Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já ti zejtra, až budu střízliv, postnu foto kolikže sem toho do 106 naložil :-) a to i ta tvoje důchoďák_mastodont_406 zbledne závistí :D :D

Ale kujone dyk tohle sou zabomysi valky:), ja bych proste mali auto nechtel a basta:) ma rad velky auta i kdyz jezdim sam:).

Odesláno

čakom možná klima potěší :D , ale ubírá výkon , nárůst spotřeby , no a když si nedáš bacha tak i bolení v krku , každoroční kontrola náplně klimy , v zimě nutné občasné spuštění, aby byla natlakovaná a časem neušla a atd.

kdežto mi frajeři :D se střešním oknem bez klimošky , tyto problémy nemáme a jezdíme s větrem ve vlasech :cool:

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: kujon106

Ale stejně jste důchodci :D :D :D joke

Hele kujone a ty budes porad provokovat koukam :D:D:D:D:D:D Treba do 106ky bych nenalozil dalsi 3 lidi bagaz na tejden a nejel do nemecka vis?? to by ta mala chudinka asi nevydrzela a navic prece priznejme si na dalku v ty 106:Pty moc luxusu neni ze :aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:P:P:P:P:P:P

Já v mojí litrový stošestce ve čtyřech lidech na deset dní do chorvatska sám jsem odřidil a komfortu? Nemohli si stěžovat, podcenuješ:) Kod neochutná nepochopí:D jo a vešlo se nám všechno a jeli dvě ženský, tak si představ těch zbytečnejch krámů.:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...