Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

já tam jel jen na otočku, chtěl jsem tam koupit objektiv a když mi ho borec ukazal tak jsem myslel ze se po... jsem chtel od kanonu ten bilej a on mel cernej... jen nevím kdo to zadrbal:D

ale nekdy se tam zase otocim, jak priletim, potreboval bych radu zkuseneho mechanika:) neco mi porad klepe v kole, bud na nerovnostech a nebo kdyz jedu levotocivou zatackou...

[upravil dne 20.1.2009 Lentilka]

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Původně zaslal: makouš

cus budu mit moznost nechat udelat veci z laminatu jako kapotu zadni dvere a dvere tak kdyby nekdo chtel tak bynemel byt problem ceny budu vedet ve ctvrtek :super

taky jsem zvedav,ne,ze bych chtel nehrazovat origo,ale mel jsem taky nabidku...co si pamatuju,tak vahovej rozdil je neskutecnej,myslim,ze kapota ma pres 15kg origo a laminatova 2,5...:potlesk

mám zájem o tu laminátovou kapotu, tak prosím dej vedet jak to vypadá a cenama, díky

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

mezi tim svetlem a kapotou

když jsem tam ty světla dal poprvé, tak tam byla díra jako prase, ale zezadu tech svetel byly takové kolícky, které přesně zapadly do der, takže se světlem nešlo manipulovat, tak jsem kolíčky odřízl, a světlo trochu posunul nahoru, a díra je pryč:D

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

zlaté české ručičky:D

tak víš jak, oni to delají nekde v číně, ani to nevyskouší na autě a posílají to sem, tak je to ale se vším. dlouho jsem nekoupil žádnou věc na auto, kterou bych nijak neupravoval, abych ji vubec namontoval

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: KeiTynka

Původně zaslal: jakub106GTI

JE TU NUDA:nevim

Tak by to chtělo nějak oživit. :D:cool:

tak to nejak ozivime:D az zejtra budu doma tak vam sem soupnu foto mojeho velkeho auta:P:P:P:P:P:P:P

Abyste vedeli co to vlastne auto znamena:D

Tak Vojto, teďka sem normálně vyprsknul smíchy svačinu na monitor :D:D:D:D:D

tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ty si prase :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

406 Red : a nechce bmb m5 2006 najete 21 000 za nejakych 1 350 000 ma to 507 koni ;) bratrankovi se tam nelibilo razeni pry na jizdu po meste mu to nevyhovovalo ale jak tam dal racing mod tak super ovladani pod volantem ze ;)

Cena je zajímavá :super

Jen se mě už moc ty nový BMW nelíbí E60 už není ono. Nemá to ten správný naštvaný tvar co je pro BMW typické.

Ale děkuju za nabídku. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...