Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

tak bohuzel nic:bojim Zjistil jsem, ze je tam zalomeny sroub, tak jsem se ho pokousel odvrtat, ale marne:( Podobny problem jste asi nekdo neresili ze? K cemu presne tam vlastne slouzi ta plechova placka, nevite nekdo prosim? Diky za rady;)

No da se říct ze to celé drží dohromady.myslim tim torozku.Kdyz mas vlastě polovičku volnou tak je to plech na plech.

Odesláno

Díkes ;) Přehodit to šlo vcelku v pohodě, ale dělal jsem to prvně, takže sem poznával co a jak - teďka už bych to udělal rychlejc :)

Hlavní problém byl v odšroubování těch vodících čepů - 6 imbus byl malej, 8 velkej, 7 jsme doma neměli :D Ale nakonec sem si poradil.

No a druhá zrada (zdržení) bylo nasazování prachovky na poloosu, protože zase spadla.

Ale jinak v pohodě ;)

Jinak - dělal jsem jen předek, protože ten už chtěl vyměnit, zadek je jako novej, takže ten sem neměnil. No a jak to brzdí - zatim to není zajetý, takže na to nemůžu moc hamstat a ještě to nebrzdí 100%, uvidíme po 150km :-)

Odesláno

Mam už jen jednu, spolujezdcovu. Kupoval jsem to tehdá here:

http://www.mkkosa.cz/produkty/peugeot_106_3dv_-_polepy_sloupku_cerne.2172

Není to jako origo (jinej materiál), což jsem myslel že bude, a tak mě těch 150kč nepřišlo moc za 2 nálepky, nicméně když bych to dělal teďka, tak bych koupil kousek tejdle folie, nebo jak to nazvat, a vystříhnul si to z toho.

[upravil dne 29.3.09 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...