Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já sem se třeba ptal přímo v Pežotu a tam mi nabídl jenom opěrátko za 25 000 a to pouze za 1,takže za dvě 50 000 což je cena za jakou si koupíš sportovní sedačky od renomovaných firem i 4

Odesláno

ja vim jenomze je tady par nedostatku sportovni sedacku asi nesklopis abys vlezl dozadu:P:myslim a SPARCA se me moc kupovat nechtej me se moc sportovni sedacky nelibej kdyz nemam skoro vubec tunenej interier tak vubec. a oni sedacky z S16 taky nejsou spatny:roker

Odesláno

sportovní sedačky se sklopit dají jenom si nebudou pamatovat předchozí nastavení,jelikož nemají paměť.tak kdyby sis je koupil tak bys je nechal lézt přes sedačku spolujezdce a máš vystaráno.Nebo si kup skořepiny,protože co sem zjišťoval tak existují pojezdy s panty,takže sedačka jde předklonit do předu a možná by je šlo dát i pod sportovní sedačky.

Odesláno

podívej se na nejakou tuningovou stránku,na které se prodávají sport.sedačky a muůžeš si vybrat i takovou,která ti bude barevně ladit k interiéru.A když už nechceš sportovní sedačku,tak proč scháníš sedačku z RC která je taky sportovní?

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

oni: vedel jsem o jednech pro tebe z GTi 6ky, v super stavu za 5ku ale jestli jsou jeste k mani netusim..

fakt? tak se mi prosim zeptej a kdyz tak dej vedet!!

Odesláno

Mě se za 6tis drahé nezdají na to že to máš 2 přední sedačky , zadní sedačky a ještě k tomu ze \"sportovní \"verze přece jen jich moc není narozdíl od 1,1 já bych taky bral jiné sedačky ale jelikož S16ku mám tak bych šel jedině do RC sedaček které za rozumnou cenu neseženu a skořepiny za orig. sedačky měnit nebudu ani náhodou ..

Odesláno

a nezkoušeli ste se někdo zeptat kolik by stála úprava sedačky a přečalounění?Kdyby se sedačka z S16 rozkuchala a nějak se upravilo boční vedení tím,že by se ty boční hrany trochu zvýšily a opěrátko se dalo do kupy z opěrkou hlavy a nechalo se to očalounit a dát tam nápis S 16.To nemá jen tak někdo.Pokud by sedačka vyšla do 8 000 tak by to nebylo zas tak strašné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...