Peti Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 MIHUL: Stály sme s kámošem u tvého auta a říkal sem mu, že bych předělal jen ten zadek asi takhle ........,Jsem zvědavý jestli sem se trefil:mrk:) [upravil dne 5/5/10 Peti] Citovat
Cardaaa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 volvík: Tvoje 106tá+ty kola co na ní máš+AE+nádherná zlatá barva=prostě nádhera Citovat
kujon106 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Malounko Vás navnadím, aneb práce kamarádky fotografky Citovat
volvik Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 kujon: no tak to je nadhera :super:super Citovat
Cardaaa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 krása:super kamarádka je šikovná fotografka;) Citovat
Lentilka Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 vem kamarádku na sraz:P myslím že bude mít o práci postaráno:P Citovat
cechic Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 máš šikovný kamarádky:o, ta kombinace cabrio a mraky je hustá Citovat
MIHUL Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Peti :Si se mohl ozvat ze si to ty mohli sme pokecat.Trochu sem to dnes poladil,tyhle svetla se mi jako moc nelibili od zacatku kdyz ale na stary model zadny jiny nejsou,kdyby tam sli z novyho modelzu hned bych dal krystali,ale takhle sem musel posefovat ty stary origa.Tak uvidis az sem hodim foto nebo ted v sobotu v Mimoni:papa Citovat
Lentilka Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 mě se libi jak se 106 nasraně dívá na vysmátý porsche:D Citovat
Peti Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 MIHUL: Aha, mě napadlo právě krystaly a kufr ze sporta;)To by taky šlo:) Jinak je to pěkná práce:-)A pojedu Pardubický meeting tak když tam budeš-ozvu se:super Citovat
MIHUL Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Peti:No jo,to sem mel udelat predtim,dat tam viko z novyho modelu a ted bych si tam dal svetla luxusni.Jenze ted uz bych to nenastrikal to tetovani,to uz by byl velkej problem:(No uvidime,dam sem pak foto z Mimone tak reknete svuj nazor jak se svetla budou libit no.A Pardubice pojedu urco:super Citovat
Ladis8 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 MIHUL jedeš mimoň jo? super, když tě někde uvidim můžu se přihlásit a pokecáme? Citovat
Lentilka Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 a prej že to nebude:D mi to nechala pošťačka celej den napul venku ze schranky... ještě že se tu nekrade:D Citovat
MIHUL Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ladis8 : To je jasny ze se muzes prihlasit,jedu do MImone uz zitra,tak se zastav:mrk Citovat
Jeny Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Lentilka: V čem je lepší \"závodní\" guma na výfuk od obyčejný? Citovat
Fr3sh Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 kupovali jsme je spolu. Jsou o mnoho mnoho tvrdsi...kdyz je nerez vyfuk tak vazi cca o 6kilo min nez origo, takze tam hazi a mlati sebou do vseho. Tyto gumy tomu zabrani. Jsou 1x vetsi a fakt je neohnes... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.