agresssor Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 tssss sraby:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ceho se bojite:D stejne bych rek ze je to tu typ pes ktery steka nekouse:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: Lentilka tak už jsem pod pantoflem nějakou tu sobotu:D:D:D fotku nedám a na sraz ji neberu:D:D:D taky jsem se jeste nerozhodl,jestli ji vezmu:D na den jo na noc ne:D a nebo všeci povinně na sraz všeci s polovičkama:) já se toho nebojím a navíc by mě samotného nepustila:) a pak má se o mě kdo starat:)když se zase já a Kujon zežereme:)no a ostatní taky:D:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Citovat
KeiTynka Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: kujon106 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Tak to jsme na tom stejně. Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: kujon106 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Tak to jsme na tom stejně. a co se k sobě připojit?Kujon a KeiTynka:super Citovat
agresssor Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: kujon106 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Tak to jsme na tom stejně. a co se k sobě připojit?Kujon a KeiTynka:super Nemela by se tu na foru zalozit nova sekce seznamka jak psal beda???? Jinak taky na sraz pojedu single :D:D:D:D:D:D:D:D tak kdyby nahodou se nekdo nasel ze Citovat
KeiTynka Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Béďa seznamka hadr.. :D No to teda. Hezky každej sám za sebe a co se má stát se stejně stane. [upravil dne 12.1.2009 KeiTynka] Citovat
agresssor Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: Béďa seznamka hadr.. :D No to teda. Hezky každej sám za sebe a co se má stát se stejně stane. [upravil dne 12.1.2009 KeiTynka] hezky receno:D Citovat
KeiTynka Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: Béďa seznamka hadr.. :D No to teda. Hezky každej sám za sebe a co se má stát se stejně stane. [upravil dne 12.1.2009 KeiTynka] hezky receno:D Citovat
kujon106 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: kujon106 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Tak to jsme na tom stejně. a co se k sobě připojit?Kujon a KeiTynka:super Ok, kamarádky teda nechávám doma :D Citovat
agresssor Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: kujon106 Já teda drahou polovičku nemám, takže si buďto na srazu nějakou půjčim :D, nebo budu muset přivýst nějakou kamarádku Tak to jsme na tom stejně. a co se k sobě připojit?Kujon a KeiTynka:super Ok, kamarádky teda nechávám doma :D jen je vem kujone nejsi jedinej kdo by tam ci kdo tam bdue sam :D:D:D Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 nevite nekdo,jak sundat ze zadnich dveri ten platovy kryt s lvickem?:.. ja jsem na Vas zvedavej,uz aby bylo jaro:aut Citovat
franus Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Ondřík106s Původně zaslal: Ondřík106s Vidim zlinske spz, zajimalo by me odkud presne jsi? Ta 205ka je co za gti? Citovat
kujon106 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: s1600 nevite nekdo,jak sundat ze zadnich dveri ten platovy kryt s lvickem?:.. ja jsem na Vas zvedavej,uz aby bylo jaro:aut víme Z druhý strany musíš sundat ten obrovitánskej plast co obklopuje 3. brzdový a pod tim už to najdeš - 2 šroubky. Potom z toho musíš vyvlíct ten bílej tahací mechanismus a rozdělit to na 2 části - čudl vyndáš vrchem, zbytek spodem Citovat
kujon106 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka A kdy že nějakej bude? No popravdě řečeno nevím... A taky nevím jestli se někomu ještě bude chtět dělat, po minulém debaklu.. Já sem navrhoval Seč, jakožto střed republiky, ale nijak zvlášť se to nechytlo, načež teda se odhlasoval Kolín a tam jsem dorazil já (napůl nachcípanej) fábií, Kuba, kterej tam bydlí a jeden kluk v 207 gt. Takže asi tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.