Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Hele nechci dotoho kecat ale porad pribývaj texty a fotky nikde a ja se dicky tesim ze kouknu na jinou 106, teď tomu asi zrovna moc nepomaham ale vytvorit s:potleski vlakno jen s fotkama a knemu druhy na kecaní :D

Odesláno

no sice to nebude zadne nove auto.... ale tak moje pegina aktualne :)at rec nestoji :) zitra nahodim zimaky a pujdu asi fotit na snih :) tam co jsem fotel v pondeli uz je dneska snih :)

DSC00753.JPG

DSC00756.JPG

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Béďa> Zejtra to prostě musí bejt, i kdybych měl objezdit všechny pneuservisy na vysočině :-)

to zas asi nebude tak hrozivy, prinejhorsim skocis do HB nebo Zdirce..;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Béďa> Zejtra to prostě musí bejt, i kdybych měl objezdit všechny pneuservisy na vysočině :-)

Jak daleko to máš do Závratce???

No podle mapy.cz asi 22km. Věděl bys tam o nějaký \"tutovce\"? :-)

http://www.mapy.cz/#x=135831440@y=134917904@z=9@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):chot%C4%9Bbo%C5%99%3Ez%C3%A1vratec

[upravil dne 23.10.08 kujon106]

Odesláno

Oka, nechám si to do zálohy, když bych zejtra u nás poblíž neuspěl, díky ;)

Nemáš zač. Je s ním hodně rozumná domluva.Radši předem zavolat ale myslím že tam při nejhorším pochodíš. ;)

Odesláno

no asi sem tenhle prispevek moc nepatri ale nechce se mi zakladat tema chci se zeptat pojedete se nekdo kouknout do sosnove na rallye o vikendu uz jsem to tu jednou psal a uz se to blizi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...