Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Jo, já mám Remus s dvojitou koncovkou. Původně jsem se toho chtěl co nejdřív zbavit, ale pak mi to přestalo vadit :) Zvuk to má pěknej, tak proč s tim dělat alotrie.

Odesláno
salam: Kdes sakrys sehnal to sani? :o Nebylo pomalovany cervenou?

[upravil dne 4/2/14 21:37 od spazi s16]

:D v ČR je to bez šance a i v zahraničí je to bída.. Zdařilo se mi v UK. Bylo k němu všechno, čidla, krokáč, MAP, ale ty sou mi na Xsi k prdu.. Ale aspoň to sání :cool: P.S. nebylo, bylo origo ALU

[upravil dne 4/2/14 21:42 od Salam]

Odesláno
no...mazec, máš to čím dál lepší :) moc hezká kombinace, tak ať brzo vrčí. Svody máš jaký?

Díky moc, do jara ještě čas :D Podařilo se mi sehnat za slušnej peníz Supersprinty.

Odesláno
Ha cerveny sani :-) Neni to ta co se pred rokem prodavala a byla puvodne p.Bohouska? Jinak parada a doufam ze se u na EDDA cupu potkame ;-)

Mám jí 5 měsíců. Znám zpátky 3 majitele, ale p.Bohoušek mezi nimi není. Naposledy patřila Vaškovi K. Jinak červený sání (já vím mělo by být modré:) ) má asi tři týdny;) Byla docela v hrozném stavu. Pouze účelové auto. Já to vzal z gruntu Ještě není hotová, hlavně podvozek, zatím je pouze opticky a motorově daná do kupy. Nové svody a výfuk a interier.Něco na motoru atd.Ty kola jsou půjčené a nepatří na ní. Jsou to !podstavce na zimu\":)

Takto vypadala před 3 měsíci

post-52585-1410963555668_thumb.jpg

Odesláno
Jj je to ona,znam ji jeste nez zacala jezdit zavody... Tak at se dari ja takhle daleko jeste nejsem ;) Co jsou zac ty zlaty kola?

ty kola jsou ATS říká se jim pepřenky podle jejich názvu ATS Pepperpots, byly pod nimi podložky se změnou rozteče. Mají rozteč 4 x 100. Byly hodně těžké. Moc se mi líbí, ale jsou spíš dobré na parádu. Budu tam mít jiné. Tyto jsem si schoval. Hodil by se na nějaké Capri, Mantu a pod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...