Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Ta mazda nevypada vubec spatne akorad se divim ze ma tachac jen do 220 :nevim a maximalku to ma psane 250 leda ze by to byla nejaka **** verze na obrazku

Odesláno
Původně zaslal: makouš

cus budu mit moznost nechat udelat veci z laminatu jako kapotu zadni dvere a dvere tak kdyby nekdo chtel tak bynemel byt problem ceny budu vedet ve ctvrtek :super

cau, jak to vypadá s cenama tech laminatových vecí, mám zájem o kapotu

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Tak sem neco pridavam opet:) je to momentalne auto meho kamarada kdo poznak tereho clena bylo toto auto ma u me bezvyznamne plus:D

uz je to cca rok, ach jo.. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: agresssor

Tak sem neco pridavam opet:) je to momentalne auto meho kamarada kdo poznak tereho clena bylo toto auto ma u me bezvyznamne plus:D

uz je to cca rok, ach jo.. :roll

Ale no tak vsak mas jinyho mazlika;)

Odesláno

Já si tu laminátovou kapotu nedokážu na autě pro běžný ježdění celkem představit a v živejch barvách vidim nějakýho odborníka, co s ní práskne jako s plechovou a kapotka na milion kousků :D

Odesláno

tak jsem dneska dostal napraskano od Clia 2,0 16V(175 PS)...,bylo to predem domluveny...letmej start z 50 z dvojky-drzel jsem se do 180,pak mi ujel asi na tri auta...pak start 0-Max.-drzel jsem se jeste na trojku,pak zacal ujizdet...kdyz tak hodim video..potvrdilo se mi,ze ten motor neni na styl 0-max,je to delany fakt na okresky,okruhy...ale s vysledkem jsem spokojen...rozdil tridy to rozhodne nebyl...s o ctvrt litru silnejsim autem,kt.ma o 50 koni vic je to dobry...v lete bude odveta--to uz budou svody:D

Odesláno

tjn...i takhle byl chlapec prekvapenej..kdyz jsem tam prijel,rika,to je 1,6,vid?...ja suhlasil...on se usklib a nastoupil...pak na to dupal a nic...kdyz jsme to dojeli,rikal,ze necekal,ze to tak pojede...p

pravda,byt tam 2,0 z gti6,tak by si absolutne neskrt...

ted jsi me prived na dobrej napad-2,0 do 106...:D...to by bylo ale asi dost tezky na predek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...