Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: KeiTynka

A kdy že nějakej bude? ;)

No popravdě řečeno nevím... A taky nevím jestli se někomu ještě bude chtět dělat, po minulém debaklu.. Já sem navrhoval Seč, jakožto střed republiky, ale nijak zvlášť se to nechytlo, načež teda se odhlasoval Kolín a tam jsem dorazil já (napůl nachcípanej) fábií, Kuba, kterej tam bydlí a jeden kluk v 207 gt. Takže asi tak :)

Tak to fakt není zrovna dobrá bilance. Doteď mě to mrzí, že jsem nakonec taky nedorazila. :mad:

Odesláno

No popravdě řečeno nevím... A taky nevím jestli se někomu ještě bude chtět dělat, po minulém debaklu.. Já sem navrhoval Seč, jakožto střed republiky, ale nijak zvlášť se to nechytlo, načež teda se odhlasoval Kolín a tam jsem dorazil já (napůl nachcípanej) fábií, Kuba, kterej tam bydlí a jeden kluk v 207 gt. Takže asi tak :)

kdy byl kolín??????

[upravil dne 12/1/09 agresssor]

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

kdy byl kolín??????

[upravil dne 12/1/09 agresssor]

4.10.2k9

Odesláno
Původně zaslal: franus

Původně zaslal: Ondřík106s

Vidim zlinske spz, zajimalo by me odkud presne jsi? Ta 205ka je co za gti?

jsme z Uherského Brodu, ta 205 je 1.9 Gti plná výbava (celo kožený interier, posilovač, centrál dálkový, atd..
Odesláno

:super,diky,zitra se do toho pustim...

ja na sraz nemohl,mel jsem zapas,v tu dobu jsem jeste aktivne sportoval...

Odesláno

Vidim zlinske spz, zajimalo by me odkud presne jsi? Ta 205ka je co za gti?

jsme z Uherského Brodu, ta 205 je 1.9 Gti plná výbava (celo kožený interier, posilovač, centrál dálkový, atd..

jj, uz jsem to zjistil na starsich fotkach. To gentry je tvoje?

Odesláno

Původně zaslal: s1600

sakra,to se mi libi...nenapada nekoho,jak to udelat?..

dscn0737py8.th.jpg

co se ti libi? myslis ten short shift?

jsi si jisty,ze to je Shortshift?...ja ho mam a takhle tedy nevypada...navic je zespod auta mezi tahly prevodovky...libi se mi ta kulisa...

Odesláno

jj, je to short shift. ten co mas ty se dava na konec tahel, jak pises. a toto taky skort shift - meni prepakovani radici paky. takto ulozena radici paka ma kloub ulozeni nad urovni stredoveho tunelu, u serie je ten kloub tesne po urovni tunelu.

http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-106-Citroen-Saxo-Quick-Shift-Kit_W0QQitemZ250342563567QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250342563567&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Odesláno

jj, je to short shift. ten co mas ty se dava na konec tahel, jak pises. a toto taky skort shift - meni prepakovani radici paky. takto ulozena radici paka ma kloub ulozeni nad urovni stredoveho tunelu, u serie je ten kloub tesne po urovni tunelu.

http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-106-Citroen-Saxo-Quick-Shift-Kit_W0QQitemZ250342563567QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250342563567&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

jj,chapu,diky za opraveni,jsem o neco moudrejsi...:super

Odesláno

Ako by to radilo keby sa to nakombinovalo??? :D

Tento shortshift a ten na koniec pak...

Asi by to boli pekelne krátke dráhy.... ak by sa vôbec dalo radiť.. :nevim

Má niekto plán na zhotovenie tohoto systému, alebo popis ako to presne sa dáva dokopy...

[upravil dne 12.1.2009 Kame]

post-0-14109604071053_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: jakub106GTI

no ale já myslim že myslela celorepublikový sraz ne?

Přesně tak. :super

zimni klouzani :)

O tom vím, ale to je moc brzy. Ráda bych na 1. sraz v novém. :) A to bude vyřešené počítám během měsíce až dvou... :nevim

Odesláno

O tom vím, ale to je moc brzy. Ráda bych na 1. sraz v novém. :) A to bude vyřešené počítám během měsíce až dvou... :nevim

V novem?? ze by prece jen s16????? no ja bych se chtel na klouzani ukazat... no uvidime.... Snad 1. jarni bude taky v novem:)

Odesláno

V novem?? ze by prece jen s16????? no ja bych se chtel na klouzani ukazat... no uvidime.... Snad 1. jarni bude taky v novem:)

Už to tak vypadá. :D Mám jednu vyhlídnutou, ale je otázka, jestli tam vydrží a jestli naživo bude taky tak hezká. :myslim Já myslela, že nad tím zatím jen uvažuješ a ono už je to taky takhle aktuální? :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...