Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

vypadá to celkem fajn. Zadní nápravu jsi už přesazoval? Nebo je vhodná na repas?

Celkem ti závidím to bydliště. Všechny prachy bych dával za vstup na dráhu:)

Odesláno

Jsem přímo z Mostu :) a jinak i brigádu mám jako traťový komisař :) takže párkrát jsem se už svezl :-)

Jinak už jsou domluveny fotky v boxech až bude hezky :)

Jinak zadní náprava nevím jak na tom je :( ale to, že je přesazená rozka si myslím, že je ....

Odesláno

Zdravím tak já aktuálně takto,dne semsi od otce přivezl auto,převodovka nasazená,poloosa také,i krokáč-konečně to nechcípe,vyměnil sem i ty svíčky za jednobody champion...a stou převodovkou sem mile překvapen,na 2jku 100,na trojku 150 dál sem zo nezkoušel,pač musím udělat geometrii a vyvážit kola,ale je to paráda,vzadu už mám zástěrky no není to špatný,nasadil sem zpět kaslíky,atd,a vzadu jakoby v kufru sem udělal červenou látkou stěny,foto pak hodim:papa takže ten měsíc a pul neježdění stál za to:super

Odesláno

Tak to sem zvědav jak se takovýhle brutální okleštění projeví na výslednym času :-) Kolik má série na 1/4míle, cca 15s? Osobní tip na Pavlíka - 14,59s @131km/h :)

[upravil dne 23.5.10 kujon106]

Odesláno

14,59 ani nahodou. Ted jsem zajel cas 14,79 (vsechny tapeci ven,rezerva a naradi ven,kos tez,v nadrzi 4 litry a navic na slickach). Powerflex pod motorem,coz Lenlilkos nema,troufnu si rict,ze to ti da 0,1 sek.,protoze reakce na plyn oproti serii je napopsatelna :super

Serie VTS(krom svodu,co mel),jezdila casy kolem 16s..

[upravil dne 23/5/10 s1600]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...