Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Vojto dík :-)

Lentilka> Tak tak, na co vozit dříví do lesa :-D

Nemas za co fakt pekny:):potlesk:potlesk:potlesk

priznejme si hezci nez beda GTI :D teda me se to libi vic:)

Odesláno

no ja mel dneska smolnej den ze to mozny ani neni..... prehazoval jsem teda konecne na zimni protoze jsem potreboval do pardubic.....

nu kola na me cekali to bylo fajn... jenze pri sundavani letnich jsem si vsim ze mi chybi na na jednom hliniku cepicka.... takove pekne tam byly

viz:http://www.pegina.estranky.cz/archiv/inahled/63.jpg

no tak jsem obeh zbyle hliniky a zjistil ze chybi vsude ... :o:o:o:o:nevim:nevim:(:(:(:bojim:bojim:roll

chvili na to jsem si vsim ze mi nekdo nacouval kouli do predku... a tak mam promacknutou predni spztku.....

no a jako pikantni tresnicka na dortu mi pri vymene posledniho kola selhal hever a auto slo na zem.... hever zustal pod nim... a ja se tam nemel jak dostat s tim druhym.... abych to zvednul.... tak jsme peginu proste vzali do teplejch a zvedli ji.... jenze nevydrzel plastovy lem blatniku.... takze momentalne pegina :bojim:(:(

DSC00878.JPG

a posledni fotka na hlinikach letos:

DSC00873.JPG

Odesláno

O jé, to je mě líto :( některý lidi jsou fakt ku..rvy a nevážejí si něčeho (ještě notabene cizího)...

A s tim lemem - to rupnul, nebo jak? Ono to taky není moc dobrej nápad za něj brát silou a zvadat za něj celý auto, je to přecejen plastík co drží na pár cvočcích, který jsou navíc tak plastový...

Odesláno

Spiral smůla jedna vošklivá :( . S toho si nic nedělej ,to se stane , pokud máš ten hever na těch kolečkách s tesca, tak to je pěknej šmejd , před léty jsem si ho koupil taky a stalo se mi něco podobného ,naštěstí jsem to měl podložené. Teď používám originál a je to :super

Odesláno

nic si ztoho nedělej to se opraví ještě docela snadno... mě každej tejden za poslední dva už několikrát někdo poničil auto umýslně poprvé mi někdo poškrabal 5.tý dveře na kufru pak ohnul stěrače a teď naposled mi objel dvere u spolujezdce... už toho začínám mít dost pučím si od dědy plynovku a budu držet hlídku a jak tam někoho chytím tak už se do smrti nepodepíše.... ;)

Odesláno

diky vsem za soucit :)

ale tak ja si z toho zase tak moc nedlam :) jsem zvyklej resit horsi veci :)

cepicky se koupi, na lem se navari ty nesmysli a pridela se zpatky ... a spztka se vyklepe.. to nejak neresim :)

pro me je dobry ze se alespon zacne neco dit s garazi a treba budu moct parkovat \"doma\" .... aby se podobny veci nestavali...

jinak hever byl v poradku jak se ukazalo.... ale slo o to ze to je ten koleckovej a kdyz se zvedaji obe strany naraz tak musi bt schopny jezdit... jenze tenhle zajel do nejaky diry kde se seknul a takhle to dopadlo... :)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

P.S. nevíte kde se dá sehnat ta korekční fixka co do ní namíchaj barvu abych si ti škrábance mohl zase zamaskovat.. ??

někde se to tu řešilo... zkus hledání

Odesláno

Spiral-:(,to je skody...

mam tu jednu fotku z dneska,S16 s mym psem,pekny,ne?:potlesk

obraz014auh8.th.jpg

a cestou domu jsem poridil nejaky videa,tak se juknete;)

moc jsem ji nechtel trapit,to prvni video je podle me lepsi,posudte sami,priste zkusim lepsi kvalitu ve vsech smerech...:roll

Odesláno

a konecne jsem sehnal zaslepku misto zadniho sterace,nakonec ji meli ve Skodovce,Peugeot tu pry uz nevyrabi...mam doma ten novejsi sterac,ale nakonec vyhrala moznost uplne bez sterace...fotky nahodim,jen co budu mit fotak,ten mobil foti fakt na nic...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

a konecne jsem sehnal zaslepku misto zadniho sterace,nakonec ji meli ve Skodovce,Peugeot tu pry uz nevyrabi...mam doma ten novejsi sterac,ale nakonec vyhrala moznost uplne bez sterace...fotky nahodim,jen co budu mit fotak,ten mobil foti fakt na nic...

jo fakt, a pasuje tam ta záslepka? ja bych ji potreboval taky, muzes mi přiblížit co to přesně je a na co, díky
Odesláno
Původně zaslal: s1600

Spiral-:(,to je skody...

mam tu jednu fotku z dneska,S16 s mym psem,pekny,ne?:potlesk

obraz014auh8.th.jpg

a cestou domu jsem poridil nejaky videa,tak se juknete;)

moc jsem ji nechtel trapit,to prvni video je podle me lepsi,posudte sami,priste zkusim lepsi kvalitu ve vsech smerech...:roll

ty kola jsou stejne paradni... :super:super

a jinak vyfuk... no malem mi to utrhlo usi... slusnej jecak... :roker

Odesláno

takhle,ta skodovacka je jina,respektive si myslim,ze ta zenska na dilech,co mi ji prinesla ze skladu,se spletla nebo nevedela co myslim...co jsem se docetl,tak by mela mit dve casti...ja ale dostal jsem jednu-dalo by se rict,ze je to takova cepicka se zavitem...ja jsem normalne vyndal sterac,motorek a nechal vsechny tesneni,ktary tam byly,jsou tam asi tri...kdyz se vynda motorek,pochopitelne tam vznikne dira,do te jsem dal sroub,nasunul tesneni a nakonec tu zaslepku...normalne utahnul a hotovo,kod toho dilu tu byl...ja uz ho vyhodil...jinak prace je to tak na deset minut...par sroubu(ja jeden ztratil)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...