jen ty ulozny prostroy a podle diry vyriznu kryt z karbonovy desky od komárka z Komwetu do toho otvirani dveri a na zavirani poslouzi kus kurtu černočervenýho (racing styl :-D ) a kterej pridelam ke dverim a prostrim malou obdelnikovou dirou :-D ... a bude :) ... jeste premejslim o svihadlech ty sou lehci jak motorky :-D

Odesláno

to urcite nebudu, pac to vychazi na 4500 kč bez pošty a tolik peněz za takový nic nedám...radsi si nakoupim karbonovy desky a sam si to vyrezu a udelam :)... nebo treba i s normalniho plastu cernyho a je to :)

Odesláno

tak jestli karbon, tak tady mate karbonovy vsechno do 106 :)

http://streamlinecarbon.com/v2/products-page/peugeot-106/page/1/

a ceny ne zas tak sileny...

KUJON: nezprovoznil...nakonec jsem to zavrhl, cidlo neni poradne kam dat. Do vany nema dvakrat moc cenu, pac tam se olej chladi a cidlo tlaku + teploty oleje se neda sehnat. Jedinna moznost je priruba pod filtr, ale ja nevim jak napojit kabely na ukazatel. Jinak nemam rozchozeno ani mnozstvi oleje, ikdyz merka se prodava origo a misto merky mam v bloku sroub :) takze misto je.

Lentilko: to vis, ja to nejak nehrotim :) az tedka bude hotovo, dam foto a vahu. Tedka v tydnu pribude rozpera v zadu na pasy. Jen nemam naladu na vareni a mereni :)

Odesláno
asi takhle + teda jeste ten kurt na pohodlny zavirani :-D ... delal sem to stejne i u feldy a je to parada :)

tak to mam taky, jen tam budu mít latkovi poutko na zavirani a misto plastu tam mam tapec z mk l potazenej kozenkou ale vypada to stejne:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...