Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

MIHUL: Stály sme s kámošem u tvého auta a říkal sem mu, že bych předělal jen ten zadek asi takhle ........,Jsem zvědavý jestli sem se trefil:mrk:)

[upravil dne 5/5/10 Peti]

Odesláno

Peti :Si se mohl ozvat ze si to ty mohli sme pokecat.Trochu sem to dnes poladil,tyhle svetla se mi jako moc nelibili od zacatku kdyz ale na stary model zadny jiny nejsou,kdyby tam sli z novyho modelzu hned bych dal krystali,ale takhle sem musel posefovat ty stary origa.Tak uvidis az sem hodim foto nebo ted v sobotu v Mimoni:papa

Odesláno

MIHUL: Aha, mě napadlo právě krystaly a kufr ze sporta;)To by taky šlo:) Jinak je to pěkná práce:-)A pojedu Pardubický meeting tak když tam budeš-ozvu se:super

Odesláno

Peti:No jo,to sem mel udelat predtim,dat tam viko z novyho modelu a ted bych si tam dal svetla luxusni.Jenze ted uz bych to nenastrikal to tetovani,to uz by byl velkej problem:(No uvidime,dam sem pak foto z Mimone tak reknete svuj nazor jak se svetla budou libit no.A Pardubice pojedu urco:super

Odesláno

kupovali jsme je spolu. Jsou o mnoho mnoho tvrdsi...kdyz je nerez vyfuk tak vazi cca o 6kilo min nez origo, takze tam hazi a mlati sebou do vseho. Tyto gumy tomu zabrani. Jsou 1x vetsi a fakt je neohnes...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...